Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(mocha @ 2011 08 11, 10:55)
Tame ir įdomiausia, kad pirkau celofanuotą tušą, naują šviežią ir byrėjo nuo pat pirmos dienos smile.gif

Nu tada labai apmaudu unsure.gif aš kaip didelė skūpaila, visada keikiuosi taip apsipirkusi, nes irgi yra pasitaikę tokių nekokybiškų celofanuotų..
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 08 11, 13:31)
Kokia jūsų nuomonė apie šį tušą?
user posted image

Visiškai paprastas, buvo mano pirmasis tušas, tai šiokia tokia nostalgija biggrin.gif bet iš principo jokio įspūdingo efekto, paprastas tušas, natūraliai padažo, jokių stebuklų nedaro. Jei esat bandžiusi Lumene Star Effect, tai lygiai toks pat rezultatas.

Beje, merginos, reiktų seną temelę pabaigti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 08 11, 15:47)
Nu tada labai apmaudu unsure.gif aš kaip didelė skūpaila, visada keikiuosi taip apsipirkusi, nes irgi yra pasitaikę tokių nekokybiškų celofanuotų..


Gali būt kad proeš tai labai daug kartų atidarinėtas, o paskui uždėtas tas celofoniukas..
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 08 11, 14:31)
Taigi išbandžiau Maybelline One by One. Kolkas man super tušas  ax.gif Puikiai atskiria, pailgina. Kvapas šiek tiek erzina, bet galima pakentėt kol dažaisi. Turbūt mano Telescopic jau uždžiūves, nes taip puikiai neatskyrė. Na esu patenkinta pirkiniu, juolab su nuolaida apie 20 lt. Galvoju gal dar nusipirkt Maybelline New York Great Lash Mascara su nuolaida apie 16 lt kainuoja. Kokia jūsų nuomonė apie šį tušą?
user posted image


Šitą tušą esu pirkus ir ne vieną kart, blakstienas leliškas padarydavo mirksiukas.gif mirksiukas.gif Tik čia šitas vandeniui atsparus, aš turėjau šiek tiek kitokioj pakuotej, kuris nėra atsparus vandeniui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggny @ 2011 08 11, 15:25)
Uoj, merginos, padėkit biggrin.gif Niekaip neissirenku tarp  Loreal Milion Lashes, max factor false lashes ar  maybelline one by one ?  g.gif


Prieš tai turėjau Max Factor, dabar Loreal, tai iš esmės man jie vienodai dažo. Tik kaip ir daugeliui nuo Max Factor po kiek laiko pradėjo byrėt blakstienos.
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 08 11, 15:30)
Na va prasisukau ir aš šiandien paskaičius jūsų komentarus pro tušus parduotuvėse, nusipirkau jūsų girtajį Loreal Volume Million Lashes Extra Black ir Essence oranžinį, tai man Essence dažo žymiai geriau, padažiau vieną akį su juo, o kitą su Loreal. Tai tas oranžinis ir pailgino ir pastorino, ir nesukibdė blakstienų, o Loreal man per didelis šepetėlis, žaidimo su juo daugiau kol pasidažai, gal kas norit galiu perleist Loreal Volume Million Lashes pigiau, vieną kartą tik patepiau, įdėsiu į išparduotuvę.

Gal galima paprašyti, kad įkeltumėt nuotraukėle su abiem tusaįs padažytom blakstienom? Na kad ir viena akis vienu, kita kitu? blush2.gif įdomų būtų pamatyt tą skirtumą.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 08 11, 14:31)
Maybelline New York Great Lash Mascara[/b]

šitas man patiko dėl mažyčio šepetėlio kuris prieidavo visur, šiaip tušas neblogas, turėjau senokai, kažkada Droge dovanų davė kažką perkant...
netrupėjo ir gana natūraliai, gražiai dažė.
Atsakyti
as praeita savaite isigijau Clinique high lengths,pirma karta bandzau Clinique tusa,bet manau nepaskutini.labai skeptiskai ziurejau i tokius sepetelius,nes teko nusivilti su chaneliu ir dar kazkokiu,bet sikart turiu pasakyt likau maloniai nustebinta.
stai sita pirkau,mokejau 19eu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 07 31, 11:15)
man tai maxfactor lash extension effect, kazkada is eiles 3 tokius sunaudojau, man asmeniskai jis buvo nerealus, labai graziai sudeliodavo mano blakstienas, be jokiu gumuleliu ar sulipinimu, atskirdavo, pailgindavo, tik tankinimo pritruko gal... tai butu buves mano favoritas jei ne suprastejusi blakstienu bukle nuo mf tusu unsure.gif



QUOTE(koko_sa @ 2011 07 31, 15:46)
mf nesu turėjus,bet telescopic labai patinka. Ilgina ziauriai gerai,tik daugiau "pavarius" sulimpa blakstienos. Bet šeip labai patenkinta juo aš.


Taigi , Aciu uz pasidalinumus patirtimi, po ilgo apmastymu laikotarpio (praktiskai iki vakar dienos bandziau tusa issirikti doh.gif ), vis tik nusipirkau MaxFactor lash extension. Nors labai gunde telescopikas , bet gerokai pamasciusi prisiminiau ,kad man Lorealio tusai gana greit nubyra, o maxfactor laikosi kiek ilgiau .(nors man dauguma tusu nubyra del priemoniu paakiams , kurie pas mane gana problematiski).
Ir siandien ji isbandziau , kolkas esu labai patenkinta , nors stebuklo nepadre , bet tikrai blakstienas gerai atskyre ir nesulipino , ir sepeteliu esu labai patenkinta, smagai su juo dazesi .Tankinimo tikrai truksta, bet kitavertus jis ir skirtas tik ilginti .Taip pat dar kolkas trupejo l.mazai , o daziausi juo ryte.
O Telescopika vis tiek sakiau kada nors prie progos isbandysiu , labai jau jis mane trauke biggrin.gif .
Taigi dar karta aciu uz patarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 11 rugpjūčio 2011 - 21:54
Sveikos,

Na ką, atėjau pasidalinti patirtimi su MF tušu. Panaudojau mėnesį, o blakstienos nutrupėjo, pasidarė trumpos trumpos.

Ką darėt mergaitės, kad atgaivinti jas?

Šiaip gana patenkinta buvau padažymu, blakstienos buvo pailgintos+tankios, gražu. Bet jei tokios pasekmės, geriau rinksiuos kitą tušą. schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti