Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Kaip tas lorealio 4D? verta mokėt 50lt? ax.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate "sveikesnius/ekologiskesnius" tusus? Koki patartumet rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 05 05, 11:34)
patarkite prašau  4u.gif

barbiškas manau daro tik blasktienų klijavimas ar priauginimas hihihi.gif O šiaip Max Factor neblogai tą darbą atlieka. Praverskit temą merginos,čia beveik kiekvienas tušas aprašytas, jums telieka tik išsirinkt tą kuris daugiausiai pliusų turi.
Papildyta:
QUOTE(mixi @ 2011 05 05, 13:40)
Gal kas naudojate "sveikesnius/ekologiskesnius" tusus? Koki patartumet rinktis?

Natūralios kosmetikos gamintojų temoj merginos dalinas įspūdžiais mirksiukas.gif Kol kas įsigijau pirmajį natūralų Benecos,todėl negaliu lygint su kitais natūraliais ir pasakyt kuris geresnis. Yra ir šioj temoj kas kitokius naudojo, irgi patarčiau praverst puslapiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 05, 16:03)

Natūralios kosmetikos gamintojų temoj merginos dalinas įspūdžiais  mirksiukas.gif Kol kas įsigijau pirmajį natūralų Benecos,todėl negaliu lygint su kitais natūraliais ir pasakyt kuris geresnis. Yra ir šioj temoj kas kitokius naudojo, irgi patarčiau praverst puslapiukus  mirksiukas.gif

as is naturaliu naudojau Physicians formula ax.gif padazydavo tikrai graziai (panasiai kaip maxfacor masterpiece), bet tas tuso nesilaikymas vesdavo is kantrybes doh.gif neduok dieve, isriedes asara ar pateksi i lietu doh.gif deja, teko lietuj pabuvot... tusas varvete nuvarvejo, atrodziau kaip is siaubo filmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 05, 17:13)
as is  naturaliu naudojau Physicians formula  ax.gif  padazydavo tikrai graziai (panasiai kaip maxfacor masterpiece), bet tas tuso nesilaikymas vesdavo is kantrybes  doh.gif  neduok dieve, isriedes asara ar pateksi i lietu  doh.gif  deja, teko lietuj pabuvot... tusas varvete nuvarvejo, atrodziau kaip is siaubo filmo  doh.gif

Tuo nelaikymu mane ir nervavo PF tusas - pora kartu panaudojau ir meciau, nors ir siaip dar naujas ir skystas buvo, tai nedaze man graziai. Is naturaliu turejau Dr.Hauschka 'volume' ir Gabriel Cosmetics tusus - kaina to Gabriel perpus mazesne, bet daze tai vienodai jie man (abu turejau tuo paciu metu), bet velgi problema, kad abu labai greitai nusivalydavo: suprakaituoji, paasaroji, lietus ar pan ir jau apsiteplioje paakiai. doh.gif
Atsakyti
merginos, naudojancios Lancome Hypnose, atsiliepkite!! biggrin.gif

mazdaug po kiek laiko nuo tuso isigijimo jis pradejo graziai dazyti blakstienas...? nes as savaji isigijau pries pusantros savaites mazdaug, ir siaubas, gaila, kad tikejausi kazko stebuklingo, o gavau visiska nesusipratima. na nei jis atskiria man blakstienu, nei pailgina nei patankina, uzkrauna koses, is blakstienu lieka 5 blakstienos sulipusios, padaro "voro kojeles" ir tiek to stebuklo.... verysad.gif verysad.gif labai liudna, nes tikejausi is jo kazko tokio wub.gif .....
net mano senieji rimmel, maybelline ispudi padaro nebloga is blakstienu, o lancome labai nusivyliau...sad.gif ar verta laukti, ar padziuves jis graziau dazo.....?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 06, 20:17)
merginos, naudojancios Lancome Hypnose, atsiliepkite!!  biggrin.gif

mazdaug po kiek laiko nuo tuso isigijimo jis pradejo graziai dazyti blakstienas...? nes as savaji isigijau pries pusantros savaites mazdaug, ir siaubas, gaila, kad tikejausi kazko stebuklingo, o gavau visiska nesusipratima. na nei jis atskiria man blakstienu, nei pailgina nei patankina, uzkrauna koses, is blakstienu lieka 5 blakstienos sulipusios,  padaro "voro kojeles" ir tiek to stebuklo.... verysad.gif  verysad.gif  labai liudna, nes tikejausi is jo kazko tokio  wub.gif .....
net mano senieji rimmel, maybelline ispudi padaro nebloga is blakstienu, o lancome labai nusivyliau...sad.gif ar verta laukti, ar padziuves jis graziau dazo.....?

na taip,pradzioj jis krauna koses,bet tuomet galima su senu sepeteliu issukuot,uztepus viena sluoksni tuso,po to vel tept ,ir vel sukuot...o siaip jis nera blogas tusas,po kiek laiko pamatysite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 06, 19:17)

mazdaug po kiek laiko nuo tuso isigijimo jis pradejo graziai dazyti blakstienas...? nes as savaji isigijau pries pusantros savaites mazdaug, ir siaubas, gaila, kad tikejausi kazko stebuklingo, o gavau visiska nesusipratima. na nei jis atskiria man blakstienu, nei pailgina nei patankina, uzkrauna koses, is blakstienu lieka 5 blakstienos sulipusios,  padaro "voro kojeles" ir tiek to stebuklo.... verysad.gif  verysad.gif  labai liudna, nes tikejausi is jo kazko tokio  wub.gif .....

o gal netycia neoriginalu isigijot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 06, 19:17)

Na blakstienos blakstienoms nelygios. Jei tikejotes stebuklo, tai manau vienintelis variantas jums- priauginamos blakstienos, nes joks tusas stebuklu nedaro. O hypnose tikrai geras tusas. Manau, cia individualus reikalas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2011 05 06, 19:34)
na taip,pradzioj jis krauna koses,bet tuomet galima su senu sepeteliu issukuot,uztepus viena sluoksni tuso,po to vel tept ,ir vel sukuot...o siaip jis nera blogas tusas,po kiek laiko pamatysite smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai tik geri zodziai siam puikiam tusui is manes, mano sesiu ir draugiu 4u.gif

Merginos, klausimelis zinancioms. Kur dingo Lancome Fatale tusai? sarmose kristianose neberandu. O taip isimylejau ji. Gal kas turi info. Buciau dekinga. Galima i az. 4u.gif ACIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 06 gegužės 2011 - 19:51
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 06, 19:21)
o gal netycia neoriginalu isigijot  unsure.gif

na nedristu abejoti del neoriginalumo, kadangi pirkau per patikima mergina is SM is sephoros.... na gal kai padzius bus geresnis efektas...
nes pvz net su tuo paciu maybelline ar maxfactoru isgaudavau geresni efekta nei su situo lancome.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 06, 19:50)
Na blakstienos blakstienoms nelygios. Jei tikejotes stebuklo, tai manau vienintelis variantas jums- priauginamos blakstienos, nes joks tusas stebuklu nedaro. O hypnose tikrai geras tusas. Manau, cia individualus reikalas.  4u.gif
Papildyta:

na kodel , yra buve , kad pvz su maxfactor lash extension efect isgaudavau labai graziu blakstienu vaizda, taciau sis labai nualino blakstienas.. verysad.gif
Atsakyti
Skelbimų skyrelius moderuoja visos moderatorės, jei ką wink.gif
Aš šian su prastige pasidažiau tušu, tai kaaaip gaila kad jis blakstienas taip prastina, nes visom prasmėm tobulas beveik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 07, 23:33)
Skelbimų skyrelius moderuoja visos moderatorės, jei ką wink.gif
Aš šian su prastige pasidažiau tušu, tai kaaaip gaila kad jis blakstienas taip prastina, nes visom prasmėm tobulas beveik biggrin.gif

Gal prestige? o koks butent? ar ju tik vienas buna?
Atsakyti