QUOTE(žostautė @ 2011 03 11, 11:51)
o "veislinius be dokumentų" tai ir ne iš broko padaro
Parėmėte daugintojus, tad manau labai gerai išmanote tokių pirkėjų motyvus. Be kabinėjimosi forume mes ir realius darbus atliekame, va tamstelė tik liežuviu malate.
Na na, žinokite paima visiškus mišrūnus iš J. Biliūno pasakojimų ir gaunasi labai panašūs, kartais net vienas prie vieno į jorkus, rotveilerius, spanielius, pekinus... tik be dokumentų, ane? Nu nereikia pasakų, ok?

Ir nervų nereikia. Juk tai tik diskusija. Ar ne? Ar čia jūsų nervų išliejimas kažkoks?

Visi bedokumenčiai turėjo savo pradžią. Man atrodo, kad visiems protingiems žmonėms ta pradžia aiški. Tai ir kalbėjau apie pačios pradžios prevenciją, nelaukiant, kai jau visgi atsidūria prieglaudose.
Aha, realius darbus? Tai aš dabar tą patį galiu pasakyti, kad kas iš jų? Juos reiks ir reiks dirbti, nes tam prevencijos nėra ir jūs kažkodėl šiaušiatės prieš ją
Papildyta:
QUOTE(Iriz @ 2011 03 11, 11:55)
o pabrėžiama, kad galima daryti geriau nei yra dabar, nes kitaip tas daromas geras darbas visiškai netenka prasmės, nebent karmos taškų tam kartui prisideda.
Pasišiaušimas nė dėl to, kad apie tai prabilote, o
kaip, t. y. maždaug kaip visada.
Labai norėčiau bent vienos tokios šalies pavadinimo, bent apytiksliai. Man tikrai įdomu.
O galite
vienu sakiniu sakiniu konkrečiai suformuluoti tą pasiūlymą, kurio pilnai užtenka problemai išspręsti? Tiesiog mano akys dar ne taip plačiai atmerktos, aš kol kas neįžvelgiu jo.
Tai aš tik antrinu ir pritariu. Būtent, galima daryti geriau nei dabar. Kam daleisti, kad tiek daug šunų atsidurtų prieglaudose ir tik tada būtų tvarkomi? Tai darykime visomis pajėgomis tuomet viską

Taip, iš kiekvieno kaimiečio dabar neatimsime šuns ir neiškastruosime, bet bent per LKD tai galima būtų broką sukontroliuoti, kur bent jau iš karto matomas. Kodėl nėra kontrolės ir broko sterilizavimo?
Nu gi jau rašiau, kodėl neskaitote ir oponuojate?
JAV Ir neteigiau, kad ten viskas visur idealu, tiesiog nors kažkiek vadinasi yra kontrolės, gal bent kurioje valstijoje perkant Petą su dokumentais pasirašoma sutartis, kad jis privalės būti kastruotas, kad to broko nedauginti toliau. Be abejo, kad kiekvieno kaimiečio ir jo daržinės nesužiūrėsi, tai kodėl kai kas prieštarauja prieš tas vietas, kur būtų galima bent dalinai sužiūrėti?