QUOTE(berta75 @ 2011 03 10, 21:19)
Na, mano darbas labai jau nutoles nuo meno - dirbu URM.
Taciau po darbo atsipalaiduoju domedamasi tuo, kas miela ir kas ,tikiuosi, ilgainiui Lietuvoje tik tobules.
Tikiuosi, jog meistru dauges, o zmones sugebes atsirinkti kur darbuojasi paprastas geliu pardavejas, o kur dirba tikras Kurejas, menininkas, dirbantis su augalais, kurie nevisuomet taip lengvai ir pasiduoda. Tikiu, jog, kai kuriem augalams reikia laiko, kad ji prisijaukintum
Asmeniskai as jauciu didele pagarba profesionalams, nesvarbu,kurioje srityje jie dirbu. Laikausi poziurio, jog jei si darba pasirinkai privalai ismanyti, nes prastu darbu tiesiog tersi rinka ir gadina pirkeju skoni. Manau, kad negalima buti tiesiog geliu pardavejais (nors tai ir lengviausia), taciau reikia invetuoti ir i pirkeju ugyma, lavinima ir ju akiracio pletima.
Ir esu tikra, jog taip dirbantis zmogus bus pastebetas ir ivertintas. O juk to ir triksta kiekviena kurejo siela
Papildyta:
QUOTE(kaleda @ 2011 03 10, 21:52)
Dange, sveika

Neakivaizdžiai su tavimi susipažinau užvakar, Berta papasakojo apie diskusiją nuotakos puokščių temoj. Man labai artimas tavo požiūris, nors prieš rožes su frezijom nieko prieš neturiu, jei tai skoninga. Bet aš taip pat už platesnį požiūrį į floristiką. Ir manau, kad floristai turi padėti klientui atrasti kitas gėles, kitas puokštės formas, o ne koneveikti kitokio požiūrio šalininkus., ypač konsultuojant juos socialiniuose tinkluose.
Labai graziai pasakei: uz platesni poziuri i floristika! As taip pat tik uz tai!
O del freziju tai su jomis as taip pat draugauju, tiesa sakant, jas net megstu, kai buna bjauri nuotaika perku butent jas ivairiu spalvu ir gardziai kvepiancias:) Jos neapsakomai veikia,net stebiuosi, taciau jas nusipirkus imu sypsotis!
Is tiesu visas geles megstu, tik svarbu, kad jei jau is ju yra komponuojamas derinys, tai tas derinys turi pranokti pavieniu geliu grozi. Nes kitap, tiesiog nera prasmes jas komponuoti.