QUOTE(taram-param @ 2011 03 30, 10:00)
Be to nuo tokių džinsu
"šoninė" auga, nes šonai sustumiami į viršų. Tai dabar jau nusisprendžiau, kad nebenešiosiu tokių, arba tik ekstra atvejais, nes norisi gražaus laibo liemens
O dabar dar klausimas.
Turiu va tokio žalumo suknelę iki kelių.
Vasarą su ja eisiu į veselę

bet nesugalvoju kokią spalvą prie jos derinti (rankinė ir bateliai). reikia kažko universalaus, ką vėliau galėsiu ir kitur priderinti.

Sonine auga.
Va va, man jie tas liemuo pazemintas ne vietoje, tai irgi ispaudzia negraziai sonus. O jei pazemintas bet ne per daug, tada gerai.
Na pvz konkreciai ta suknele turi sidabriniu bizgiu, tai man prie jos tiktu sirabriskai/pilki akcesuarai.
Bet nzn kokia yra tavosios medziaga ir ar tiktu
QUOTE(dontstop @ 2011 03 30, 10:08)
Auksinę
Aš irgi turiu galvoskausmį dėl vasaros vestuvių. Neįsivaizduoju, kaip dera rengtis svečiui

Nieko neturiu, pirksiu. Ar reikia suknios, trumpos, ilgos, super puošnios šilkinės su dekoltė/atvira nugara ir pan? Aukštakulnių, clutch'o? Tokios suknelės, kaip nuomos punktuose proginės kabo? Ar kaip tik tai blogas pavyzdys?

O kitai dienai? Ar tinka ta pati suknelė? Ar reikia kitos analogiškos? O gal visai tiktų paprasti kasdieniai rūbai? Vestuvės vyks kaime, 2 dienų balius su nakvyne, liepos pabaigoje per pačius karščius
Zinok labai nuo vestuviu priklauso, reiktu pasneketi su organizatoriais. Nes kiti daro paprasciau, tinka paprastesne kokia kokteiline suknele. O kiti daro labiau balines, visi ateina tokios a lia is nuomos punkto
Kiti pvz skelbia, kad antra diena yra "dzinsu dreskodas".
Nors man atrodo su puosnesne kokteiline suknele kaip svecias neprasausi bet kokiu atveju...