Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(wit @ 2011 03 09, 15:47)
jai tai būtų tik į naudą manau  biggrin.gif

Žinoma. o tai dabar atsuki vandenį - bėga "kaip iš nosies", kranas net dreba. Žinoma, kad nauda būtų iš gero santechniko.
o jei jo dar mano meila nedusintų, tai gal ir Miegančioji gražuolė bent akelę pramerktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 15:50)
Be meilužio jis dar ir santechnikas geras turi būti, kitaip su mano vamzdynais jam nieko nebus biggrin.gif

sakai ant tiek uzleista viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 15:50)
lotuliukas.gif Aha - susijaudinau wub.gif  lotuliukas.gif

Aha blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 03 09, 16:51)
As baisi ir jau daug metu kaip nebe mergaite.  lotuliukas.gif

topsecret.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif daivinyč,vos klykt darbe nepradėjau...baaaaik,pasigailėk.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 15:50)
Be meilužio jis dar ir santechnikas geras turi būti, kitaip su mano vamzdynais jam nieko nebus biggrin.gif

Laumiux, ko tu ant vamzdziu taip uzsiciklinai? Zarnos uzsikimso, cto li? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 09, 15:53)

Šiandien diena visai nedarbinga - dar taip susijaudinau, kad jau nežinau ką ir daryt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 16:50)
pipiec.. paklausei ir susimasciau kas man is to.. nieko,as apie save negalvoju... megstu duoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai negalvodama ir duodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 03 09, 15:54)
Laumiux, ko tu ant vamzdziu taip uzsiciklinai? Zarnos uzsikimso, cto li? lotuliukas.gif

jai pasamone jau rekte rekia sekso sekso sekso.. vamzdynai uz tai ir asocijuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 15:53)
sakai ant tiek uzleista viskas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na tai kai mano diedas kamurkėje kompą apsižergęs merdėja, tai kitaip ir būti negali biggrin.gif
Galvoju - am taip gerai kokiu elektro šoku smagenėles papurtyti, o po to man jau ir miegai išlakstytų. blush2.gif lotuliukas.gif
Ir Drugio efektas abiems būtų garantuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 03 09, 15:55)
Tai negalvodama ir duodi  4u.gif

visiskai be jokiu minciu biggrin.gif ateinu ir duodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 16:52)
Žinoma. o tai dabar atsuki vandenį - bėga "kaip iš nosies", kranas net dreba. Žinoma, kad nauda būtų iš gero santechniko.
o jei jo dar mano meila nedusintų, tai gal ir Miegančioji gražuolė bent akelę pramerktų biggrin.gif

jazau.... kaip tau reikia, kad kas nors tave pačią padrebintų doh.gif lotuliukas.gif
Pamirštum visus tuos varvančius kranus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 15:56)
visiskai be jokiu minciu  biggrin.gif ateinu ir duodu  lotuliukas.gif

Nifiga bigsmile.gif Ot nemoku be emocijų duot biggrin.gif
Atsakyti