QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 10, 18:49)
papasakok, kas čia per gėris
Viena iš nuostabiausių kada nors mano uostytų vanilių. Iš pradžių man kaip tik nelabai patiko, nes kvapas pasirodė sausokas, o man labiau aliejingi patinka. Tačiau po kokio trečio testavimo tikrai galiu sakyti, kad man ji pati gražiausia. Nukonkuravo SL Vanilės medį

Jei lyginčiau su Un Bois Vanille tai pastarieji man daug labiau valgomi nei Mona di Orio vanilė. Pastebėjau, kad visiems testuotiems 3 kvapams būdingas saldumas, bet valgomais jų nepavadinčiau.
Orio vanilė man labai graži dėl ryškių medienos natų, kurios neužgožia kitų kvapo natų. Pradžioje ryškūs prieskoniai ir gaivios citrusinės natos vėliau susimiksuoja su gražia mediena. Sodrus, tamsus kvapas. Na o bazė nusaldėja, labiausiai vanilė juntama

Minusas tas, kad aš nelabai pajuntu romo, mediena galėtų būti tarsi išmirkyta rome, o dabar man mediena sausoka, romo nosis nepagavo
Bet jeigu dabar sakytų išsirink vieną kvapą iš trijų, t.y. Musc, Vanille ir Ambre - rinkčiausi Ambre. Jei reitinguoti - tai vėl 1. Ambre, 2. Musc, 3. Vanille.