Įkraunama...
Įkraunama...

Creme de la Creme, 3 tema

QUOTE(Liya @ 2012 04 03, 15:08)
Nežinau, kiek tiesos, nes neuosčius Montale S.O.D., bet Fragranticos lankytojai jį lygina su Keiko Mecheri Loukhoum - o šis neša į turkiškus pudruotus saldainius Turkish Delight (galbūt skanavote smile.gif ), saldų ryžių pudingą... Klampiai saldu, arti odos.

Skaiciau smile.gif
Viskas, Jusu zodziai mane iveike biggrin.gif Reiks pirkt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 04 03, 15:34)
Skaiciau smile.gif
Viskas, Jusu zodziai mane iveike biggrin.gif Reiks pirkt  ax.gif  blush2.gif

Na kaip as to kvapo neprisimenu... ;-) reikia vaziuoti i Cremine pabandyti... nes man irgi tokie kvapai visai nieko, o tokiam saltam pavasariui bus kaip tik... ;-)
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2012 04 03, 18:47)
Na kaip as to kvapo neprisimenu... ;-) reikia vaziuoti i Cremine pabandyti... nes man irgi tokie kvapai visai nieko, o tokiam saltam pavasariui bus kaip tik... ;-)

ir ypac ziemai! wink.gif
ok, jei greiciau uz mane nuvaziuosit - bukstelkit kaip kvapas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 04 03, 19:15)
ir ypac ziemai! wink.gif
ok, jei greiciau uz mane nuvaziuosit - bukstelkit kaip kvapas.  4u.gif

Vakar buvau Creminej, tai Montale kvepalu dar pamazejo, jusu norimu nera, liko tik Oriental Flowers. ;-)
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2012 04 05, 08:41)
Vakar buvau Creminej, tai Montale kvepalu dar pamazejo, jusu norimu nera, liko tik Oriental Flowers. ;-)

Nera maniskiu? ohmy.gif
Siaubas... doh.gif
Kazin.... Nesake kada atves? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 04 05, 10:59)
Nera maniskiu? ohmy.gif
Siaubas...  doh.gif
Kazin.... Nesake kada atves?  rolleyes.gif

Sake kad nieko nezino, bandykite pasiskambinti i kauno Cremine, nes asortimentas skirtingas... as pvz. Kaune maciau Pure Gold, nos Vilniuje ju matyti neteko! ;-)
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2012 04 05, 12:29)
as pvz. Kaune maciau Pure Gold, nos Vilniuje ju matyti neteko! ;-)

pure gold pries gera menesi dar buvo Vilniuj
Atsakyti
o Gal kas nors mate Montale Powder Flowers? Vilniuje ar Kaune? gal galite apibudinti kvapa?
Atsakyti
Creme de la Creme naujienos:
Geza Schoen kūrinys "Kinski"
user posted image
Atelier Cologne - Ambre Nue
user posted image
Atelier Cologne - Vanille Insensee
user posted image
Amouage - Opus VI
user posted image
Amouage atarai - Homage ir Tribute
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2012 03 30, 17:08)
Man labai keista, kaip mąstantis žmogus, leidžiantis nemažą sumą kvepalams, nesugeba pasitestuoti?  biggrin.gif 

nzn kaip jums, bet man ne syki yra teke nusivilti kvapo laikymusi, pasitestavus parduotuveje kelis sykius, viskas tiko, puikiai laikesi ir t.t. nusipirkus buteliuka, jauciu kad trumpiau kvapas laikosi ir t.t.

gerai kad zinau, testeriai buna paprastai "stipresni" tad nepanikavau, zmogus matyt pasitestavo, puikiai laikes ( yra zmoniu kurie testuoja ant juosteles o ant jos gali tikrai gerai laikyti smile.gif ) jeigu niekas nepatare kitaip, pirko, sove ir prasove, del originalumo manau ner abejoniu, tik tiek kad suprantu ir ta zmogu.

BD kada planuojamas Nasomatto papildymas, buvau, sake mergaite kad nzn kada bus o dega blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 04 07, 11:03)
...gerai kad zinau, testeriai buna paprastai "stipresni"...

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2012 04 06, 11:44)
Creme de la Creme naujienos:
Geza Schoen kūrinys "Kinski"

Atelier Cologne - Ambre Nue

Šiuos labai norėčiau pratestuoti. Ir dar visus minėtus Amouage. Bet....eilinį kartą teks tik skaityti merginų atsiliepimus. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 07 balandžio 2012 - 14:17