Aš džiaugiuosi, kad išsivaliau spintą nuo beprasminkai laikomų rūbų, atradau daugiau spalvų, tačiau rengtis vis tiek nėra ką

Pritariu - pagal norus ir galimybes. Jei viskas tinka ir patinka, galima tik papildyti. Jei nusibodo - keisti iš esmės. Antras variantas, žinoma, neekonomiškas
 Pritariu - pagal norus ir galimybes. Jei viskas tinka ir patinka, galima tik papildyti. Jei nusibodo - keisti iš esmės. Antras variantas, žinoma, neekonomiškas  

visą gyvenimą žinojau, kad netinka, visi aplinkiniai taip sakė, pati mačiau veidrodyje, bet buvau įsikabinus jos, kaip kitos įsikabina į juodą
  visą gyvenimą žinojau, kad netinka, visi aplinkiniai taip sakė, pati mačiau veidrodyje, bet buvau įsikabinus jos, kaip kitos įsikabina į juodą   )
 ) 

.
.  

.
.   . Dažytis plaukus artima naturaliai spalvai (pilkai). Kad jau tikra vasaros atstove bučiau
. Dažytis plaukus artima naturaliai spalvai (pilkai). Kad jau tikra vasaros atstove bučiau  . Kaip manot ar yra gražių pilkų spalvų
. Kaip manot ar yra gražių pilkų spalvų  .
. 

Pavyzdžiui jei blondinė vasarinukė nusidažys raudonai, tai ji netaps rudeniu, o tiesiog turės daugiau vargo renkantis spalvas ir darantis makiaža, nes bus sunkiau gerai atrodyti...
 Pavyzdžiui jei blondinė vasarinukė nusidažys raudonai, tai ji netaps rudeniu, o tiesiog turės daugiau vargo renkantis spalvas ir darantis makiaža, nes bus sunkiau gerai atrodyti...