Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Cheles, aš tau kažkodėl negaliu į Flickrę parašyti, bet čia pasakysiu tada, klaidelė truputį PS redagavimo išlindusi pirmoje foto prie plaukų 4u.gif

O aš nuspirkau halogenus 500 V laugh.gif Kai įjungiau vieną, tai kaip dieną šviesu doh.gif Kam man tiek... Na, jeigu ką, įsisuksiu silpnesnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 10 kovo 2011 - 23:11
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 11, 00:09)

O aš nuspirkau halogenus 500 V laugh.gif  Kai įjungiau vieną, tai kaip dieną šviesu  doh.gif  Kam man tiek... Na, jeigu ką, įsisuksiu silpnesnes smile.gif

O į ką tu juos įsuki? Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 10, 23:17)
O į ką tu juos įsuki? Kur pirkai?

Į tokius, tik 500-iniai http://www.e-senukai...l-7p-r7s_1.html
Senukuose. jei bus laiko, ryt išbandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 10 kovo 2011 - 23:19
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 11, 00:19)
Į tokius, tik 500-iniai  http://www.e-senukai...l-7p-r7s_1.html
Senukuose. jei bus laiko, ryt išbandysiu.

Nes aš tai ieškau kokio normalaus apšvietimo doh.gif tu išbandyk ir parodyk rezultatą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 10, 23:22)
Nes aš tai ieškau kokio normalaus apšvietimo  doh.gif tu išbandyk ir parodyk rezultatą  mirksiukas.gif

Na, jau bandžiau su vienu prožiku, bet žinai, bet kaip pabandžiau, pykšt vieną kadrą ir viskas. Na, nieko, gerai, nustebau, bent patalpą labai gerai apšviečia, pvz į kokį gimtadienį nusinešt gerom nuotraukom. Puodelį pabandžiau, matosi kuo geriausiai, tik šešėlis bjaurus. Aš du turiu iš abiejų pusių, dar iš viršaus pašviesiu, žiūrėsim kas bus.

Jei turi tam pinigų, pasidomėk ne tokiais kaitriais, aš tai kai studentė ( biggrin.gif ) man gerai ir iš senukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 10 kovo 2011 - 23:26
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 10, 23:50)
Pažiūrėjau biški ir techninį aprašymą tavo nuotraukoje, tai kaip supratau su 35mm fiksu fotografavai?
Tu RAW tvarkai tą ryškumą?

taip ir taip smile.gif

Rita gude - nu nemoku dar gudriau blush2.gif wink.gif
Atsakyti
sakykit ,kaip man atsukt juostele zenito g.gif , nieks man nesisuka , gal nutraukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 11, 00:24)
Na, jau bandžiau su vienu prožiku, bet žinai,  bet kaip pabandžiau, pykšt vieną kadrą ir viskas. Na, nieko, gerai, nustebau, bent patalpą labai gerai apšviečia, pvz į kokį gimtadienį nusinešt gerom nuotraukom. Puodelį pabandžiau, matosi kuo geriausiai, tik šešėlis bjaurus. Aš du turiu iš abiejų pusių, dar iš viršaus pašviesiu, žiūrėsim kas bus.

Jei turi tam pinigų, pasidomėk ne tokiais kaitriais, aš tai kai  studentė ( biggrin.gif ) man gerai ir iš senukų  biggrin.gif

baik, irnesakyk.gif aš ir studentė mirksiukas.gif mėgink uždėt ant to prožiko kokią marlę, bet žiūrėk, kad neužsidegtų hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 11, 00:36)
sakykit ,kaip man atsukt juostele zenito g.gif , nieks man nesisuka , gal nutraukiau  doh.gif

Sakyčiau, eik į senosios fotografijos forumą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 11, 00:36)
sakykit ,kaip man atsukt juostele zenito g.gif , nieks man nesisuka , gal nutraukiau  doh.gif

ispausk tokia knopkute kur netoliese shutterio, laikydama ispausta suk.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 10, 23:42)
baik,  irnesakyk.gif aš ir studentė  mirksiukas.gif mėgink uždėt ant to prožiko kokią marlę, bet žiūrėk, kad neužsidegtų  hihihi.gif  hihihi.gif
Na, tai yra ir visai už 15 litų, be stovų ir pan., o ir kokių 300 V per akis.

Dėkui už patarimą, bandysiu, nors jau gilioj senovėj domėjaus softbox'o gamyba, filmuką tokį lietuvių esu radus, ten taip paprastai (įdomu tai, kad daug kas painioja su lightbox'u, matyt kokie ne anglakalbiai smile.gif )

Kol kas tai nesiūsiu aš tų softbox'ų. Bet va, kad uždėt paprastai galiu - nepagalvojau biggrin.gif Marlės nedėsiu. Bijau. Pasidomėsiu medžiaga. Tiesa, yra grotelės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 kovo 2011 - 00:19
Dar vienas bandymukas vaiko portero blush2.gif

Žaisminga vaikystė
user posted image

Gal jb geriau g.gif bet man taip norisi čia splavų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 11 kovo 2011 - 00:30
monikute, o kur fokusa padejai? Man dar kliuna fotografavimo kampas. Atrodo, jog beveik zemyn galva pakibus. "Ciuozia" is kadro. Tikiuosi nenusisnekejau. unsure.gif
Atsakyti