Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(jovana @ 2011 03 15, 11:02)
KOks NPD, koks pajamų mokestis išskaičiuotas
Papildyta:

12x100 (abiems tėvams už pirmąjį vaiką)
+(6x200) (abiems tėvams, jei tai antras vaikas, kaip matyt pagal tavo duomenis)

labai aciu dabar tureciau susigrazinti 202Lt smile.gif tik kaip manot ar neteisinga deklaracija istrins nes as per savo ziopluma ja issiunciau, kurioje man priklausytu susimoketi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2011 03 15, 11:39)
Laba diena  4u.gif
Išsiunčiau užpildytą deklaraciją ir pastebėjau, kad yra klaida. Ar galiu dabar siųsti iš naujo pataisytą ar laukti kol VMI atmes  g.gif

galit siųsti iškart, tada pirmoji pateikta automatiškai taps neaktuali.
Atsakyti
QUOTE(*Sausutė* @ 2011 03 15, 11:00)
sveiki norejau pasiklausti..
17 langelį (taikytino mpnpd suma) kokia reiketu irasyti, nes mano sunelis gime 2010m birzelio menesi.. tai visai pasimeciau, uzpildziau deklaracija i ta vieta irasiusi 0 tai dabar kiek suprantu man reikia moketi 158Lt , nors man gruodi maziau sumokejo pinigeliu uz vaika  g.gif

nezinau ar gerai uzpildziau.. is pradziu rode kad turi man grazinti 202lt, o dabar tik 22Lt visai pasimeciau , reikejo isvis nepildyti tu deklaraciju, o nueiti i vmi, irasiau sia suma kaip viena mamyte paskaiciavo kaip man vienai kad npd yra 1200, gal tas skaicius blogas irasytas i 17langeli.. tik nesuprantu kaip paaiskinti jei turiu atgauti 22lt , tai kodel man nuskaite nuo vaiko pinigeliu ~100lt jei tiek nesugrazina.. visai pasimeciau mamytes sad.gif kaip is tikro turi viskas buti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausutė* @ 2011 03 15, 13:20)
nezinau ar gerai uzpildziau.. is pradziu rode kad turi man grazinti 202lt, o dabar tik 22Lt visai pasimeciau , reikejo isvis nepildyti tu deklaraciju, o nueiti i vmi, irasiau sia suma kaip viena mamyte paskaiciavo kaip man vienai kad npd yra 1200, gal tas skaicius blogas irasytas i 17langeli.. tik nesuprantu kaip paaiskinti jei turiu atgauti 22lt , tai kodel man nuskaite nuo vaiko pinigeliu ~100lt jei tiek nesugrazina.. visai pasimeciau mamytes sad.gif kaip is tikro turi viskas buti sad.gif

jus viena prisitaikete PNPD? (17 langli)? Ar su vyru per puse?

100*12=1200 uz 1 vaika
200*6=1200 uz 2a vaika.
Jei jus viena taikotes, reikia rasyti 2400
jei su vyru per puse, tai 1200 jums ir 1200 jam. Tada vadinasi uzpildete teisingai.
O nuskaite nuo vaiko pinigeliu nuo gruodzio, bet ismokejo uz gruodi tai 2011 sausi. Tai kitais metasi kai deklaruosim uz 2011 m, susigrazinsim tai, ka ismokejo sausio men.
Atsakyti
Ar galiu pagal deklaraciją pasiskaičiuoti kiek pinigėlių gauta "į rankas", kuriuos iš kurių langelių turėčiau atimti ar gal yra koks paprastesnis būdas iš kur nors išsitraukti?
Atsakyti
QUOTE(Sellija @ 2011 03 15, 15:03)
Ar galiu pagal deklaraciją pasiskaičiuoti kiek pinigėlių gauta "į rankas", kuriuos iš kurių langelių turėčiau atimti ar gal yra koks paprastesnis būdas iš kur nors išsitraukti?

Klausimas kažkoks nekonkretus.. doh.gif
Atimi NPD, PNPD, GPM, Sodrą ir gauni "į rankas"

Skaičiuoklė
Atsakyti
Išsiunčiau laiškus Sodrai ir VMI. Tegu dabar aiškinasi, kas čia per nesąmonės mad.gif

beje, ar matėt, šian "Vakaro žinios" apie tai kaip tik rašė.
Matyt, kažkas jau pasiskundė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katusik: 15 kovo 2011 - 15:55
Norejau paklausti, girdejau, kad galima susigrazinti imokas i pensiju fondus, gal kas gali pakomentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2011 03 15, 15:58)
Norejau paklausti, girdejau, kad galima susigrazinti imokas i pensiju fondus, gal kas gali pakomentuoti  g.gif

III pakopos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 14, 21:12)
cia jau atrodo pasenes istatymas  smile.gif
Papildyta:

kiek zinau,tai uz tuos 2 vaikus jis negali taikyti,nes jis neaugina ju,o tik uz ta kuri turi dabar,bet kai jie nesusituoke,tai man atrodo,kad taikit turi sau visa mama.

nebezinau net... atsimenu kai pildziau pernai ir uzpernai, taikomas buvo, bet , kai jie keiciasi, nezinau ka irasyti... trecio vaiko jam, kiek zinau neskaiciuoja... tik anuos du, tik klausimas po kiek..
Atsakyti
sakykit dar toks klausimas. mano vyras moka alimentus jau 3 metus , 350 lt , tai jam tai treikia deklaruot, ar grazins ka ar ne? blush2.gif
Papildyta:
o gal jau kam grazino pinigelius?))) as tai jau labai laukiu ax.gif ax.gif ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos. gal zinot ar galima dar susigrazinti uz interneto prieiga jei sutartis pasirasyta 2008m ? duomenys pazymoi yra o i preliminaria nera ikelta g.gif
Atsakyti