Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 14:46)
o man tai kad Dosia miltukais kvepėtų... galėtų juose ir išsivoliojęs būti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif
priminei man zinai ka.. kai sakei grizau alkana ir toks jausmas kad arkli dziuveseliuose isvoliociau ir issikepciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai cia panasiai,dieduli apipyli milteliais ir i lova greit lotuliukas.gif o gal tiesiai i vonia? g.gif nusisveistu vonia tuo paciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 03 10, 15:46)
Ka dar sugalvosi?  schmoll.gif Svaiguliu pilna, gelbek veliau tokias nuo finansiniu nuostoliu.  doh.gif

nu neeepyk...nu nieka nesupratau tongue.gif ...te balioną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 15:31)
Skelbkit pačios savo duomenis, ko čia lamalinatės.  Nu kaip ten sakoma..... Jei ne kalnas pas Mahometą ateina, tai Mahometas pas kalną... tai vat judinkit tą kalną Taduką.... senmerge, negi tau viską reikia sunešti ant padėkliuko, ką.... pati pasiimti negali  brunette.gif

Tokie Tadai turėtų būti ir Mahomedai ir kalnai . nėra ko čia pačioms ant lėkštučių gultis ir per vargus prisistumti pačioms , kol ponas kallnas sėdi ir nieko nedaro . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 10, 14:46)
No problem...litrą dyzelino sloikan ir panaudoji ant diedo vietoj grietinėlės  lotuliukas.gif

a tu galvoji neprasiau.. sakau rankas nors pamirkyk.. gi matai kad einu is proto del kvapu situ doh.gif
galvoja juokuoju.. nu pats kaltas bus kai pasimaisys mano kelyje mazutininkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 15:41)
Abra kadabra.... kreks peks feks....bambarbyja kirkudu.... ir tegul žodžiai virsta kūnu, pykšt pokšt keberiokšt.
Laumiux, tu jau Tadas  bigsmile.gif

Niu.... ir kas toliau?  rolleyes.gif

Kur mano virvė , nuodai , kinžalas ir ietis , be to mano krokodilai ir liūtai jau išalko , laikas maitinti . Alio Tadai , gal gali ateiti , mano augintiniai tavęs laukia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 10 kovo 2011 - 14:52
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 10, 15:48)
tai cia panasiai,dieduli apipyli milteliais ir i lova greit  lotuliukas.gif o gal tiesiai i vonia?  g.gif nusisveistu vonia tuo paciu  lotuliukas.gif

Cis... kokie dar dieduliai topsecret.gif ... meilužį po miltelius pavoliočiau, uch negaliu kaip man tas miltukų kvapas veža, turbūt koksa taip nevežtų lotuliukas.gif .... po to jau į vonią, o ten šampaniukas, braškės flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 14:52)
uch negaliu kaip man tas miltukų kvapas veža

as tave suprantu biggrin.gif baisu biski ania.. toksikomanes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 10, 15:49)
Tokie Tadai turėtų būti ir Mahomedai ir kalnai . nėra ko čia pačioms ant lėkštučių gultis ir per vargus prisistumti pačioms , kol ponas kallnas sėdi ir nieko nedaro .  smile.gif

Aik jau aik.... sudžiovinsi visai tas savo rūtas, belaukdama kol tave kas paims. Raik taip imti, kad jam atrodytų, jog anas ima, bet iš tikro tai tavo rankose jo kiaušiai ir tu viena pati kontroliuoji kas ką ima mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 10 kovo 2011 - 14:55
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 15:52)
Cis... kokie dar dieduliai  topsecret.gif ... meilužį po miltelius pavoliočiau, uch negaliu kaip man tas miltukų kvapas veža, turbūt koksa taip nevežtų  lotuliukas.gif .... po to jau į vonią, o ten šampaniukas, braškės  flirt.gif

uj,kaip nesveika...braškės su skalbimo milteliais... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 14:54)
Aik jau aik.... sudžiovinsi visai tas savo rūtas, belaukdama kol tave kas paims.

thumbup.gif seniai nebera princu ant baltu zirgu... taigi princeses nulipkit nuo savu zirniu ir i kova uz buvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 10, 15:53)
as tave suprantu  biggrin.gif baisu biski ania.. toksikomanes  lotuliukas.gif

man bet kokios formos priklausomybė yra baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 14:56)
man bet kokios formos priklausomybė yra baisu  lotuliukas.gif

nu man tai prigimtinis reikalas.. as mazyte sededavau koridoriuj kol tevas vaksuodavo batus ir alpdavau is laimes biggrin.gif o paskui benzinas,saliarka,sudegusios dujos.. aaaaaaaaaaaaa... pipiec net jauciu "skoni" lotuliukas.gif
Atsakyti