Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

user posted image
Parodysiu as plaukuotaja lele. Gaila , kad ne as ja nusipirkau, kita panele su ja zais wub.gif
Nuotraukoj ji man nieko ypatingo, bet tikroveje tai visai simpatiska. Raso, kad 60 cm ugio, Ispaniska, dedasi baterija, nera jokio ijungimo isjungimo mygtuko. Idedi baterija pradeda verkt, iterpdama zodi mama, ikisi soske i burna, nustoja.
Mano metinukei labai patiko soske isiminet. Ugio tai mano mazoji siek tiek didesne, bet lele uz ja storesne ir leles galva didesne.
Man asmeniskai tokios patinka, jos gaunasi kaip vienetines Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 06 22, 23:14)
Ko, Kriiste, mums nepasigyriai ax.gif ? Kai pradesite zaisti, butu idomu tokios lelkos foto pamatyti ir atsiliepimus isgirsti 4u.gif

nzn ko - gal kad nesu apzaveta tos leles blush2.gif nepatinka man jos kvapas (kvepia vanile - bet labai jau astriai ir sintetiskai), mechanizma islupau dar ne nedovanojus - nes nesusipratimas jis - lieka paprasta lele, jin gana miela is veiduko, minkstuciu kuneliu, plaukai normalus, tinkami sukavimui (tam ja ir pirkau - nes jau savu gaila - o mergina muset kirpeja bus, ar stiliste plauku - nes nebeisivaizduoju jos kitaip nei su maisu gumuciu, segtuku ir sepeciu rankose doh.gif ) laukiam kokios nors progos - kad galetumem atiduot rolleyes.gif
PS. pati lele dar nieko kokybes atzvilgiu - rubeliai - kazkokia tragedija, teks galvot kuo ja perrengt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Labai reikalinga lėlė-kūdikis didesnė, t.y. nuo kokių 60 cm. Vardas ir funkcijos nesvarbu smile.gif gali būti net apipaišyta. Sakau paklausiu čia, gal kas turi parduoti kokią ar žino kas turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 06 23, 09:49)
nzn ko - gal kad nesu apzaveta tos leles blush2.gif  nepatinka man jos kvapas (kvepia vanile - bet labai jau astriai ir sintetiskai), mechanizma islupau dar ne nedovanojus - nes nesusipratimas jis - lieka paprasta lele, jin gana miela is veiduko, minkstuciu kuneliu, plaukai normalus, tinkami sukavimui (tam ja ir pirkau - nes jau savu gaila - o mergina muset kirpeja bus, ar stiliste plauku - nes nebeisivaizduoju jos kitaip nei su maisu gumuciu, segtuku ir sepeciu rankose doh.gif ) laukiam kokios nors progos - kad galetumem atiduot rolleyes.gif
PS. pati lele dar nieko kokybes atzvilgiu - rubeliai - kazkokia tragedija, teks galvot kuo ja perrengt blush2.gif

Aš šitą lėlę ir dar kelias panašias apčiupinėjau parduotuvėj- nė viena nepatiko blush2.gif Rūbai tikrai prasti, bet man jų ir ta guma nepatiko, o kvapai žiauriai stiprūs.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 06 28, 21:02)
Aš šitą lėlę ir dar kelias panašias apčiupinėjau parduotuvėj- nė viena nepatiko blush2.gif Rūbai tikrai prasti, bet man jų ir ta guma nepatiko, o kvapai žiauriai stiprūs.

man pati lele nieko - jei kvapas nestiprus toks butu - bet gal issivades kiek. Rubelius perrengsim, plaukai tinkami, siaip labai minksta ji - tad mylesim mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelios mamytės prašė realių Famosa lėlyčių Mila y Malo foto, tai pasirodom blush2.gif
kaip veikia, gerai matos reklaminiam filmuke, kur anksčiau įdėjau. Rūbiukai visai faini, plaukai slidūs ir švelnūs ir ne pusplikės tokios. 32 cm dydžio. Labai tinka žaisti dviems mergaitėms biggrin.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
ir iš arčiau
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Va mano paskutinės wub.gif
Famosa , 60 cm wub.gif user posted image
Sigikid, 48 cm wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Reborned from Berenguer cool.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
Laba diena, ieskojau kokios kolekcininkes ir netiketai aptikau, kad SM irgi yra tema skirta lelytem smile.gif tai dabar parasysiu cia gal atsiras kas priglaustu mano porcelianines lelytes jos ne naujos, kai kurias pirkau pati kitas gavau dovanu 4u.gif
as ju ne kolekcionuoju tiesiog taip gavosi viena kita ir susidare ne mazas skaicius smile.gif tai va gal ka sudomins mielai atiduociau, papildyciau kolekcija kam nors smile.gif rasykit i a.z jei ka pazistate kas tuo domisi smile.gif ir atsiprasau, jei ne i ta tema pataikiau 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur tokia galma nupirkti dukrytei? http://www.thetoysho...;bmLocale=en_GB

arba gal galit patart kokia idomia lelyte? turbut butu geriau mums kad nesiusiotu i pampersa ir negertu tikro vandens bet butu interaktyvi lelyte pakalbetu kazka paverktu, pasijuoktu 4u.gif nes skaitau skaitau ir nezinau ka pirkti dukrytei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 21 rugpjūčio 2011 - 11:00
Yra pasikeitimų mano LĖLIŲ KOLEKCIJOJE wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
megstamiausios minkstu kuneliu, tiek su funkcijom, tiek be ju, ne mazos, bet ir ne didziosios
Atsakyti
ale cia ziurau puse temos mamos zaidzia su lelem biggrin.gif

exh, is tikruju pasiziuriu i dukros "arsenala" ir taip baltas pavydas suima. nebuvo pas mus anksciau tkiu dalyku visai, o dabar ir leles kokios grazios, rubeliai, lovytes, vezimai... wub.gif
Atsakyti