QUOTE(popelka @ 2011 04 04, 18:05)
akcijaorama, skaičiau kad ieškot vandeniui atsparaus darančio dideles blakstienas, tai jei esat nieko prieš Max Factor tušus išbandykit False lash effect waterproof. Man darė proginį makiažą su juo tai blakstienos buvo kaip pas lėlę

tik biškį terlina aplink vokus besidažant, reik pripast. Tačiau dažo solidžiai taip, uch.

Aš pati tai mėgstu lengvesnes blakstienas.
O aš nusipirkau naują waterproof, kitos linijos Gosh. Prieš tai turėjau (ir dar tebeturiu) Gosh Perfect Lift 'N Shape, kuris man nuostabiai pariečia, iššukuoja blakstienas, jos taip gražiai tolygiai plonėja į galus, o dabar nusipirkau Length'n Build waterproof, nu man nieko gero

nors ir nesulipina, bet neriečia, galai kaip nukirsti blakstienų, kažkaip netvarkingai jos išsikraipiusios.
Kažkas sakė kad vadinamieji riečiantys tušai negali riesti. Taip, jeigu tikimasi kad iš tiesių blakstienų padarys riestas.

Bet tokie tušai tiesiog padeda papildomai pariesti linkusias savaime riestis blakstienas arba užsfiksuoti tą rietimą jau pariestų rietikliu.

Malonu, kad esu prisimenama

Ačiū už patarimą, bet žinokit prisibijau tų Max Factor, ypač kai prisiskaitau, kad blakstienos krenta. Naudoju du tušus dabar, nes vieno pačio pačiausio dar neatradau, o paieškos atima daug laiko ir lėšų

Aš mėgstu ryškiai juodas blakstienas, nes šešėliais laaabai retai dažausi, todėl noriu išryškinti akis, o jei padažyčiau natūraliai dažančiu tušu, mano blakstienos turbūt paskęstų, nes naudoju pudrą, todėl akims reikia ryškumo.
Sakėt, kad Rimmel nepariečia blakstienų ar kaip? Galvoju nusipirkti kai kokia akcija bus, kartais prisireikia, kai pvz. kas nors užsuka į svečius ir riesti blakstienų nebėra kada ar tuo metu tingiu, nes kur nors eidama pariečiu blakstienas
QUOTE(Kristi_25 @ 2011 04 04, 19:20)
Maybelline teh colossal volum express
na va isbandziau si jau, na lb patiko, blakstienos tankios, nesulipina, juodos ryskios, nebyra na kolkas lb patinka, dar skystas, bet manau kuo toliau tuo labiau man patiks, jauciu bus mano mylimukas, gaila, kad anksciau nepabandziau, dbr maximoj ir kosmadoj akcija kaip tik

O Jums netepa šis tušas paakių? Neatsispaudžia juodi taškiukai nuo blakstienų galiukų?