Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 16, 13:25)
del sito tai tikrai nezinau,gal ir galima  g.gif

jei tas pats bankas tai tik kazkas vienas gali pasijungt, tai kad patogiau atsisiuntus pildyt, jei reikia koreguoti duomenys smile.gif
Atsakyti
Laba diena,gal pasakysit kokia deklaracijos forma reikia pildyti uzsiimant individualia veikla pagal pazyma?
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2011 03 16, 14:49)
jei tas pats bankas tai tik kazkas vienas gali pasijungt, tai kad patogiau atsisiuntus pildyt, jei reikia koreguoti duomenys  smile.gif

prisijunge vienas prie banko,paskui prie deklaracijos,is banko iseini,paskui kitas prisijungia prie banko ir deklaracijos is banko iseini,ir pildai sau.nes gi ne paciam banke pildai,o tik prisijungi per ji.taip kad galima manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2011 03 16, 12:40)
Aš tai taip pildau:
Parsisiunčiu tuščią formą, atsidarau preliminarią. Tada viską kopijuoju iš preliminarios ir keliu į formą. Man taip reikia, nes su vyru dėliojamės sumas, kad atgautume maksimumą. Pvz. paskolos palūkanos įrašytos mano pr. deklaracijoje. Kadangi vyras uždirba daugiau ir sumoka daugiau mokesčių, tai aš jam perleidžiu kokią tai dalį sumokėtų palūkanų už kreditą. GPM forma pati paskaičiuoja, kiek būtų grąžinta vyrui, ir kiek man. Tol dėliojam taip sumas, kol grąžintina musm suma jau daugiau nedidėja.
Jeigu nedarytume tokios rokiruotės, prarastume nemažas sumas.
Čia toks naudingas patarimas....
Beje užpildžius forma, išsisaugojus savo PC, jokia bėda, kad forma daugiau neatsidaro. Ją persiunčiu į VMI, o ten jau tikrai atidaro.
Sėkmės pildant.

kad labai ilgai nezaist su skaiciais, patariu ziureti i deklaracijos 20 langeli ten maximaliausia suma nuo kurios jums gali grazinti mokescius, ( pvz jei jus L priede grazinates uz paskola ar dar uz kazka tai ta suma neturi virsyti 20 langelio sumos, todel L priede padarykit tokiakaip 20 langeli suma, o likusia rasykit tarkim vyrui)
nezinau ar aiskiai isdesciau, gal kam bus naudinga ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 16, 14:55)
prisijunge vienas prie banko,paskui prie deklaracijos,is banko iseini,paskui kitas prisijungia prie banko ir deklaracijos is banko iseini,ir pildai sau.nes gi ne paciam banke pildai,o tik prisijungi per ji.taip kad galima manau  smile.gif

galima ir taip, bet jei ilgiau uztrunki bepildydamas, tai atsiujungia prieiga ir vel tada reik pasijunginet, ypac kai pildai ir vaikai aplink sukiojasi ax.gif aisku cia kiekvieno reikalas kam kaip patogu pildytis
Atsakyti
O įmanoma susigrąžinti pinigus už kaupiamąjį draudimą? Mama moka už pilnametę dukrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(mintux @ 2011 03 16, 07:57)
Sveikos, turiu 3 klausimus:
1. Ar tikrai Sodra dar tikslins pateiktus duomenis VMI? Tai deklaracijos dar neverta siųsti iki antradienio? (aukščiau KATUSIK apie tai rašė)

2. Vakar, t.y kovo 15 d. deklaravau gyvenamąją vietą kitame mieste. Realiai gyvenu preliminarioje deklaracijoje nurodytu adresu. Ar reikia pakeisti adresą siunčiant deklaraciją VMI?

3. Su vyru auginame 3 vaikus. Trečias vaikas gimė 2010 m. liepos men. MPNPD mano atveju 2300 LT? Ar aš teisi?

Ačiū už atsakymus.

1.Kad tikslins duomenis tai aisku,bet kada tai daris neaisku,Belieka laukti.
2.Man atrodo reikia rasyti jusu deklaruota gyvenama vieta,t.y adresa
3.12*100+12*200+5*200=4600 per puse su vyru 2300 teisingai.
Atsakyti
QUOTE(perfekcioniste @ 2011 03 16, 13:54)
Laba diena,gal pasakysit kokia deklaracijos forma reikia pildyti uzsiimant individualia veikla pagal pazyma?

GPM308, V priedas

QUOTE(rutulyte @ 2011 03 16, 18:43)
Tai niekas nieko nežinot  unsure.gif

Jei norit skubaus atsakymo, gal skambinkit į VMI, o ne spaminkit su priminimais.. kas žino - atsako...

Jei tai kaupiamasis draudimas gali, nesvarbu koks amžius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 16 kovo 2011 - 19:13
Mergaites, gal galit pasakyt, kuriame puslapyje reikia nurodyti pagal verslo liudijima gautas pajamas ? Nerandu, nors uzmusk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mintux @ 2011 03 16, 06:57)
Sveikos, turiu 3 klausimus:
1. Ar tikrai Sodra dar tikslins pateiktus duomenis VMI? Tai deklaracijos dar neverta siųsti iki antradienio? (aukščiau KATUSIK apie tai rašė)

2. Vakar, t.y kovo 15 d. deklaravau gyvenamąją vietą kitame mieste. Realiai gyvenu preliminarioje deklaracijoje nurodytu adresu. Ar reikia pakeisti adresą siunčiant deklaraciją VMI?

3. Su vyru auginame 3 vaikus. Trečias vaikas gimė 2010 m. liepos men. MPNPD mano atveju 2300 LT? Ar aš teisi?

Ačiū už atsakymus.

1. Šiandien rašiau SODRAJ el. laišką, kad patikslintu mano duomenis nusiųstus VMI, tai sulaukiau skambučio, kad duomenis bus tikslinami kažkur po 2-3 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2011 03 16, 19:05)
Mergaites, gal galit pasakyt, kuriame puslapyje reikia nurodyti pagal verslo liudijima gautas pajamas ? Nerandu, nors uzmusk  doh.gif

V priedas
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2011 03 16, 20:11)

O kodas ??

Pati issiaiskinau, didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmaitiene: 16 kovo 2011 - 19:18
QUOTE(Kurmaitiene @ 2011 03 16, 19:15)
O kodas ??

Pati issiaiskinau, didelis dekui  4u.gif

Kodą ten leis pasirinkti, tik atidžiai su GPM dydžiu, nes pakeitė kai kurias veiklas į 5 %. "Laisvųjų" profesijų - liko 15%
Atsakyti