Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės

QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 12 07, 11:32)
cia bus man atrodo is "Barbiu" serijos, vyresnioji jau prase kaledu senelio, exxx tos reklamos.... doh.gif  biggrin.gif

Išsiaiškinau, čia kažkokios LIV lėlės.
Atsakyti
QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 12 07, 10:17)
o ka lelyciu zinoves galite pasakyti apie sias  lelytes, man jos  thumbup.gif  kazkuria ir noreciau rinktis 2 metuku mergaitei, bet itariu parasysit, kad per maza.... biggrin.gif  cool.gif
FP lelyte
user posted image
chou chou linksmoji lelyte

user posted image
chou chou pirmasis dantukas
user posted image
Chou-Chou-pas daktara
user posted image

FP ta pirmoji lelyte - ji foto labai miela, realiai - rankytes tokios vielines, kaip robotuko, ji nemazai kalba, o vaikas to nesupranta, tad nzn ar idomu tik ziuret kaiop ji geria ar apsikloja ar daro ta kuku unsure.gif

Giggling (antroji )- labai miela, fainute lelyte, nediduke, gal 32-35 cm tik, ja pakutenus smagiai juokias, bet tas juokas tikrai toks kaip kad kudikiai uzsikvatoja wub.gif

nu o sita sergancios ar su dantuku - jos idomios tik trumpa laika - kiek gali rupintis tik zyzianciu vaiku, isdygsta dantys ir vel gerai kol vel; jie dygsta, arba va serga, pagydai ir vel serga - nu monotoniska lele gana, nes neturi tu funkciju kaip miegojimo, valgymo, ar zinduko ciulpimo unsure.gif

Bet cia tik mano nuomone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 07, 13:07)
FP ta pirmoji lelyte - ji foto labai miela, realiai - rankytes tokios vielines, kaip robotuko, ji nemazai kalba, o vaikas to nesupranta, tad nzn ar idomu tik ziuret kaiop ji geria ar apsikloja ar daro ta kuku unsure.gif

Giggling (antroji )- labai miela, fainute lelyte, nediduke, gal 32-35 cm tik, ja pakutenus smagiai juokias, bet tas juokas tikrai toks kaip kad kudikiai uzsikvatoja wub.gif

nu o sita sergancios ar su dantuku - jos idomios tik trumpa laika - kiek gali rupintis tik zyzianciu vaiku, isdygsta dantys ir vel gerai kol vel; jie dygsta, arba va serga, pagydai ir vel serga - nu monotoniska lele gana, nes neturi tu funkciju kaip miegojimo, valgymo, ar zinduko ciulpimo unsure.gif

Bet cia tik mano nuomone cool.gif

Chou chou mazute kvatojanti thumbup.gif

FP - vyresnems mergaitems

Su dantuku schmoll.gif
Serganti - nezinau

Nors kiekvieno nuomone skirtinga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupce @ 2011 12 07, 12:12)
Išsiaiškinau, čia kažkokios LIV lėlės.

LIV?
Dar tokiu nemaciau kad spalva keicia

Sitos lyg nekeicia
nors nebandziau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 12 07, 11:17)

chou chou pirmasis dantukas
user posted image

pernai mažė gavo šitą su dantuku, jai buvo 1 m. ir 8 mėn. Man kažkaip pasirodė neypatinga, bet mažajai tai jinai labai patiko ir patinka: lengva, tie žandukai parausta, akys- užsimerkia paguldžius, geria iš buteliuko- su garsu, kai pridedi tą kramtuką- toks garsas, lyg kramto, tik čiulptuko nečiulpia, jį įkišus dantys išauga. Paspaudus pilvą- juokasi, Beje,jei pradeda verkti ir parausta dantukai- ne būtina ten jiuos auginti, užtenka paspausti pilvuką ir viskas praeina, jinai ima juoktis. Paskutiniu metu jin iš vis pas mus su dantim būna nuolat, nes jai dantys vakarais yra valomi biggrin.gif ir padirdy iš buteliuko tie dantys netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 12 07, 16:09)
pernai mažė gavo šitą su dantuku, jai buvo 1 m. ir 8 mėn. Man kažkaip pasirodė neypatinga, bet mažajai tai jinai labai patiko ir patinka: lengva, tie žandukai parausta, akys- užsimerkia paguldžius, geria iš buteliuko- su garsu, kai pridedi tą kramtuką- toks garsas, lyg kramto, tik čiulptuko nečiulpia, jį įkišus dantys išauga. Paspaudus pilvą- juokasi, Beje,jei pradeda verkti ir parausta dantukai- ne būtina ten jiuos auginti, užtenka paspausti pilvuką ir viskas praeina, jinai ima juoktis. Paskutiniu metu jin iš vis pas mus su dantim būna nuolat, nes jai dantys vakarais yra valomi biggrin.gif ir padirdy iš buteliuko tie dantys netrukdo biggrin.gif

o ji pati minksta- kunas koks, svoris jos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 12 07, 16:43)
o ji pati minksta- kunas koks, svoris jos? g.gif

kūnas minkštas, tik rankos, kojos ir galva gumuotos tokios biggrin.gif na svorio tai tikrai nežinau, nes nesvėriau biggrin.gif bet tikrai nesunki- lyginant su anabele arba seno modelio chou chou rock a bye
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 12 07, 15:09)

Paskutiniu metu jin iš vis pas mus su dantim būna nuolat, nes jai dantys vakarais yra valomi biggrin.gif ir padirdy iš buteliuko tie dantys netrukdo biggrin.gif

Pralinksminot, puiki jus mamyte 4u.gif
Sauni ideja, taip vaikuciai ismoks valytis dantukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 12 07, 17:19)
Pralinksminot, puiki jus mamyte 4u.gif
Sauni ideja, taip vaikuciai ismoks valytis dantukus 4u.gif

taip sauniai aprase sia lelyte, kad mes jau apsisprendem, kad norim jos.....o beto tikrai sauni ideja su dantukais, kas liecia prieziura biggrin.gif thumbup.gif

dekuj Silverija, balioncikas Jums 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 12 07, 15:09)
pernai mažė gavo šitą su dantuku, jai buvo 1 m. ir 8 mėn. Man kažkaip pasirodė neypatinga, bet mažajai tai jinai labai patiko ir patinka:

nu jums beveik visos leles patinka mirksiukas.gif lotuliukas.gif Siap yra ir geresniu modeliu nei tos su dantim, man kazkaip gana kraupiai jie islenda ir atrodo unsure.gif Bet mudvieju nuomones apie leles daznai skirias rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 07 gruodžio 2011 - 18:32
QUOTE(Rianka @ 2011 12 06, 20:06)
chou chou  turi vyresnioji dukra, tai noriu kažkokią kitą. Man labai fainos tos Baby Alive, bet aišku maniškė jai dar permaža.  cool.gif
O kuri būtų lengvesnė ir mielesnė Baby born ar pirmoji Anabelė, tarkim ta kur bučiuojasi?
4u.gif

Mano dukrele labai myli mazaja Anabele. Gavo nuo senelio pirmo gimtadienio proga. Man Anabele labiau uz Baby borna patinka, nes jos akytes merkiasi. O siaip dar Corolle leles man labai mielos ir grazios wub.gif
user posted image

O verkiancio Chou Chou, kuriam staiga isdygo dantukas issigando lotuliukas.gif Tad as istraukiau elementus. Siaip su jo zaidzia. Man jis irgi grazus, bet didokas.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 07, 19:21)
nu jums beveik visos leles patinka mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Siap yra ir geresniu modeliu nei tos su dantim, man kazkaip gana kraupiai jie islenda ir atrodo unsure.gif Bet mudvieju nuomones apie leles daznai skirias  rolleyes.gif  wub.gif

ot butu idomu pamatyti kaip tas dantukas lenda..... lotuliukas.gif kazkaip vienu momentu ir as taip pat pamasciau, kad gali ir kraupokai atrodyti, bet man ji foto tokia miela blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGNI_1979 @ 2011 12 07, 19:16)
ot butu idomu pamatyti kaip tas dantukas lenda..... lotuliukas.gif  kazkaip vienu momentu ir as taip pat pamasciau, kad gali ir kraupokai atrodyti, bet man ji foto tokia miela blush2.gif

va ka chou chou turi (cia jau visi modeliai) - superinius veidukus wub.gif , kuno formas - jas super miela glausti ir rengti - migdyti rolleyes.gif , o tuos dantukus galit ir per deze apziuret - sio modelio leliu yra parduotuvese zaislu pirkt mirksiukas.gif , ir youtube galima pazet rolleyes.gif
Atsakyti