Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(meskene30 @ 2012 05 07, 19:18)
bijau kad nepasakytu < kad kai prasides veikla tada ir atvaziuok >nes dazniausiai taip sako daktarai  4u.gif

lotuliukas.gif man taip ir buvo, viskas buvo kaip tau, jokios veiklos, cezaris ir tt, bet nuvaziavus i RK pasake, kad lauksim veiklos ir apie joki cezari gyd. net i kalbas nejo, sako nenusiteik nei tam, nei tam. Taip kad nesitikek, kad viskas bus paprasta ir lengva. Bijau ir as, randa jau 2sav. gerokai skauda, jei ji gali skaudet blink.gif

Beje, as kitu klausimu - kam isaugo tas nelaimingas streptokokas, ka RK dare? Antibuotiku laseline? Tai prasidejus saremiams ar kaip anksciau paguldo ar kokia ten ta tvarka? Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Black kitty*: 09 gegužės 2012 - 15:40
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 05 09, 16:39)
lotuliukas.gif man taip ir buvo, viskas buvo kaip tau, jokios veiklos, cezaris ir tt, bet nuvaziavus i RK pasake, kad lauksim veiklos ir apie joki cezari gyd. net i kalbas nejo, sako nenusiteik nei tam, nei tam. Taip kad nesitikek, kad viskas bus paprasta ir lengva. Bijau ir as, randa jau 2sav. gerokai skauda, jei ji gali skaudet  blink.gif
Beje, as kitu klausimu - kam isaugo tas nelaimingas streptokokas, ka RK dare? Antibuotiku laseline? Tai prasidejus saremiams ar kaip anksciau paguldo ar kokia ten ta tvarka? Aciu!

Mane gulde is vakaro, ir berods kas 4h ateidavo suleisdavo doze i vena. Gavau kokias turbut 4-5 dozes iki CP doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 05 09, 15:39)
lotuliukas.gif man taip ir buvo, viskas buvo kaip tau, jokios veiklos, cezaris ir tt, bet nuvaziavus i RK pasake, kad lauksim veiklos ir apie joki cezari gyd. net i kalbas nejo, sako nenusiteik nei tam, nei tam. Taip kad nesitikek, kad viskas bus paprasta ir lengva. Bijau ir as, randa jau 2sav. gerokai skauda, jei ji gali skaudet  blink.gif

na man irgi pradejo randa skaudet buvau pas savo gydytoja tai ji rekomendavo vaziuot i ligonine ir kad jie stebetu .tai ryt planuoju vaziuot ziurim ka pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskene30 @ 2012 05 09, 20:44)
na man irgi pradejo randa skaudet buvau pas savo gydytoja tai ji rekomendavo vaziuot i ligonine ir kad jie stebetu .tai ryt planuoju vaziuot ziurim ka pasakys  4u.gif

ane? as irgi siandiena vaziuoju pakartotinai, busim kazkur salia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2012 05 09, 17:51)
Mane gulde is vakaro, ir berods kas 4h ateidavo suleisdavo doze i vena. Gavau kokias turbut 4-5 dozes iki CP  doh.gif

gal del CP is vakaro? Pasiskaitinejau, kad leidzia tas dozes gimdymo metu doh.gif lyg mazai tu laseliniu visokiu, o paskui ir pabandyk pavaiksciok, kai viska skauda, o tu turi gulet, nes kazka tau kapajet... o vaiksciot tai lengviau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 05 10, 11:14)
ane? as irgi siandiena vaziuoju pakartotinai, busim kazkur salia  smile.gif
Papildyta:
gal del CP is vakaro? Pasiskaitinejau, kad leidzia tas dozes gimdymo metu  doh.gif  lyg mazai tu laseliniu visokiu, o paskui ir pabandyk pavaiksciok, kai viska skauda, o tu turi gulet, nes kazka tau kapajet... o vaiksciot tai lengviau...  unsure.gif

Jo, man buvo planinis CP. Pries gimdyma klausinejausi kaip cia buna su tais antibiotikais, tai sake, atvaziavus gauni pirma doze, o tada kas 4h po doze i vena, priklausomai aisku kiek laiko turi biggrin.gif Tai manau, nebus ten jokios papildomos lasalines smile.gif
Atsakyti
nuvazevau apziurejo tonusai geri randa pamaige nieko blogo nepamate jei nori gali gult stebejimui arba vaziuot namo.tai man nera kad ji labai skaudetu tiesiog as ji jauciu kartais tempe per ji ir viskas tai isvazevau namo dabar liepe kita savaite atvaziuot apziurai.o del pc tai ne taip lengva su jais susitarti pasake man jei nebus reikalo tyrimai geri tai pc niekas nedarys lauksim veiklos tada jei pasikartos ta pati sutuacija neatsidarys gimda tada darys cp doh.gif gal kas zinokt kokio daktaro numeriuka kuris dari cp kad pasiskambint susitart g.gif nes as visai nebenoriu to patirt kaip pirma kart prakankino o paskui vistiek cp padare.
Papildyta:
*Black kitty* na kaip tau sekesi ka pasake?o kada tau terminas? 4u.gif
Atsakyti
Slyva, o tau kiek dienu po termino tas CP buvo? Ar normaliai, kaip paskaiciuota tiek ir padare? Ai, kai planinis tai tau veiklos nelauke, kiek atsimenu lialius sedejo, ane?
Tada tu man pasakyk, kur vyras buvo per CP, lauke kur uz duru ar paskui tik atvaziavo?

meskene30, na kaip man sekes, viskas ok sako, pirmad. dar konsultacijai atvaryt, o paskui zesim, kada operuot lotuliukas.gif operuot sakau? blink.gif nu sako, jei gydytojas bus kantrus, o veikla vyks, galvyte statysis, randas neskausmingas, tai gimdyt galesiu... biggrin.gif taip, kad pasikankint kaip suprantu vistiek teks. Na as nedegu noru tai operacijai, operacija visgi kaip ne kaip... terminas tipo siand, bet biski kitaip paskaiciavo, tai pirmad g.gif nu i va kaip.
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 05 10, 14:36)
Slyva, o tau kiek dienu po termino tas CP buvo? Ar normaliai, kaip paskaiciuota tiek ir padare? Ai, kai planinis tai tau veiklos nelauke, kiek atsimenu lialius sedejo, ane?
Tada tu man pasakyk, kur vyras buvo per CP, lauke kur uz duru ar paskui tik atvaziavo?

Jo, mano lialius sedejo. CP buvo 2 dienos po termino (nes tik termino diena tesuzinojau, kad teks operuoti blink.gif). Termino diena apziura, sekancia pagulde antibiotiku kursui, o dar sekanti ryta operacija. Mane buvo pagulde i dviviete palata, tai vyras nuo pat ryto pas mane sedejo, ir kol operavo, lauke palatoj. Bet siaip maciau, kad vyrai uz operacines duru dazniausiai laukia (palata mano buvo salia operacines).
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 05 10, 14:48)
Jo, mano lialius sedejo. CP buvo 2 dienos po termino (nes tik termino diena tesuzinojau, kad teks operuoti blink.gif). Termino diena apziura, sekancia pagulde antibiotiku kursui, o dar sekanti ryta operacija. Mane buvo pagulde i dviviete palata, tai vyras nuo pat ryto pas mane sedejo, ir kol operavo, lauke palatoj. Bet siaip maciau, kad vyrai uz operacines duru dazniausiai laukia (palata mano buvo salia operacines).

aciu, aisku viskas tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolatele @ 2012 05 07, 13:05)
sveika.
noriu paklausti atsidekojot tai jus buvot is anksto susitare su gygytoju ,ar tiesiog taip atsidekojot?
aciu

Mes nesitarem ir is anksto niekam vokeliu nekaisiojom. Kai pagimdziau - mus su vyru naturali euforija uzpludo, tai ir padekojom. Nors jei ir nebutume dave nei lito - prieziura nebutu buvus blogesne, manau. Kas isgali - turetu padekoti, kas neturi galimybes - uzteks ir saldainiu dezutes, bet as vis tiek manau, kad geriau nors ir 50 lt duoti, bet nepirkt saldainiu, juk tom gydytojom jau bloga nuo tu deziu smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(dvynių mama @ 2012 05 08, 00:04)
Kokiai gydytojai davėt 400lt? Ginekologei ar neonatologei ( naujagimių gydytojai)?

Ginekologei 400, o naujagimiu gydytojai bei sesutem - saldainiukai smile.gif
Atsakyti
Ginekologei 400lt, o naujagimių gydytojai tik saldainiai....... g.gif Kodėl toks keistas balansas? negi naujagimio būklės įvertinimas Jums antraeilis dalykas? tikrai nesuprantu..... unsure.gif
Atsakyti
O ko čia kabinėjatės? Kiek galėjo/norėjo - tiek tam ir davė doh.gif o ką, už įvertinimą šiuo atveju turi lygiai mokėt? g.gif
Asmeniškai aš neonatologės net neprisimenu, pasitrynė šone pora minučių, tai ką, turiu bėgiot ir ieškotis, kuri pasakė 10 balų? doh.gif

Ir apskritai, kas čia per kritika vokelių lygyje? blink.gif kas gali - tas duoda, o kas neturi, iš "tamsiosios" neištrauks mirksiukas.gif
Atsakyti