Del muito ir siuntimo kainu, kazkaip nera noro prasideti su siuntimais ne is Europos Sajungos saliu.
Jei siunciuosi, tai paprastai is Vokietijos arba naujus daiktus is ebay.com is kitu Europos saliu- na cia daugiau zaislus, buitinius daiktus, tokius kaip varteliai laiptams, nes musiskiai nestandartiniai, tai Lietuvoje nieko negavom

Jei ka sudomino, paminesiu kelis tinklalapius:
www.yatego.com -cia yra visko, tik ne visos firmos siuncia i Lietuva ir siuntimo kainos skirtingos, bet pristato i namus- bent jau uzsakytus daiktus pristate.
www.babybutt.de Sis tinklalapis apima dar kelis-pradedant nesciosioms, kudikiams, vaikams, namu apyvokos daiktai, patalyne, kaldros, pagalves, uztiesalai ir t.t. Sioje parduotuveje buna gana nemazi ispardavimai, kartais iki 75 procentu, bet cia siuntimas i Lietuva kainuoja 20 euru ir prekes gauni tik apmokejes internetu atsiusta saskaita. Bet per nukainavima galima bebutinai vienam pirkti ir jei pirksi keleta daiktu, gali tos siuntimo kainos ir nejausti

www.hessnatur.de Ten irgi yra ir vyrams, ir moterims (nesciosioms taip pat-prie kudikiu), ir kudikiams, ir vaikams, ir patalyne, ir namu apyvokos daiktai. Sitas puslapis gal truputi brangesnis, bet kokybe visu daiktu, kuriuos pirkau esu patenkinta. Mazasis savo pagalve tiesiog dievina, o mano tetis negali atsidziaugti su vilnonem apatinem kelnem, na visi pirkti daiktai tikrai atitiko kainos ir kokybes santyki. Aisku, jei daikto nereikia skubiai, galima pasekti, kada jis nukainuojamas ir nusipirkti uz puse kainos-taip irgi dariau

Atsiuntimas priklauso nuo uzsakymo kainos-daugiausiai sumokejau 9,95 euro, maziausiai 5,50 euro, o kai uzsisakiau uz 120 euru, tai visai nemokejau. Man dar patinka, kad uz prekes reikia sumoketi tik gavus daikta-kartu atsiunciama saskaita, kuria reikia apmoketi per 10 dienu, o jei daiktas nepatiko, tai nereikia nieko moketi, tiesiog issiunti daikta atgal