Cia matot, kad ir kiek klausit tikslios info negausit vistiek. Nes pvz dauguma raso, kad oi karsta, oi silta ten. O as galiu konkreciai pasakyt, kad 3aukste, 2 palata prie laiptu buvo nerealiai salta. Va ir murmuke raso, kad vesu buvo. Negalima pasikliaut tuo, kas rasoma visgi. Ir apskritai, ko reikes, atves jums
Slyva, ar dar nepagimdei?
Papildyta:
sveikinu!!!
na man buvo kitoj palatoj jau tikrai silta, tai nesuprast, ii kuria puse pakliusi pastato
aciu uz sveikinimus, siandien ten teko vel paislanktyti, siek tiek pagasdino kraujukas mane
Pagimdziau jau, pagimdziau

Mums siandien savaite. Beveik kartu su murmuke gulejom taip iseina

Termino diena suzinojau, kad mano princese sedi, tai sekancia diena pagulde, leido antibus, nes turejau streptokoka, o dar sekancia planinis CP. Gavom iskart vienviete palata, tai man ten buvo baisiai karsta

net langa vis prasidarydavau. Bet cia aisku, kiekvienam skirtingai su silumos pojuciu.
O kas daugiau? Gaila nezinau pavardes gydytojos kuri operavo, bet kaip supratau ji, ne akuseriniam dirba, o ginekologiniam skyriuje. Jauna, tokia faina, nors is pirmo zvilgsnio labai pasikelus atrodo
Leliukui turejau isimetus tik savo megzta apkloteli, tai naujagimiu skyriuje dar i vystykliuka isukdavo, kad silciau butu, tai mums puikiai uzteko.
Paluciu turejau 3, akusere sake mazokai, kokiu 6 reiketu, tai vyras 3 dar atveze, bet jas ir atgal parsiveziau

Po CP kazkaip lengviau su tais kraujavimais.
A, o vis vaziuojant kontrolei i RK bijodavau, kad priims Puziene

Tiek prisiklausius prisiskaicius apie ja

O termino diena butent ji ir apziurejo, tai likau maloniai nustebinta, labai patiko! O per CP irgi sedejo operacinej, tik nezinau del ko, ar cia kokiam extra atvejui i pagalba ar kaip
na Puziene, tikrai nuostabi gydytoja, nezinau kas galejo sakyti atvirksciai , is vis visi ten tikrai neblogi