Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

QUOTE(SIVERIJA @ 2011 09 25, 21:26)
man dar pagražėja, kai mes juostelę ant galvos jai uždedam lotuliukas.gif gražumo tai jai trūksta, bet labai vaikams patinka, kad lietuviškai kalba ir dainuoja wub.gif Dėl manęs dar galėtų neaugti biggrin.gif

Tik kokio amziaus tie vaikai biggrin.gif kuriems patinka?
Manoji 1m 4 men jos bijo, tai kol kas net negalvoju apie sita pirkini.
Nebent kai paaugs?

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2011 09 25, 22:59)
Tik kokio amziaus tie vaikai biggrin.gif  kuriems patinka?
Nebent kai paaugs?

mano 5,5 irgi bijo doh.gif
istikro kokius plaukus ar ka padarius - jos isvaizda gal pageretu - nes dabar kai ta galva tokia kampuota kazkokia - truksta galvoje isbaigtumo, plaukai gal pagelbetu vaizda, arba juostele kaip Siverija sukas, ar kepure kuri gerai laikos, nu dar kapisonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2011 09 25, 22:59)
Tik kokio amziaus tie vaikai biggrin.gif  kuriems patinka?
Nebent kai paaugs?

Na mano 2 m. ir mes nieko nebijom biggrin.gif pusseserė 3 m. labai žaidžia, kai atvažiuoja, 5 m. krikštadukra biggrin.gif Gal bijo ne dėl išvaizdos, o dėl to, kad lietuviškai šneka g.gif Mano mažė iš vis vienu metu labai įdomiai į naujus žaislus reaguodavo: neimdavo iš kart žaisti, tik po kelių dienų pradėdavo, kai jau apsiprasdavo prie jų buvimo kambaryje.
Atsakyti
Na mano 3m. tai neisranki , kokia lele bepaduosi tokios reikia , o paula uzkabino kad lietuviskai kalba , tai ji kartu dainuoja , kai papraso maitina , nemanau kad angliska taip sudomintu , nes nesuprastu ka sako.
Atsakyti
mano dukrytės mylimiausios anabelės
Atsakyti
Pasidovanojau ax.gif gimtadieniui avansu lotuliukas.gif na, juk ir didelės mergaitės nori dovanų lėlyčių blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos mamytės lėlyčių žinovės 4u.gif

Artėja gimtadienis krikšto dukrytės kuriai bus dveji metukai,kokią lėlytę galėčiau rinktis.Gavoju gal anabele g.gif gal kas gali pasakyti ką būtent pirmoji anabelė daro,
http://www.boots.com...nabell_1210077/ ar reiktų kitokios?BABYBORNUI žinoma bus per maža..Nesuprantu aš nieko tam lėlių pasauly,kai namuose vien tankai,mašinos ir šautuvėliai(berniukai pas mane) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 10 04, 17:45)
Sveikos mamytės lėlyčių žinovės  4u.gif

Artėja gimtadienis krikšto dukrytės kuriai bus dveji metukai,kokią lėlytę galėčiau rinktis.Gavoju gal anabele  g.gif gal kas gali pasakyti ką būtent pirmoji anabelė daro,
http://www.boots.com...nabell_1210077/ ar reiktų kitokios?BABYBORNUI žinoma bus per maža..Nesuprantu aš nieko tam lėlių pasauly,kai namuose vien tankai,mašinos ir šautuvėliai(berniukai pas mane)  biggrin.gif

Ši Anabelė, kurios foto įkėlėte, yra paprasta nieko nedaranti lėlytė 4u.gif
http://www.amazon.co...Y8X9A3RBHRWM5QK
va, ši Anabelė yra su garsais, juokiasi, guguoja, kai prilieti lūpas- duoda bučkį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 10 04, 18:01)
Ši Anabelė, kurios foto įkėlėte, yra paprasta nieko nedaranti lėlytė 4u.gif
http://www.amazon.co...Y8X9A3RBHRWM5QK
va, ši Anabelė yra su garsais, juokiasi, guguoja, kai prilieti lūpas- duoda bučkį mirksiukas.gif

Ačiū už info,tada jeigu nieko nedaro tokios nenoriu biggrin.gif reiks pasidairyti daugiau iš lėlyčių pasaulio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 10 04, 15:02)
Pasidovanojau ax.gif  gimtadieniui avansu lotuliukas.gif  na, juk ir didelės mergaitės nori dovanų lėlyčių blush2.gif

user posted imageuser posted image

Vaje kokia grazi lele, ar cia rebornas?
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 10 05, 13:46)
Vaje kokia grazi lele, ar cia rebornas?

ne, serijinė, silikoninė ( solid silicone) cool.gif NE VAIKAMS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida2009 @ 2011 10 05, 14:04)
ne, serijinė, silikoninė ( solid silicone) cool.gif  NE VAIKAMS schmoll.gif

Supratau, kad lele mamytems biggrin.gif Bet ji man panasi i rebornines leles, ir plaukai tokie kaip rebornu g.gif Jei ne paslaptis butu, kur tokia galima butu nusipirkti?Labai grazi mergyte wub.gif
Atsakyti