Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(taram-param @ 2011 03 29, 11:37)
Bytte manau maxi+maxi irgi neblogai atrodo

Arba kažkokį klasikinio vyriško švarko stiliaus paltuką galima derint

Tikrai, visai kažkaip išgaravo šitas variantas bigsmile.gif , dėkui 4u.gif

O vyriško tipo kažin ar rasčiau savo kriaušiai, pas mane viršus 38-40, o apačia 46 dydžio, taip kad turėtų kristi gerai pasegtas nuo juosmens, ir nelipt į viršų, kas retai pasitaiko blush2.gif
Aišku trumpesnis - didesnės galimybės variuot tarp stilių papildomai pasivelkant ką nors išlendančio...
bet abu variantai dar ir prie mano aptemtų kelnių tiktų, o antras dar ir prie bridžų
ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 29, 09:50)
As tai i tokius kai pasiziuriu, tai suabejoju, ar patogu g.gif
Bandet matuotis?

ne nebandziau matuotis, as tik maciau drauges sesuo panasius dzinsus turejo tai man jie taip ir isimine smile.gif

o kodel turetu but nepatogu? as tai tik su elastanu tokius dzinsus pirkciau, tai gal neturetu but labai nepatogus ar verzt koki pilvuka biggrin.gif
Atsakyti
Man tai kaip tik pastaruoju metu tie pažemintu liemeniu kažkokie nepatogūs, ypač atsisėdus-užspaudžia apačioj ir pūpso tas pilvas išsprogęs. Pas mane tai nėra to pilvo, bet jausmas toks biggrin.gif Be to nuo tokių džinsu "šoninė" auga, nes šonai sustumiami į viršų. Tai dabar jau nusisprendžiau, kad nebenešiosiu tokių, arba tik ekstra atvejais, nes norisi gražaus laibo liemens ax.gif

O dabar dar klausimas.
Turiu va tokio žalumo suknelę iki kelių.

user posted image

Vasarą su ja eisiu į veselę smile.gif bet nesugalvoju kokią spalvą prie jos derinti (rankinė ir bateliai). reikia kažko universalaus, ką vėliau galėsiu ir kitur priderinti. Mano akimis labiausiai tiktų tokia šviesi šviesi mėtinė, arba šviesi pilkai melsva spalvytės, nes pati suknelė gan ryški, tai dar kažką ryškaus prie jos derinti nesinori. Dar varijantas labai tamsi mėlyna (buvau pridėjus mėlyną skarelę, tai neblogai žiūrisi) o dar ir spalva universalesnė gal, nes turbūt savo garderobą dabar jau vietoj juodos tamsiai mėlyna užpildysiu...
Kaip jūs manot, kokią spalvą derint?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 30, 11:00)

Kaip jūs manot, kokią spalvą derint?

Auksinę 4u.gif

Aš irgi turiu galvoskausmį dėl vasaros vestuvių. Neįsivaizduoju, kaip dera rengtis svečiui unsure.gif Nieko neturiu, pirksiu. Ar reikia suknios, trumpos, ilgos, super puošnios šilkinės su dekoltė/atvira nugara ir pan? Aukštakulnių, clutch'o? Tokios suknelės, kaip nuomos punktuose proginės kabo? Ar kaip tik tai blogas pavyzdys? g.gif O kitai dienai? Ar tinka ta pati suknelė? Ar reikia kitos analogiškos? O gal visai tiktų paprasti kasdieniai rūbai? Vestuvės vyks kaime, 2 dienų balius su nakvyne, liepos pabaigoje per pačius karščius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2011 03 30, 10:00)
Be to nuo tokių džinsu "šoninė" auga, nes šonai sustumiami į viršų. Tai dabar jau nusisprendžiau, kad nebenešiosiu tokių, arba tik ekstra atvejais, nes norisi gražaus laibo liemens ax.gif

O dabar dar klausimas.
Turiu va tokio žalumo suknelę iki kelių.

Vasarą su ja eisiu į veselę smile.gif  bet nesugalvoju kokią spalvą prie jos derinti (rankinė ir bateliai). reikia kažko universalaus, ką vėliau galėsiu ir kitur priderinti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sonine auga.
Va va, man jie tas liemuo pazemintas ne vietoje, tai irgi ispaudzia negraziai sonus. O jei pazemintas bet ne per daug, tada gerai.

Na pvz konkreciai ta suknele turi sidabriniu bizgiu, tai man prie jos tiktu sirabriskai/pilki akcesuarai.
Bet nzn kokia yra tavosios medziaga ir ar tiktu g.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 03 30, 10:08)
Auksinę  4u.gif

Aš irgi turiu galvoskausmį dėl vasaros vestuvių. Neįsivaizduoju, kaip dera rengtis svečiui  unsure.gif  Nieko neturiu, pirksiu. Ar reikia suknios, trumpos, ilgos, super puošnios šilkinės su dekoltė/atvira nugara ir pan? Aukštakulnių, clutch'o? Tokios suknelės, kaip nuomos punktuose proginės kabo? Ar kaip tik tai blogas pavyzdys?  g.gif O kitai dienai? Ar tinka ta pati suknelė? Ar reikia kitos analogiškos? O gal visai tiktų paprasti kasdieniai rūbai? Vestuvės vyks kaime, 2 dienų balius su nakvyne, liepos pabaigoje per pačius karščius  biggrin.gif

Zinok labai nuo vestuviu priklauso, reiktu pasneketi su organizatoriais. Nes kiti daro paprasciau, tinka paprastesne kokia kokteiline suknele. O kiti daro labiau balines, visi ateina tokios a lia is nuomos punkto tongue.gif
Kiti pvz skelbia, kad antra diena yra "dzinsu dreskodas".
Nors man atrodo su puosnesne kokteiline suknele kaip svecias neprasausi bet kokiu atveju... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 kovo 2011 - 10:35
QUOTE(Shana @ 2011 03 30, 11:26)

Nors man atrodo su puosnesne kokteiline suknele kaip svecias neprasausi bet kokiu atveju... g.gif

Paklaust ir kažką iš anksto sužinot nelabai bus įmanoma, jaunieji gyvena užsieny, nebendraujam, tiesą pasakius, aš jų nė nepažįstu, čia kažkoks tolimas vyro draugas iš vaikystės. Vestuvės bus prabangios, bijau atrodyti permažai puošniai blush2.gif , man geriau perdaug, nei permažai biggrin.gif
O kaip atrodo kokteilinės suknelės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 30, 10:51)
Paklaust ir kažką iš anksto sužinot nelabai bus įmanoma, jaunieji gyvena užsieny, nebendraujam, tiesą pasakius, aš jų nė nepažįstu, čia kažkoks tolimas vyro draugas iš vaikystės. Vestuvės bus prabangios, bijau atrodyti permažai puošniai  blush2.gif , man geriau perdaug, nei permažai  biggrin.gif
O kaip atrodo kokteilinės suknelės?  blush2.gif

Bent jau man atrodo, kad sveciui ilga suknele nebutina, o trumpesne po to daugiau kazkur galima pritaikyti....
http://www.google.es...o...024&bih=641
Nors ka as zinau, jei daro labai prabangiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 30, 11:58)
Bent jau man atrodo, kad sveciui ilga suknele nebutina, o trumpesne po to daugiau kazkur galima pritaikyti....
http://www.google.es...o...024&bih=641
Nors ka as zinau, jei daro labai prabangiai... g.gif

ačiū 4u.gif

Nuorodoje variantai labai skirtingi, nuo, mano manymu, kasdieniškų
user posted image
iki balinių?
user posted image

Na ir kas man labiausiai patiko
user posted image
Atsakyti
Man irgi vasara vesela nusimato lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man prie tos žalios švelni alyvinė softinė gražu, tik aš neįsivaizduoju kokie tie aksesuarai, juk ne skarelė rolleyes.gif . O jei tokios spalvos kokius papuošalus matinio "stikliuko" ar perlamutro su sidabru, manau ir puošnu ir vėliau galim panaudot.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 30, 11:18)
ačiū  4u.gif
Nuorodoje variantai labai skirtingi, nuo, mano manymu, kasdieniškų

Grazi paskutine. Tos su paraukymais tai man schmoll.gif
Tai ir sakau - su puosnesne kokteiline turetu buti ok.

QUOTE(bytte @ 2011 03 30, 11:22)
Man irgi vasara vesela nusimato lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man prie tos žalios švelni alyvinė softinė gražu, tik aš neįsivaizduoju kokie tie aksesuarai, juk ne skarelė rolleyes.gif . O jei tokios spalvos kokius papuošalus matinio "stikliuko" ar perlamutro su sidabru, manau ir puošnu ir vėliau galim panaudot.

Bet kalba eina apie tai, kad akcesuarai galetu po to but panaudoti, labiau universalus, kaip as supratau, o alyvine g.gif
Manau batukai ir rankine + papuosalai turima omeny rolleyes.gif

A tu jau turi ruba i veselia biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 30, 12:36)
Grazi paskutine. Tos su paraukymais tai man schmoll.gif
Tai ir sakau - su puosnesne kokteiline turetu buti ok.

Ačiū, vadinasi, aš teisingam kely smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 03 30, 11:36)
Bet kalba eina apie tai, kad akcesuarai galetu po to but panaudoti, labiau universalus, kaip as supratau, o alyvine g.gif
Manau batukai ir rankine + papuosalai turima omeny rolleyes.gif

A tu jau turi ruba i veselia biggrin.gif ?

Nu man alyvinė tokia tinkanti ir prie tos tamsios mėlynos, ir prie pilkos... ir prie slyvinės... be to alyvinė išvis tokia soft summer spalva skaitos. O visokias apyrankes, auskarus ar sages sidabrines pilnai kasdienai galim nešiot g.gif . Bateliai su rankine man irgi gražu, tik aš ar taip, ar taip neįsivaizduočiau su bateliais ir puošnia rankine kasdien, man reik tašės ir grubokų batų biggrin.gif .

Neturiu suknelės ir net neįsivaizduoju kokios norėčiau... vestuvės nemanau kad bus labai puošnios žinant jaunuosius g.gif nenustepčiau jei jaunoji su kokia rankų darbo nėriniais puošta suknele būtų.
Atsakyti