Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(mikcia @ 2011 03 25, 16:01)
kai klause sisrutes vaiko, sesele riso tuos dirzus prie pilvo ciaumodama desra doh.gif  blink.gif  (o as taip valgyt norejau... tiek ten prasedejus jau buvau biggrin.gif ) tai kazkaip nelabai smagiai pasijutau... neisivaizduoju kaip taip galima. jei as pilna burna su klientu snekeciau tai tikrai butu paskutine mano darbo diena doh.gif  biggrin.gif

Na nemandagu tikrai, bet gal ji vargšė po gimdyklas visą dieną bėgiojusi tik prie Jūsų ir galėjo tą dešrą per skubėjimą sučiaumoti? bigsmile.gif

QUOTE(opalė @ 2011 03 25, 16:13)
thumbup.gif

o aš kaip tik prašiau tos ale nemokamos dvivietės, nes ten pat gulėjau prieš kelis metus wub.gif  biggrin.gif ..manau ne visi mane suprato, nes tada gulėjau palatoj su vaizdu į Gedimino pilį ax.gif  - tai po to nugirdau kad esu ta kur su vaizdu palatos nori  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - nors norėjau būten tos pačios kurioje su dukra gulėjau doh.gif  wub.gif

lotuliukas.gif geras
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 03 26, 12:36)
Na nemandagu tikrai, bet gal ji vargšė po gimdyklas visą dieną bėgiojusi tik prie Jūsų ir galėjo tą dešrą per skubėjimą sučiaumoti?  bigsmile.gif 

tai kad, kol sedejau koridoriuje, man pasirode, kad ten amzina pietu pertrauka biggrin.gif aisku, gal koks sunkus rytas buvo... smile.gif
Atsakyti
uzvakar pries 8 val. buvau apziuroj RK - galvojau vandenys nubego blush2.gif is lauko puses buvo uzrakinta. lyg ir skambutis kazkoks ten turetu but, bet jo nemaciau (gal is to strioko), tai uzejau per kita puse. pradzioj burbejo kazkokia valytoja, kad priemimas nuo 11, bet kai pasakiau kodel atvaziavau, atejo dvi jaunos daktariukes (praktikantes gal ar rezidentes g.gif ) - apziurejo nuo a iki z thumbup.gif nuramino ir isleido namo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 29 kovo 2011 - 10:21
QUOTE(mikcia @ 2011 03 29, 10:20)
uzvakar pries 8 val. buvau apziuroj RK - galvojau vandenys nubego blush2.gif is lauko puses buvo uzrakinta. lyg ir skambutis kazkoks ten turetu but, bet jo nemaciau (gal is to strioko), tai uzejau per kita puse. pradzioj burbejo kazkokia valytoja, kad priemimas nuo 11, bet kai pasakiau kodel atvaziavau, atejo dvi jaunos daktariukes (praktikantes gal ar rezidentes g.gif ) - apziurejo nuo a iki z thumbup.gif  nuramino ir isleido namo bigsmile.gif

yra ten skambutis mirksiukas.gif - kai jau tikrai važiuosi - paieškok biggrin.gif - o durys tos visada ir būna užrakintos, nes pro ten tik gimyves įleidžia kurios paskambina smile.gif pro kitą įėjima patikrinimams būtent nuo 11 ir eina smile.gif

kas dėl apžiūrų RK - tai tikrai labai nuramina ir viską patikrina.. ax.gif pirmą nėštumą dėl kietėjimo pilvo važiavau 34 sav... - ir tonus klausė, ir patikrino, ir patarė, ir paaiškino kas kaip - ir dabar kai važiavau po paruošiamųjų pasitikrinti irgi patikrino ir pakalbėjom apie viską kas man rūpėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 29 kovo 2011 - 20:44
QUOTE(opalė @ 2011 03 29, 21:44)
yra ten skambutis  mirksiukas.gif

tos rudos durys buvo atrakintos, tai skambutis yra ten viduj? nes prie rudu (lauko) duru tai nieko nemaciau... uzejus buvo durys i "priemimo kambari" (uzrakintas) ir i gal i koridoriu (tokios didesnes, stiklines)... tai kuriuoj mazdaug vietoj tas skambutis yra? gal prie tu koridoriaus duru? is vidaus ar is lauko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 30 kovo 2011 - 07:33
QUOTE(mikcia @ 2011 03 30, 07:31)
tos rudos durys buvo atrakintos, tai skambutis yra ten viduj? nes prie rudu (lauko) duru tai nieko nemaciau... uzejus buvo durys i "priemimo kambari" (uzrakintas) ir i gal i koridoriu (tokios didesnes, stiklines)... tai kuriuoj mazdaug vietoj tas skambutis yra? gal prie tu koridoriaus duru? is vidaus ar is lauko? g.gif

jau įėjus - į dešinę - kur užrašyta ant durų kažkas... ten yra skambutis prie baltų duru 0 jei ne per vėlu biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif

ai - dar prisiminiau dėl RK - kas gimdysit - nebijokit jei leliukai verkia eiti į vaikų priežiūros kambarį ir prašyti pagalbos - jos ir masažiuką leliukui padaro kai neprakakina, ir lašiukų turi nuo pilvuko ir šiaip patarimų milijoną gavau, kai nebijojau šį kartą prašyt pagalbos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2011 04 01, 08:55)
jau įėjus - į dešinę - kur užrašyta ant durų kažkas... ten yra skambutis prie baltų duru 0 jei ne per vėlu biggrin.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

ai - dar prisiminiau dėl RK - kas gimdysit - nebijokit jei leliukai verkia eiti į vaikų priežiūros kambarį ir prašyti pagalbos  - jos ir masažiuką leliukui padaro kai neprakakina, ir lašiukų turi nuo pilvuko ir šiaip patarimų milijoną gavau, kai nebijojau šį kartą prašyt pagalbos thumbup.gif

pritariu,kad sesutes ir ne tik.. ten yra nuostabios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

ka tik grizau is RK ir noriu pasidziaugti,kad viskuo likau patenkinta. Gimdziau po termino, tai teko ne viena karta i konsultacijas eiti, tai visada idemiai ir isamiai apziuredavo. Man vis pakliudavo gyd. Vaidotas Sinkevicius, patiko jis man smile.gif

Gimdymas mano buvo sudetingas, bet be galo esu dekinga gydytojai Raguckienei ir akuserei, kuri kartu dirbo. Tik jos deka isvengiau cp (matyt kitas gydytojas jau butu padares), nes vaikuciui virkstele neleido slinkti gimdymo takais ir trauke atgal.

Po gimdymo prieziuros ir netruko. Vis uzeidavo akuseres ir vaiku gydytojos.

Skaiciau,kad maista visi ten keikia, bet man buvo skanu, gal tik kiek mazoka blush2.gif bet gal ne visos tokios edrios biggrin.gif

Su vyru buvom 2vieteje palatoje, kurios kaina parai 32 lt. Akusere atkalejo nuo tos brangiosios, o ir gerai, uz tuos pinigelius geriau vaikui ka nupirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2011 04 02, 18:52)
Skaiciau,kad maista visi ten keikia, bet man buvo skanu, gal tik kiek mazoka  blush2.gif  bet gal ne visos tokios edrios biggrin.gif

Man irgi maistas buvo skanus,o jeigu norejau kazko ipatingo tai vyras atnesdavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2011 04 02, 20:29)
Man irgi maistas buvo skanus,o jeigu norejau kazko ipatingo tai vyras atnesdavo  thumbup.gif

man irgi maistas ten buvo visai nieko,na tiesiog viską suvalgydavau biggrin.gif bet buvo mažoka tas tai tiesa,juolab ten vakarienė 17 val..ir kažkaip nekokia būdavo,tai vyras atnešdavo termosiuke ką nors ateidamas aplankyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 02 balandžio 2011 - 20:09
Man taip pat praejo viskas gerai. Bijojau, kad jei neduosiu kysio, bus kas nors negerai. Bet is principo nusprendziau jokiu pinigu neduoti niekam. Pasirupino, preme gimdyma, paskui pakonsultavo ir t.t. Viska atliko nepriekaistingai. Aciu:)
Atsakyti
sveikos, skaitau temuke ir ramu smile.gif jau antra leliu ten vaziuosiu gimdyti, niekas nepasikeite, nieko blogo negirdziu smile.gif patiko ten man.
turiu prasyma, jei taretes kuri, i az gal galite sumas imesti? 2008 tariausi, ale dabar galvoju gal ne. idomu kaip kaina skiriasi, ar sistema tarimosi nepasikeite...
aciu labai jei kas atsakysite smile.gif
Atsakyti