Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 04 02, 17:20)
pas mane Berenguer special edition- su mimikom wub.gif

Vau, biznio planas bigsmile.gif  ai, ir aš pardaviau sykį Baby Born- nedrįsau mažei duot unsure.gif
o kuriuos sendaikčius kuruojat ax.gif

Tikrai, o ka reiskia su mimikom g.gif .
Kuruoju Rietavo sendaikciu turgu,bet ziuriu ten kolekcininku kuruojanciu tai ojojoj kiek daug, tik nusisukai ir leles neber, o gal jus nuperkat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 02, 18:00)
Tikrai, o ka reiskia su mimikom g.gif .
Kuruoju Rietavo sendaikciu turgu,bet ziuriu ten kolekcininku kuruojanciu tai ojojoj kiek daug, tik nusisukai ir leles neber, o gal jus nuperkat lotuliukas.gif

juo cool.gif ryt varau cool.gif
p.s. dėl porcelianinių nekonkuruosim mirksiukas.gif - Jum pirmenybė, bo aš sąlygų eksponuot neturiu verysad.gif dėžėse po sofa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 02 balandžio 2011 - 17:04
QUOTE(lina0612 @ 2011 04 02, 17:43)
O ka reiskia su mimikom? g.gif
As jas apziurineju, bet labai jau kainos kandziojasi wub.gif

Nu kad kainos rods jau taip nesikandzioja, gal maisom kanors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 02, 18:04)

nu aš pirkau serijines, tai apie 200 lt kainavo rolleyes.gif
limituotos laidos brangesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 04 02, 19:03)
juo cool.gif  ryt varau cool.gif
p.s. dėl porcelianinių  nekonkuruosim mirksiukas.gif - Jum pirmenybė, bo aš sąlygų eksponuot neturiu verysad.gif  dėžėse po sofa ax.gif

As dar neapsisprendziau, bet jei ten vaziuosiu, tai jau konkurente bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 02, 18:06)
As dar neapsisprendziau, bet jei ten vaziuosiu, tai jau konkurente bus biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 04 02, 19:03)
juo cool.gif  ryt varau cool.gif
p.s. dėl porcelianinių  nekonkuruosim mirksiukas.gif - Jum pirmenybė, bo aš sąlygų eksponuot neturiu verysad.gif  dėžėse po sofa ax.gif

O as, daugiausiai porcelianines, bet kitokiu, kad ir kaip gerai ieskau nerandu schmoll.gif Matyt anksti vaziuojat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 02, 18:04)

Palyginus su jusu Paris, tai ne
Bet siaip nepigios jos.
As tai jums nekonkurente, man Rietavas toli
Ebay arciau ir patogiau.
Kolekcininkems si gal idomi butu?:
http://cgi.ebay.co.u...TRK:MESINDXX:IT
Papildyta:
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 02, 18:11)
O as, daugiausiai porcelianines, bet kitokiu, kad ir kaip gerai ieskau nerandu schmoll.gif Matyt anksti vaziuojat lotuliukas.gif

O tokia turit?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 02, 18:11)

esu ir porcelianinių nerealaus grožio pirkusi wub.gif wub.gif autorinių, su visom regalijom cool.gif
o vinilinės daugiausia žaidžiamosios rolleyes.gif
A juo, važiuoju anksti rolleyes.gif cool.gif

Ir dar- klausimuks porcelianininkėms ax.gif kaži, ar čia tik mano pastebėjimas, ar taisyklė g.gif lėlės išskirtinumą atskledižia... plaštakų ir ausų kriauklės modeliavimas rolleyes.gif kuo kruopščiau, tikroviškiau- tuo lėlė " kolekcingesnė" g.gif va pavyzdžiui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 02 balandžio 2011 - 17:23
QUOTE(lina0612 @ 2011 04 02, 19:15)
Palyginus su jusu Paris, tai ne
Bet siaip nepigios jos.
As tai jums nekonkurente, man Rietavas toli
Ebay arciau ir patogiau.
Kolekcininkems si gal idomi butu?:
http://cgi.ebay.co.u...TRK:MESINDXX:IT
Papildyta:

O tokia turit?
user posted image

Ne nepigios, as maniau, kad pigesnes, bet su siuntimu, per tarpininkes jei dar, tai kaina dar kyla g.gif Gerai, kad Rietavas jums toli lotuliukas.gif O ebay, tai jau rasiau, be kelniu likciau, jei mokeciau pati pirkt, ypac aukcionuose bidint ax.gif

Nea tokios neturiu, labiausiai patinka visokios sedincios, susiraiciusios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiki Puiki: 02 balandžio 2011 - 17:23
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 04 02, 18:20)

peržiūrėjau Jūsų kolekciją wub.gif wub.gif wub.gif
iš porcelianinių man labiausiai patiko berniūkštis sūpuoklėse wub.gif o kūdikėliai- nerealiai realistiški, be žodžių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 04 02, 19:15)
esu ir porcelianinių nerealaus grožio pirkusi wub.gif  wub.gif  autorinių, su visom regalijom cool.gif
o vinilinės daugiausia žaidžiamosios rolleyes.gif
A juo, važiuoju anksti  rolleyes.gif  cool.gif

Ir dar- klausimuks porcelianininkėms ax.gif  kaži, ar čia tik mano pastebėjimas, ar taisyklė g.gif  lėlės išskirtinumą atskledižia... plaštakų ir ausų kriauklės modeliavimas rolleyes.gif  kuo kruopščiau, tikroviškiau- tuo lėlė  " kolekcingesnė" g.gif va pavyzdžiui wub.gif

Bet as viniliniu nerandu schmoll.gif Tik matau, kad jau nupirktas nesiojasi verysad.gif As miegale tongue.gif
Na as jau ir nesu tokia kruta kolekcioniere, pirkau kas man patinka ir tiek, tai jau tu visu subtilybiu nezinau schmoll.gif Na pacios brangiausios yra antikvarines, tokia kolekcija teko matyt pas vienus turtingus vokiecius, alpau kap patiko wub.gif o paskui brangumas, priklauso nuo izymiu kolekciju autoriu. As nemanau, kad kolekcingumas priklauso nuo kazkokiu, kad ir labai kruopsciai padarytu detaliu. daugiau tai orientuojamasi i ta prestiza, kieno kolekcijos lele... .
Papildyta:
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 04 02, 19:32)
peržiūrėjau Jūsų kolekciją wub.gif  wub.gif  wub.gif
iš porcelianinių man labiausiai patiko berniūkštis sūpuoklėse wub.gif  o kūdikėliai- nerealiai realistiški, be žodžių wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu, kad patiko smile.gif Tas berniukstis is Rietavo, brangiai uz ji mokejau, 100litu, bet pagalvojau, kad kainuotu is kitur brangiau, panasus jis i kudiki wub.gif
Atsakyti