Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

Gal kas žinot dėl 61 kodo mokesčių dydžius
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 03 10, 14:22)
Nesuprantu dėl PSDĮ. Kaip jį apskaičiuoti, kur ir įrašyti? Ar visai nereikia nieko rašyt? Pažymoj iš darbo tik GPM nurodytas.  g.gif
Patarkit  blush2.gif

ten net neirasit nieko,automatiskai ten turi buti.
Atsakyti
sveikos,

sakykit,man norint siusti deklaracija ismeta :Pasirašymas negalimas. Jūs nesate deklaravęs sertifikato EDS. bet as visur viska uzpildziusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2011 03 10, 14:27)
sveikos,

sakykit,man norint siusti deklaracija ismeta :Pasirašymas negalimas. Jūs nesate deklaravęs sertifikato EDS. bet as visur viska uzpildziusi  ax.gif

pateikti tik spauskit,o ne pasirasyti ir pateikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 kovo 2011 - 13:30
QUOTE(kersiene @ 2011 03 10, 13:27)
sveikos,

sakykit,man norint siusti deklaracija ismeta :Pasirašymas negalimas. Jūs nesate deklaravęs sertifikato EDS. bet as visur viska uzpildziusi  ax.gif

spauskite salia esanti mygtuka, lygtai "teikti" zaliom raidem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 10, 13:29)
issiusti tik spauskit,o ne pasirasyti ir issiusti.

O VMi tinka ir Sodros e.parašas (kalbu apie sertifikatų centro išduotą el.parašą) ?
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti, vasara 2 menesius emiau verslo liudijima, sumokejau 144 lt, (prekiavau turguje vasara sodinukais) , dabar man neduoda pildyt deklaracijos, dabar meta klaida: KLAIDA: V13 ir V15 laukeliai turi būti užpildyti. Jei atitinkamu laikotarpiu nevykdėte veiklos - į V13 ir V15 laukelius įrašykite 0.

tai V 13 - Pajamų suma , ka man cia rasyt??? kokias pajamas gavau pardavus sodinukus ar ka? nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 10, 15:29)
pateikti tik spauskit,o ne pasirasyti ir pateikti

aciu labai smile.gif 4u.gif

o jei paspaudziu pateikti,tada raso :Dokumentas perduotas apdorojimui. Nepamirškite pasitikrinti, ar dokumentas apdorotas sėkmingai.
tai kur man reiktu ziureti ar jis apdorotas sekmingai ax.gif
pirma kart pildau,todel nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kersiene: 10 kovo 2011 - 13:34
aš dar kartą pasiklausiu, nes nesulaukiau ats praeitoje temoje blush2.gif

1. Kuris laukelis yra aktualus norint sužinoti, kiek paramos bus pervesta 2-iejų proc.gavėjui?
2. Ar gaunant minimumą ir ne kartą turėjus ligonlapį, gali kažką susigrąžinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilijut: 10 kovo 2011 - 13:45
QUOTE(kersiene @ 2011 03 10, 14:31)
o jei paspaudziu pateikti,tada raso :Dokumentas perduotas apdorojimui. Nepamirškite pasitikrinti, ar dokumentas apdorotas sėkmingai.
tai kur man reiktu ziureti ar jis apdorotas sekmingai  ax.gif
pirma kart pildau,todel nemoku  blush2.gif

persiusti failai,ten turi buti parasyta.
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2011 03 10, 13:31)
tai kur man reiktu ziureti ar jis apdorotas sekmingai  ax.gif
pirma kart pildau,todel nemoku  blush2.gif

prisijungsite prie EDS ir bus matyt žalias užrašas "Priimta", arba raudonas "Atmesta"
QUOTE(emilijut @ 2011 03 10, 13:35)
aš dar kartą pasiklausiu, nes nesulaukiau ats praeitoje temoje  blush2.gif

1. Kuris laukelis yra aktualus norint sužinoti, kiek paramos bus pervesta 2-iejų proc.gavėjui?
2. Ar gaunant minimumą ir ne kartą turėjus ligonlapį, gali kažką susigrąžinti?

1. 27 eilutė *2%

2. Reiks prisimokėti
Atsakyti
Man išmetė kad deklaracija be klaidų, bet reikia pasitikrint ta nelemta MPNPD doh.gif
Pažymoj NPD 2462, PNPD 1300. Antrąji sk. rašau į 17 langelį, o pirmą? Ar juos supliusuot reikia? g.gif
Atsakyti