Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(daite @ 2011 04 21, 20:55)
Tikrai nieko nereikia, mesti, jei pačiai tinka ir, svarbiausiai, patinka.

Na, žinau, kad pvz., šviesiai pilka arba rožinė man labiau tinka nei tamsiai pilka ar juoda (nors su geru makiažu vakare, mano nuomone, juoda atrodo gerai). Tai kai jau reiks keisti drabužius, į tai atsižvelgsiu tikrai.

QUOTE(raami @ 2011 04 22, 09:24)
Groovy, o čia tavo visi rūbai, ar tik kapsuliniai?

Pridusinta tai tikriausiai Soft g.gif

Čia yra visi mano drabužiai, atrinkti ir tinkantys pavasariui. Sudariau tarsi tokias kapsulytes, kad pačiai lengviau susiskirstyti būtų: sportinę, laisvalaikio (tokiam relaksui), kasdieninę paprastą (kuri čia ir buvo paskutinė), dalykiškesnę-elegantiškesnę ir šventinę. Tai pastarąsias dvi dar liko parodyti. Aišku, nenešioju griežtai kapsulėmis, imu vieną iš vieno, kitą iš kito, gal tik sportinė nešiojama daugiausiai pagal paskirtį.

Aha, tokia „muted“ doh.gif

Beje, vasaros kapsulės bus pakitusios, galėsiu ir jas parodyti, aišku, daug kas kartosis, bet bus ir naujų.
Atsakyti
Na, dar viena kapsulė, šiek tiek puošnesnė, elegantiškesnė.

Palaidinės ir megztukai

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Švarkas

user posted image

Sijonas

user posted image

Kelnės

user posted image
Papildyta:
Suknelės

user posted image
user posted image

Bateliai

user posted image
user posted image
Nuo vestuvių liko, bet galima kažkur pritaikyti smile.gif
user posted image

Rankinė ta pati.
Atsakyti
Kapsulė šventėms

Suknelės

Ne tokia ryški, kaip nuotraukoj
user posted image
Nesimato, kaip atrodo dėvima, tai pavyzduką įmesiu, atrodo taip pat
user posted image
user posted image
user posted image

Palaidinė

Sorry, kad nelyginta, neima mano lygintuvas to šilko, tai antrą kartą dėvėsiu, kai normalesnį lygintuvą nusipirksiu, tikiuosi balių daug nebus iki to laiko biggrin.gif
user posted image

Megztukas

user posted image
Su ta šilkine palaidine atrodo labai gražiai ir prabangiai. Nešioju su pilku sijonu. reikia ir su kelnėmis pabandyt.
user posted image

Bateliai

Kol kitų normalesnių neįsigijau...
user posted image

Basutės

user posted image

Rankinukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 22 balandžio 2011 - 14:36
oho kokia grazi ta bordo suknele,as irgi tokios noriu,is kur ji blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 04 22, 14:54)
oho kokia grazi ta bordo suknele,as irgi tokios noriu,is kur ji blush2.gif ?

Abi suknelės Victorias Secret, tik čia jau praėjusios sezono ta bordo, tai nežinau, gal dar kur ir gautum. Aš pirkau per Madmuazelle čia forume tas sukneles ir megztuką.
Atsakyti
Šaunuolė, Groovy thumbup.gif Vienas malonumas užeiti į temą, akis paganyti rolleyes.gif Man viskas labai patiko smile.gif

Aš turiu tokius klausimus:

kodėl beveik visi batai juodi? smile.gif
Kodėl tik 1 sijonas (ir tas tokio stiliaus, kad turbūt jis nedaug nešiojamas, na, sprendžiu iš to, kad dirbi namie..)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 04 22, 15:35)

kodėl beveik visi batai juodi?  smile.gif
Kodėl tik 1 sijonas (ir tas tokio stiliaus, kad turbūt jis nedaug nešiojamas, na, sprendžiu iš to, kad dirbi namie..)

Gal zmogus tiesiog nemegsta sijonu nesioti, kaip pvz. as biggrin.gif as turiu 2 sijonus biggrin.gif
Atsakyti
Na, batai juodi yra iš anksčiau, kai dar temos nebuvo blush2.gif Tik balerinas ėmiau juodas šiemet, bet nebuvo didelio pasirinkimo, nes mano koja pusinio dydžio, Lietuvoj iš viso nebuvo patogių. Tiesa, iš anksčiau yra ir pilkai melsvi bateliai su kulnu, parodyti, tik mažiau nešiojami, nes su kulnu.

Sijonų nerandu doh.gif Turiu tik šitą klasikinį, o ne klasikinio dar nelabai radau doh.gif Žiemą nešiojau megztas sukneles, kelnes mažai, tai jų nelabai ir prireikė, o dabar pavasarį tai nežinau net, džinsus daugiau nešiosiu doh.gif Suknelių mažiau nešiosiu. Dar varysiu į kuistuką su drauge, gal ten kokį sijoną rasiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 04 22, 15:54)
Gal zmogus tiesiog nemegsta sijonu nesioti, kaip pvz. as  biggrin.gif as turiu 2 sijonus  biggrin.gif

Sukneles labiau mėgstu, bet ir sijono, jei tiktų ir patiktų, neatsisakyčiau blush2.gif
Atsakyti
Likusios dvejos kapsulės labai dailios. wub.gif Šaunuolė esi. 4u.gif Man į taviškes kapsules pasižiūrėjus savo pusę drabužių noris mest lauk... verysad.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko Groovy garderobas, ypač paskutinės 2 dalys ir kasdieninė su kardiganais. Giriu ir už kantrybę bei drąsą viską paviešint (visgi darbelis nemenkas ištraukti, nufotografuoti, sutvarkyt nuotraukas, čia įdėti). Šaunuolė. Aš rodyti neturiu ką verysad.gif
Atsakyti
Groovy, paskutinių kapsulių rūbeliai labai patiko thumbup.gif :. Dailūs, skoningi.
Man labai patiko šilkinė palaidinė (aš kažkaip galvojau, kad šilką reikia valyti, ne skalbti, todėl nelabai turiu) ir suknelės. Dar bateliai pilki su saktele thumbup.gif

Ir ne tiek mažai pas tave kapsulių gavosi. Kaip namuose apsirengus vaikštai?
Atsakyti
Super-didelę dalį ir aš priglausčiau, nes man tiktų pagal tipą (light) thumbup.gif
Atsakyti