Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Visgi labai džiaugiuosi kad padariau fotosesija, nes labai daug klaidų išlindo. Reik dar išmokti vieta atsižymėti kad tilčiau į kadra smile.gif)) paskui slepti pulteli ir žinoma kadre jau sunkaiu pataikyti su atsistojimu i ja, nežinau ar aiškiai čia surašiau bet va keliu keleta, bet kaip pati rašiau pati nemažai klaidų matau, dar ydomu ir jūsų pastabos
user posted image
user posted image
čia kaip sunkiais ekėsi atspėti kokioj vietoj atsistoti smile.gif))
user posted image
šita nors ir ne fokuse bet man labai miela
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 10, 14:53)
Visgi labai džiaugiuosi kad padariau fotosesija, nes labai daug klaidų išlindo. Reik dar išmokti vieta atsižymėti kad tilčiau į kadra smile.gif)) paskui slepti pulteli ir žinoma kadre jau sunkaiu pataikyti su atsistojimu i ja, nežinau ar aiškiai čia surašiau bet va keliu keleta, bet kaip pati rašiau pati nemažai klaidų matau, dar ydomu ir jūsų pastabos

grazi mergina esate. dryziukai taip pat grazu smile.gif bet su pozom dar padirbeciau smile.gif ir aplinka. nes siuo atveju ji nieko nesako
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 10 kovo 2011 - 15:02
QUOTE(bizyte @ 2011 03 10, 10:23)
buvau skolinga koliažą blush2.gif pirma foto tikriausiai Zirzilja....
blush2.gif

pavadinau:
...šiandien aš tingiu.... biggrin.gif

patiko smile.gif

rico grazus HDR smile.gif cia greenwich
Atsakyti
Aš irgi atsinešu kadrą. Tiksliau jų yra daugiau, bet kitus palikau ČIA, kad neteršti temos. Jei nepatingėsit palikit kokį komentarą smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 10, 16:07)
Aš irgi atsinešu kadrą.

WOW, labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 10, 15:53)
Visgi labai džiaugiuosi kad padariau fotosesija,

o kodel pasirinkai tokia aplinka? rolleyes.gif
man tai truputi nedera fotogeniska mergina ir drabuziai, prie nefotogeniskos aplinkos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 10, 15:02)
grazi mergina esate. dryziukai taip pat grazu smile.gif bet su pozom dar padirbeciau smile.gif ir aplinka. nes siuo atveju ji nieko nesako

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 10, 15:14)
WOW, labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
man tai truputi nedera fotogeniska mergina ir drabuziai, prie nefotogeniskos aplinkos ax.gif

Suprantu kad aplinka neypatinga, bet turėjau nedaug laiko kad ieškot geresnio vaizdo(visgi du maži vaikai ) smile.gif)) pasirinkau tiesiog nuošalia vieta lauke, kur nėra žmonių o kaune nelabai žinojau arti ir gražios, bet gal jūs paprotinsit g.gif
Dėl pozu tai kaip ir rašiau visisškas haosas ir klaidų milijonas, nes pirmas kartas, bet labai patiko kai atsidariusi pati pradėjau analizuoti ir vardinti klaidas, vadinasi kita kart bus geriau smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 10, 16:14)

Nu normali aplinka, o ka, mergina miske sau vaiksto g.gif Portretuose gi fones issiliejes, o kur matosi tas samsalynas, gi mergina tenorejo parodyti, kaip jai sunkiai sekesi surasti vieta atsistoti.
Man portretai faini, o ypac porcelianine Vieninteles oda wub.gif
Refresh kadras lb svarus, mergyte simpatiska, bet jauciasi pozavimas.
Atsakyti

QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 10, 16:25)
Nu normali aplinka, o ka, mergina miske sau vaiksto  g.gif Portretuose gi fones issiliejes, o kur matosi tas samsalynas,

siaip miske siaip sau vaiksto be aukstakulniu, bet tiek to, norejau parasyti, kad man nesirisa modelis su aplinka smile.gif as i miska fotografuotis eiciau arba vasara kai viskas zaliuoja, arba kai apsnigti medziai smile.gif 1 ir 2 nuotraukoje tas vaizdas labai nekliuna, bet trecioji, tai visai nesiziuri, is kart i akis krenta, galbut tada karpyciau,kad butu kuo maziau tu sabakstynu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2011 03 10, 15:25)
Nu normali aplinka, o ka, mergina miske sau vaiksto  g.gif Portretuose gi fones issiliejes, o kur matosi tas samsalynas, gi mergina tenorejo parodyti, kaip jai sunkiai sekesi surasti vieta atsistoti.
Man portretai faini, o ypac porcelianine Vieninteles oda  wub.gif
Refresh kadras lb svarus, mergyte simpatiska, bet jauciasi pozavimas.

ačiū blush2.gif , dėl odos pasakysiu kad niekas nefotoshopintas, tik kontrassas ryškumas, veidas tik makijažas kad lygesnė veido spalva būtu
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 08, 23:49)

Monikutei si nelaime teko.

aš neturiu galimybės taip greit padaryti, bet turiu idėją ir tikrai nepamiršusi esu 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2011 03 09, 17:46)
Man taip pat pirmasis portretukas graziausias  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 03 10, 12:23)
buvau skolinga koliažą blush2.gif pirma foto tikriausiai Zirzilja....
blush2.gif

pavadinau:
...šiandien aš tingiu.... biggrin.gif

žiauriai gražu wub.gif

QUOTE(Rico @ 2011 03 10, 12:51)

Turiu rudenini peizaza  ax.gif kritikai

wub.gif
Atsakyti
Nebespeju su jumis doh.gif viska skaitau,o parasyt jau ner kada arba jau buna viskas parasyta,kol perskaitau tongue.gif

Fotkint speju,bet rodomo nieko neturiu doh.gif va,kad ir sian galvojau greit sese prie darzo nufotkinsiu,nu ir rezultatas-vaikas mane pamates pabego is darzo,net aukletojos nepastebetas blink.gif
Na,bet kad tusciom neateiciau,tai parodau kelias blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ateinu ir as su savo miegancia sirgaliuke:

user posted image

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 10, 16:53)
Visgi labai džiaugiuosi kad padariau fotosesija,

Kokia grazi mergina smile.gif Sviesa, veido spalva, rubu suderinimas patiko, kita jau susake: fonas, kirptos kojos, ne fokusas, galetu fonas labiau islietas buti...

QUOTE(Refresh @ 2011 03 10, 17:07)
Aš irgi atsinešu kadrą. Tiksliau jų yra daugiau, bet kitus palikau ČIA, kad neteršti temos. Jei nepatingėsit palikit kokį komentarą  smile.gif

Labai grazu, tik kiek daugiau desines noretusi... rolleyes.gif

Atsakyti