QUOTE(Linike77 @ 2011 03 16, 12:40)
Aš tai taip pildau:
Parsisiunčiu tuščią formą, atsidarau preliminarią. Tada viską kopijuoju iš preliminarios ir keliu į formą. Man taip reikia, nes su vyru dėliojamės sumas, kad atgautume maksimumą. Pvz. paskolos palūkanos įrašytos mano pr. deklaracijoje. Kadangi vyras uždirba daugiau ir sumoka daugiau mokesčių, tai aš jam perleidžiu kokią tai dalį sumokėtų palūkanų už kreditą. GPM forma pati paskaičiuoja, kiek būtų grąžinta vyrui, ir kiek man. Tol dėliojam taip sumas, kol grąžintina musm suma jau daugiau nedidėja.
Jeigu nedarytume tokios rokiruotės, prarastume nemažas sumas.
Čia toks naudingas patarimas....
Beje užpildžius forma, išsisaugojus savo PC, jokia bėda, kad forma daugiau neatsidaro. Ją persiunčiu į VMI, o ten jau tikrai atidaro.
Sėkmės pildant.
kad labai ilgai nezaist su skaiciais, patariu ziureti i deklaracijos 20 langeli ten maximaliausia suma nuo kurios jums gali grazinti mokescius, ( pvz jei jus L priede grazinates uz paskola ar dar uz kazka tai ta suma neturi virsyti 20 langelio sumos, todel L priede padarykit tokiakaip 20 langeli suma, o likusia rasykit tarkim vyrui)
nezinau ar aiskiai isdesciau, gal kam bus naudinga
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 16, 14:55)
prisijunge vienas prie banko,paskui prie deklaracijos,is banko iseini,paskui kitas prisijungia prie banko ir deklaracijos is banko iseini,ir pildai sau.nes gi ne paciam banke pildai,o tik prisijungi per ji.taip kad galima manau
galima ir taip, bet jei ilgiau uztrunki bepildydamas, tai atsiujungia prieiga ir vel tada reik pasijunginet, ypac kai pildai ir vaikai aplink sukiojasi

aisku cia kiekvieno reikalas kam kaip patogu pildytis