Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(*Svajone* @ 2012 02 02, 12:47)
Tai jūs pasiskambinkite į patį skyrių,manau tel tikrai pasakys  mirksiukas.gif

jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 02 01, 14:19)
Cia matot, kad ir kiek klausit tikslios info negausit vistiek. Nes pvz dauguma raso, kad oi karsta, oi silta ten. O as galiu konkreciai pasakyt, kad 3aukste, 2 palata prie laiptu buvo nerealiai salta. Va ir murmuke raso, kad vesu buvo. Negalima pasikliaut tuo, kas rasoma visgi. Ir apskritai, ko reikes, atves jums  4u.gif

Slyva, ar dar nepagimdei?  ax.gif
Papildyta:
sveikinu!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na man buvo kitoj palatoj jau tikrai silta, tai nesuprast, ii kuria puse pakliusi pastato smile.gif
aciu uz sveikinimus, siandien ten teko vel paislanktyti, siek tiek pagasdino kraujukas mane unsure.gif

QUOTE(slyva @ 2012 02 01, 15:24)
Pagimdziau jau, pagimdziau biggrin.gif Mums siandien savaite. Beveik kartu su murmuke gulejom taip iseina smile.gif
Termino diena suzinojau, kad mano princese sedi, tai sekancia diena pagulde, leido antibus, nes turejau streptokoka, o dar sekancia planinis CP. Gavom iskart vienviete palata, tai man ten buvo baisiai karsta doh.gif net langa vis prasidarydavau. Bet cia aisku, kiekvienam skirtingai su silumos pojuciu.

O kas daugiau? Gaila nezinau pavardes gydytojos kuri operavo, bet kaip supratau ji, ne akuseriniam dirba, o ginekologiniam skyriuje. Jauna, tokia faina, nors is pirmo zvilgsnio labai pasikelus atrodo biggrin.gif

Leliukui turejau isimetus tik savo megzta apkloteli, tai naujagimiu skyriuje dar i vystykliuka isukdavo, kad silciau butu, tai mums puikiai uzteko.

Paluciu turejau 3, akusere sake mazokai, kokiu 6 reiketu, tai vyras 3 dar atveze, bet jas ir atgal parsiveziau smile.gif Po CP kazkaip lengviau su tais kraujavimais.

A, o vis vaziuojant kontrolei i RK bijodavau, kad priims Puziene biggrin.gif Tiek prisiklausius prisiskaicius apie ja doh.gif O termino diena butent ji ir apziurejo, tai likau maloniai nustebinta, labai patiko! O per CP irgi sedejo operacinej, tik nezinau del ko, ar cia kokiam extra atvejui i pagalba ar kaip g.gif

na Puziene, tikrai nuostabi gydytoja, nezinau kas galejo sakyti atvirksciai , is vis visi ten tikrai neblogi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 02 01, 15:24)

Termino diena suzinojau, kad mano princese sedi, tai sekancia diena pagulde, leido antibus, nes turejau streptokoka, o dar sekancia planinis CP. Gavom iskart vienviete palata

as biski kitoj temoj nuziurejau blush2.gif , kad jau po CP ta pacia diena su mazute gulejot? Tai epidura dare? O pooperacinej palatoj nereikejo gulet prie tu aparatu prijungtai, kad sirdi klausyt jusu, laseliniu ir tt nebuvo?

*****, kad as gulejau su tuo aparatu, su laselinem pastoviai visa para ir dar barbituratu prileido, bet as vistiek neuzmigau... Bet kodel? Nes man pilna narkoze buvo? Negi toks skirtumas savijautoje? Vaikiuka gavau kita para tik. A cia man visai prastai jau buvo? g.gif Kraujas pyle... vienu metu galvojau, kad nevalingai sisioju i lova, o sesele sako, neee cia kraujas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 02 02, 15:51)
as biski kitoj temoj nuziurejau  blush2.gif , kad jau po CP ta pacia diena su mazute gulejot? Tai epidura dare? O pooperacinej palatoj nereikejo gulet prie tu aparatu prijungtai, kad sirdi klausyt jusu, laseliniu ir tt nebuvo?

*****, kad as gulejau su tuo aparatu, su laselinem pastoviai visa para ir dar barbituratu prileido, bet as vistiek neuzmigau... Bet kodel? Nes man pilna narkoze buvo? Negi toks skirtumas savijautoje? Vaikiuka gavau kita para tik. A cia man visai prastai jau buvo?  g.gif  Kraujas pyle... vienu metu galvojau, kad nevalingai sisioju i lova, o sesele sako, neee cia kraujas...  doh.gif

Rinkausi spinaline nejautra.
Kadangi turejom vienviete palata, tai veze iskart i ja. Ir taip, visa diena laselines varvejo, sekancia dar irgi pora maiseliu... Dar spaudimui aparaciukas stovejo.
Siaip, tikrai atrodo pakankamai greitai atsigavau, vidurnakti pati nuejau i virsu pas naujagimius, kad duotu man vaika. Budinti sesute atnese, taip ir miegojom abi su mazyle salia. Ir pampersa nakti pakeiciau smile.gif
O del savijautos, tai manau kiekvienam labai skirtingai organizmas reaguoja. Esu turejus ir narkoze, po jos irgi kaip nauja atsikeliau.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 02 02, 22:29)

O del savijautos, tai manau kiekvienam labai skirtingai organizmas reaguoja. Esu turejus ir narkoze, po jos irgi kaip nauja atsikeliau.

galbut... saunuole, stiprybes dabar auginant du kleckiukus 4u.gif as irgi labai laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 02 02, 22:33)
galbut... saunuole, stiprybes dabar auginant du kleckiukus  4u.gif as irgi labai laukiu  wub.gif

Aciu 4u.gif
Lauksim ziniu is pacios. Kada tau terminas?
Atsakyti
Ar su dideliais tašiukais keliaujate į RK?
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 07, 20:04)
Ar su dideliais tašiukais keliaujate į RK?

Pamenu kaip tikras turistas su trim tašėm new_russian.gif biggrin.gif Į vieną-visko ko reiks gimdykloj,i antrą-po gimdymo,į trečia viskas vaikučiui smile.gif
Atsakyti
sveikos gimdžiau Rk tiksliau cezario pjūvis, super ir personalas ir gydytojai ,jei vėl gimdyčiau tai tik ten, 3 aukšte palatos sutvarkytos tik 2 dar ne bet aš manau ne palatose esme juk svarbiausia kaip su tavim elgėsi personalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(mikcia @ 2011 03 10, 12:13)
tai uztat kad anos temos paskutiniame puslapyje buvo zinute, nestukes gulincios RK su gresianciu prieslaikiniu gimdymu g.gif  taigi nesodins jie jos gal i greituke, kai jau gimdymas prasides? doh.gif  tai gal visgi yra RK patalogines akuserijos skyrius g.gif

RK paskaitelese parode palata (tokia dvelkianti sovietmeciu biggrin.gif ), paaisino ka reik  turet atvaziuojant gimdyt (dokumentai, atskiras maisiukas i gimdykla: vaikui drabuzeliai, pampis, apklotas; mamai:vienkartiniai patiesaliukai, tinkl. kelnaites, slepetes, hig.iklotas, teciui rubai ir slepetes... i palata sau naktiniai, stalo irankiai ir kt.). pasakojo kaip pas juos vyksta gimdymas (kada suleidzia/neleidzia vaistu, kada paduoda vaika mamai, kaip vaikas priziurimas naujagimiu skyriuje...). informacija susijusi grynai su tvarka, kaip viskas vyksta RK  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2012 02 07, 20:26)
Pamenu kaip tikras turistas su trim tašėm new_russian.gif  biggrin.gif Į vieną-visko ko reiks gimdykloj,i antrą-po gimdymo,į trečia viskas vaikučiui  smile.gif

Vadinasi ne mane vieną apima toks jausmas, kad išsikraustau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2012 02 07, 20:58)
Vadinasi ne mane vieną apima toks jausmas, kad išsikraustau biggrin.gif

Būtent biggrin.gif tik ne visas tašes leis neštis i gimdyklą,lieps pasiimti tik ko reiks gimdykloj,na ir kūdikėliui apranga,pampersas,pledukas, užtat paranku susikrauti tą vieną tašę ko prireiks būtent ten,kitas tašes liepia mašinoj palikt ir tik ''po to'' viską atnešti į palatą,žinoma vyrui atnešti reiks biggrin.gif
Atsakyti
Žadu antrą kartą gimdyti šioje ligoninėje, nes pirmąjį viskas buvo gerai smile.gif.
Bet dabar iškilo klausimas, kaip ten su lankymais, ar ten laikosi lankymo valandų, ar eina visi kada nori?

Kai gimdžiau pirmąjį buvo karantinas, nors buvo sunku be vyro, bet vėliau džiaugiausi, kad nebuvo lankytojų, saviems būčiau draudusi, o nežinia kaip būtų pas palatos kaimynę.

Gal kas žinot, kaip viskas dabar? Žinoma nekalbu apie vienvietes palatas, ten jau tikriausiai kitos taisyklės smile.gif

P.S. nesu prieš lankytojus, tačiau, manau, kad gimdymo namai ne vieta giminių lankymams (išskyrus vyrus), svarbiausia dėl ką tik gimusių mažuliukų ir, žinoma, dėl gimdyvių, nes man pačiai reikėjo daryti visokias procedūras, kurias prie dėdžių ir tetų negalėčiau atlikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joto: 07 vasario 2012 - 23:52