Įkraunama...
Įkraunama...

Creme de la Creme, 3 tema

QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 10, 17:31)
[b]Kiek CDC kainuoja Mona di Orio - Les Nombres d'Or - Vanille?

papasakok, kas čia per gėris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 10, 16:31)
Kiek CDC kainuoja Mona di Orio - Les Nombres d'Or - Vanille? Ir ar skiriasi kainos Musc, Ambre kvapų?
Nė karto neteko ten pabuvoti, tai ir nelabai žinau.  blush2.gif
Gal greitu laiku bus kokios akcijos atrakcijos artėjančių švenčių proga?  bigsmile.gif

Berods 100 ml Mona di Orio - Les Nombres d'Or - Vanille (o mažesnių ir nėra) kainuoja 499 Lt mastau.gif
Ir man ta vanilė visai patiko, buvau jos užsinorėjusi, tik va kaina visgi atbaido doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Man ta Vanile is pradziu labai-labai patiko. Vis esant progai uzeidavau, patestuodavau ja. Bet kuo toliau, tuo jauciu meile blesta- pradeda ji man atrodydi vis labiau "valgoma" ir tuo labai primena Hermes Ambre Narguille... g.gif Taip si meile turbut ir liks platoniska, t.y. buteliuko nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 10, 18:49)
papasakok, kas čia per gėris  4u.gif

Viena iš nuostabiausių kada nors mano uostytų vanilių. Iš pradžių man kaip tik nelabai patiko, nes kvapas pasirodė sausokas, o man labiau aliejingi patinka. Tačiau po kokio trečio testavimo tikrai galiu sakyti, kad man ji pati gražiausia. Nukonkuravo SL Vanilės medį biggrin.gif Jei lyginčiau su Un Bois Vanille tai pastarieji man daug labiau valgomi nei Mona di Orio vanilė. Pastebėjau, kad visiems testuotiems 3 kvapams būdingas saldumas, bet valgomais jų nepavadinčiau.
Orio vanilė man labai graži dėl ryškių medienos natų, kurios neužgožia kitų kvapo natų. Pradžioje ryškūs prieskoniai ir gaivios citrusinės natos vėliau susimiksuoja su gražia mediena. Sodrus, tamsus kvapas. Na o bazė nusaldėja, labiausiai vanilė juntama smile.gif Minusas tas, kad aš nelabai pajuntu romo, mediena galėtų būti tarsi išmirkyta rome, o dabar man mediena sausoka, romo nosis nepagavo schmoll.gif

Bet jeigu dabar sakytų išsirink vieną kvapą iš trijų, t.y. Musc, Vanille ir Ambre - rinkčiausi Ambre. Jei reitinguoti - tai vėl 1. Ambre, 2. Musc, 3. Vanille. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 10 11, 10:53)
Viena iš nuostabiausių kada nors mano uostytų vanilių. Iš pradžių man kaip tik nelabai patiko, nes kvapas pasirodė sausokas, o man labiau aliejingi patinka. Tačiau po kokio trečio testavimo tikrai galiu sakyti, kad man ji pati gražiausia. Nukonkuravo SL Vanilės medį  biggrin.gif Jei lyginčiau su Un Bois Vanille tai pastarieji man daug labiau valgomi nei Mona di Orio vanilė. Pastebėjau, kad visiems testuotiems 3 kvapams būdingas saldumas, bet valgomais jų nepavadinčiau.
Orio vanilė man labai graži dėl ryškių medienos natų, kurios neužgožia kitų kvapo natų. Pradžioje ryškūs prieskoniai ir gaivios citrusinės natos vėliau susimiksuoja su gražia mediena. Sodrus, tamsus kvapas. Na o bazė nusaldėja, labiausiai vanilė juntama  smile.gif Minusas tas, kad aš nelabai pajuntu romo, mediena galėtų būti tarsi išmirkyta rome, o dabar man mediena sausoka, romo nosis nepagavo  schmoll.gif

Romo tai juose ir aš praktiškai nejaučiu, tik vos vos (bet gal ir gerai - nesu gerbėja kvepalų, kuriuose labai ryškios alkoholinės natos). Bet ką dar nepaminėta jaučiu (ir kas man labai patinka) - tai apelsinų cukatos rolleyes.gif
Su Un Bois Vanille jų šalia nė nestatyčiau. Pvz. man Un Bois Vanille labai saldu blogąja prasme unsure.gif , tas rėkiantis konditerinis saldumas juose mane užmuša doh.gif O Orio vanilėje saldumas švelnus, neįkyrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 spalio 2011 - 11:02
Draugė nesėkmingai medžioja SL Louve (aš nusipirkau paskutinę, kažkur vasaros pabaigoj ar rugsėjo pradžioj bigsmile.gif ). Gal jau yra jinai parduotuvėje? Ir kokia kaina, niekaip neatsimenu?
Atsakyti
Labukas mergaites
Vakar pasidariau sau svente, nusipirkau NASOMATTO Narcotic Venus wub.gif Labai dziaugiuosi. Siandien pasikvepinau jais, o lauke taip dregna, salta, negera, ir jausmas man super wub.gif tokia miela siluma uzliejo, visgi ka daro kvapas, kuris tau tinka, patina 4u.gif
Atsakyti
Ne tau vienai jis patinka biggrin.gif
Atsakyti
Gal per iseigynes usimato nuolaidu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 11 09, 21:54)
Gal per iseigynes usimato nuolaidu? blush2.gif

korres kosmetika kaip supratau 2 už 1 kainą panoramoj ir dar kelios priemonės smile.gif
Atsakyti
Mergaites, ar buna DCD pries kaledas kokiu nuolaideliu?
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 11 23, 10:49)
Mergaites, ar buna DCD pries kaledas kokiu nuolaideliu?

Dažnausiai būna žiemos ir vasaros pabaigoje.
Atsakyti