Skelbkit pačios savo duomenis, ko čia lamalinatės. Nu kaip ten sakoma..... Jei ne kalnas pas Mahometą ateina, tai Mahometas pas kalną... tai vat judinkit tą kalną Taduką.... senmerge, negi tau viską reikia sunešti ant padėkliuko, ką.... pati pasiimti negali
Tokie Tadai turėtų būti ir Mahomedai ir kalnai . nėra ko čia pačioms ant lėkštučių gultis ir per vargus prisistumti pačioms , kol ponas kallnas sėdi ir nieko nedaro .
a tu galvoji neprasiau.. sakau rankas nors pamirkyk.. gi matai kad einu is proto del kvapu situ
galvoja juokuoju.. nu pats kaltas bus kai pasimaisys mano kelyje mazutininkas
Kur mano virvė , nuodai , kinžalas ir ietis , be to mano krokodilai ir liūtai jau išalko , laikas maitinti . Alio Tadai , gal gali ateiti , mano augintiniai tavęs laukia .
Cis... kokie dar dieduliai ... meilužį po miltelius pavoliočiau, uch negaliu kaip man tas miltukų kvapas veža, turbūt koksa taip nevežtų .... po to jau į vonią, o ten šampaniukas, braškės
Tokie Tadai turėtų būti ir Mahomedai ir kalnai . nėra ko čia pačioms ant lėkštučių gultis ir per vargus prisistumti pačioms , kol ponas kallnas sėdi ir nieko nedaro .
Aik jau aik.... sudžiovinsi visai tas savo rūtas, belaukdama kol tave kas paims. Raik taip imti, kad jam atrodytų, jog anas ima, bet iš tikro tai tavo rankose jo kiaušiai ir tu viena pati kontroliuoji kas ką ima
Cis... kokie dar dieduliai ... meilužį po miltelius pavoliočiau, uch negaliu kaip man tas miltukų kvapas veža, turbūt koksa taip nevežtų .... po to jau į vonią, o ten šampaniukas, braškės
nu man tai prigimtinis reikalas.. as mazyte sededavau koridoriuj kol tevas vaksuodavo batus ir alpdavau is laimes o paskui benzinas,saliarka,sudegusios dujos.. aaaaaaaaaaaaa... pipiec net jauciu "skoni"