Kaip gerai, kad RK reikalai dar labiau pagerėjo, kai prieš septynis metus gimdžiau pirmagimį tai atsimenu, kad buvo baisu nes paguldė šalia gimdyklų, tai nuo tų garsų sklindančių iš gimdyklos sekančią dieną ir pagimdžiau, nors buvo likę dar keletą dienų

, tada man labai patiko dušinės, o palata tai atrodė nelabai. Kas nustebino tada, kad kai pagimdžiau ir norėjau pamiegoti, paprašiau dar gimdykloj, kad leliuką mano pažiūrėtų tai neleido iškart mus kartu parvežė į palatą, kur mes po 3dienų išvažiavome namo, nes viskas buvo sklandu

Na sprendžiant iš komentarų ir šį kart greičiausiai važiuosime į šiuos namus gimdyti, nors girdėjau kad labai geri remontai padaryti ir kitose ligoninėse

, o dėl personalo tai kaip pasiseks, nes kai gimdžiau pirmą kart tai man labai patiko seselė ir rezidentė, kuri kartu dalyvavo, ji mane ir siuvo, nes plyšimų turėjau, bet labai gerai tai atliko

, ir gimdymo eigoj mane labai ramino, sakė kad viską teisingai darau,o pati akušerė ginekologė tai iki šiol su baisumu prisimenu, nes apstaugė, kad rėkiu ne tada kai sarėmis, kad apgaudinėju ją, o ką aš ten skyriau kai taip nuolatos skaudėjo, bet ačiū Dievui viskas sėkmingai ir sklandžiai pavyko, o dabar jei viskas taip sklandžiai kaip ir aną kartą vyks tai važiuosim vėl ten pat