Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 01:14)
Bet kokio bieso guodėjui pliurpti apie savo lopą vyrą, ar ten ex vyrą?..
O šiaip pasiguodimas dėl didelių mokesčių, nekomfortiško oro, dar dėl ko nors gali būti ir abipusis. O kartais ir pasidžiaugimas kuo nors gali būti abipusis. O jei dar atsiranda bendrų pomėgių ar šiaip įdomu šnekėtis, tai kitas pokalbis garantuotas. O jei abu vieniši, tai, žiūrėk, ir draugyste šiokia tokia pakvimpa...

beje, geras buvo straipsniukas kazkada, jog pvz darbe dauguma turi "darbo sutuoktini", vat butent tiems issikalbejimams, pasiguodimams biggrin.gif ir riba, kai tas sutuoktinis kabutese gali tapti nebe kabutese, tokia plona plona..

galiu pasakyti netgi du tokius sutuoktinius turejau rolleyes.gif

QUOTE(senmerge @ 2011 03 12, 01:14)
Pas jus kitokia situacija , jums galima . Man dar kaip ir ne , tikiuosi , kad ir neteks , issiskyrusiu nera  smile.gif

o kokia situacija pas mane? bigsmile.gif

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 12, 01:15)
Pas mane labai panasiai, pvz. yra zmogus, kuri kazkada netgi labai mylejau ir dar ilgai po to jauciau jam kazkokia aisktra. Ir dabar buna kartais, sapnuoju, kad buciuosjuosi su juo... Kazin ka tai galetu reiksti..?

nezinau kaip kitoms - man tai tiesiog saugumo jausmas pirmoje vietoje, matyt su tais zmonemis jausciausi saugi ir rami. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 02:20)
Dar niekada nėjau į tūsus verksmingu veidu.
Einu gi su "pričisonu", makiažu, miniaku, dekoltė. O tokia seksova kai būnu, tai kur jau čia žliumbsi.

Taip dar geriau , daugiau sansu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 03 12, 02:21)
beje, geras buvo straipsniukas kazkada, jog pvz darbe dauguma turi "darbo sutuoktini", vat butent tiems issikalbejimams, pasiguodimams  biggrin.gif ir riba, kai tas sutuoktinis kabutese gali tapti nebe kabutese, tokia plona plona..

galiu pasakyti netgi du tokius sutuoktinius turejau  rolleyes.gif
o kokia situacija pas mane?  bigsmile.gif
nezinau kaip kitoms - man tai tiesiog saugumo jausmas pirmoje vietoje, matyt su tais zmonemis jausciausi saugi ir rami. Tik tiek.

Kad yra su kuo myletis be rizikos likti iskabintomis akimis ir nurautais plaukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 12, 01:24)
Kad yra su kuo myletis be rizikos likti iskabintomis akimis ir nurautais plaukais  smile.gif

nene, i ta traukini nespejau biggrin.gif tada nepasirasiau,o dabar jau tiu tiu..

dabar jau tikimybe, kad puls kazkas i kudlas didele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 03 12, 00:21)
beje, geras buvo straipsniukas kazkada, jog pvz darbe dauguma turi "darbo sutuoktini", vat butent tiems issikalbejimams, pasiguodimams 

Dirbu moteriškame kolektyve. Pora kolegių yra, su kuriom "bazaro duodame", bet kad visos tradicinės orientacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 11, 23:03)
Bet pasvajoti ir seilę pavarvinti galima  smile.gif

o Jūs svajokit, fantazuokit, duokit sau valią.
Fantazija - sielos atgaiva, kai negalima kitaip, dūšia pailsi, atsiplėšusi nuo pilkos kasdienybės, žmogus atsigauna, pradeda jaustis kitaip, mąstyti kitaip, vertinti viską kitaip
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 01:49)
Dirbu moteriškame kolektyve. Pora kolegių yra, su kuriom "bazaro duodame", bet kad visos tradicinės orientacijos biggrin.gif

nu ten turbut apie tradicinius kolektyvus ejo kalba biggrin.gif nevienalycius tsakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2011 03 12, 01:23)
nu ten turbut apie tradicinius kolektyvus ejo kalba  biggrin.gif nevienalycius tsakant  biggrin.gif

Mano kolektyvas irgi tradicinis. Mokykla gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 12, 00:04)
Ne , netikiu , negaleciau dulkintis su vyru , kuris mano vardo nezino , ir kuris nenoretu ispildyti mano seksualiniu svajoniu , nes jam tai butu neidomu , neturetu laiko ir noro ju isklausyti . Nesuprantu kaip gali patikti toks dulkinimasis ?

jei teisingai supratau - tai kol Jūs nepapasakosite vyrui savo seksualinių svajonių, tai jo į lovą neįsileisite?
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 03 12, 04:48)
jei teisingai supratau - tai kol Jūs nepapasakosite vyrui savo seksualinių svajonių, tai jo į lovą neįsileisite?

Panasiai .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 12, 08:26)
Panasiai .

Seksualines fantazijas reikia ne pasakot vyrui, o realizuot jas su juo.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 12, 11:10)

drinks_cheers.gif
Mano vaizduotė iš karto dirba - kur ir kaip liežuvėliu, plaukučiais ir kitom kūno vietelėm galėčiau "pasidarbuoti" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 12, 13:10)

Kaip galima bus realizuoti , jei vyras nežinos ko aš pageidauju ?
Atsakyti