Tik spek vytis jus
QUOTE(Tiga @ 2011 03 08, 08:59)
Pirma karta bandem kazka panasaus kaip Fashion

3 ir 4 man pačios pačiausios
QUOTE(Ersė @ 2011 03 08, 09:55)
nedesiu sitos dideles nes kai didele matos kad nekokybiska baisiai

tai va cia dvi yra is tos pacios serijos
http://www.flickr.co...N07/5478934156/Bet kokios jūs gražios abi esat
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 08, 11:50)
man pirmoj alkūnė nukirsta kliūva, ir labiau kontrasto norėtųsi, antra suspausta ir šone fonas maišo
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 08, 12:05)
Laisvai sakot kritiką, aš juodai nemoku portretų.
pirma man gražiausia
QUOTE(Yvette @ 2011 03 08, 13:16)
Olala, norėjau tau brūkštelti. Pjaunasi komentarai su nuotraukom. O aš tokia bjauri boba, komentarais tikiu tuomet, kai pastebiu, kad žmogus žino apie ką kalba. Kadangi savo nuotraukose nepastebi elementariausių klaidų, tai tavo komentarai gaunasi tokie vadovėliniai. Na imk ir pritaikyk tas žinias praktijoje. Įkelk kokią savo foto ir išanalizuok ją, taip pat, kaip darai su kitų nuotraukom.
Aš va susimąsčiau dabar: o gali tarkim žmogus labai gerai komentuot, turėt akį taip sakant, o pats nebūti geru fotografu? Kaip manot?
Ir beje, dėl komentarų, aš pastebėjau kad kai kurios labai laukia tik būtent kai kurių asmenų kritikos, o tai jei tarkim darytumėt parodą, tai jums visai neidomu būtų paprasto žmogaus nuomonė, o ne profesionalų? NU šiap čia-šiandieniniai mano pamąstymai-nekreipkit dėmesio per daug
QUOTE(Ievukis @ 2011 03 08, 14:15)
Va ka heliosas isdarineja
wow, kokis bukeh nuostabiai susuktas
QUOTE(antajo @ 2011 03 08, 16:05)
beja, visada juk yra pasirinkimas - kaip ir muzikantai - vieni nori but kaip madona, dar kiti kaip koks mIck jagger.. dar kitiems uztenka but olialia pupyte arba kaimo muzikantu.. bet labai neskanu kai prasideda izeidinejimai

QUOTE(eurikaite @ 2011 03 08, 16:12)
o gal galima nuoroda , kaip mazdaug jis atrodo canonui
mane irgi domintų tas heliosas canonui-jei jau taip gražiai suka foną