Labuką
O aš visai nedrystu komentuoti,galiu,tik pagirti,nesijaučiu,tokia gera žinove .
Šitą temą,myliu,todėl,kad tik jos dėka,išmokau tortus,ne tik kepti,bet ir puošti,kritika yra būtina,prašau visų senbuvių kepėjėlių nedingti,užsukti su savo kūriniais ir toliau dalintis patarimais,labai jus suprantu,kai kas penktas postas ,vis kartojasi: kas tas šlapias beze,o šlapias beze,kas tai,kaip padaryti šlapią beze ir vėl nuo pradžių

,bet be jūsų ši tema taps tikrai palaida bala ,turgus čia buvo ir bus

,kas nori tas užsuka,kas nori,tas rašo,tad linkiu jums daug daug kantrybės,stiprybės nekreipti dėmesio į keistas zinutes ir daug kūribyškumo kuriant tortus,kuriuos paskui atnešite mums paasigrožėti
O aš jei jau rašau,tai ir įdedu savo tortą - Kempiniuką
kepiau dukrytei,seniai prižadėjus buvau,svoris apie 3kg,viduje rafaelas,puoštas pirktine dr. oetker mase,saldainių -šokolado mase,tortas prieš dengiant mase,apteptas sviestiniu kremu,duobutes dariau ant dar nedengto torto,padėklas nevykes,papraščiausiai uždengiau pjaustymo lentą,nes tortą valgysim namie tryse.

wingaile -nuostabu,nežinočiau,kokioje temoje sėdžiu,galvočiau,kokia nuostabi namų dekoracija