Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės nėščiosioms

QUOTE(mila23 @ 2007 07 29, 20:22)
beje gal is imathernity kas yra uzsisakineja?kaip kokybe drabuzeliu?

Sveikos,
aš užsisakiau ir nėštumo antroje puseje pranešiojau kelias palaidines ir suknelę bei maudimuką. Esu patenkinta...džinsų kažkaip nedrįsau dėl formos ar dydžio, nes kiek teko LT matuotis, jų labai skiriasi modeliai, reikia matuotis, tai nusiprikau vienus BUK MAMA ir užteko jų visam laikui... ax.gif
Atsakyti
Gal kas užsakinėjo iš motherhood arba imaternity.com?

Kaip ten su dydžiais? Padidinti jie?

Nes pvz, rašo M - toms, kad iki nėštumo pirko 10-12 usa dydžio rūbus? Aš tai 9 pirkau anksčiau (kelnių), bet jei tą patį M žiūrėti pagal klubų dydį tai gaunasi kad L reikia.

Gal kas iš patirties gali parašyti kaip jums atitiko tie dydžiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 20, 18:47)
Gal kas užsakinėjo iš motherhood arba imaternity.com?

Kaip ten su dydžiais? Padidinti jie?

Nes pvz, rašo M - toms, kad iki nėštumo pirko 10-12 usa dydžio rūbus? Aš tai  9 pirkau anksčiau (kelnių), bet jei tą patį M žiūrėti pagal klubų dydį tai gaunasi kad L reikia.

Gal kas iš patirties gali parašyti kaip jums atitiko tie dydžiai?  4u.gif

is esmes imaternity ir motherhood asortimentas toks pat. uzsisakinejome keletas nestukiu is ten, tai galiu pasakyti, kad man beveik niekas nepatiko schmoll.gif
pirkau kelnaites nestukems L dydzio, nes tokio dydzio reikejo pagal ju lenteleje pateikiama klubu apimti. tai zodziu tie "parasiutai" man gerokai per dideli. taip ir nenesioju. toliau: emiau miegojimo - maitinimo liemelene, kur parasyta "super svelni, ypatingai tinka jautrioms zindyves krutims, 100% medvilne) - tai va, gavau, o ten audinys tai medvilne, bet siules ir gumytes krastuose 100% gryniausia griauzianti sintetika! mane net nukrato, kaip griauzia! gal kitos ir ne tokios jautrios blush2.gif
trikotazine suknute nuotraukoje tikrai atrode daug tvirtesne ir grazesne nei realybeje.
eilini karta isitikinau, kad kainuoja nedaug, tas ir kokybe nespindi sad.gif
Atsakyti
Del muito ir siuntimo kainu, kazkaip nera noro prasideti su siuntimais ne is Europos Sajungos saliu.
Jei siunciuosi, tai paprastai is Vokietijos arba naujus daiktus is ebay.com is kitu Europos saliu- na cia daugiau zaislus, buitinius daiktus, tokius kaip varteliai laiptams, nes musiskiai nestandartiniai, tai Lietuvoje nieko negavom smile.gif
Jei ka sudomino, paminesiu kelis tinklalapius:
www.yatego.com -cia yra visko, tik ne visos firmos siuncia i Lietuva ir siuntimo kainos skirtingos, bet pristato i namus- bent jau uzsakytus daiktus pristate.
www.babybutt.de Sis tinklalapis apima dar kelis-pradedant nesciosioms, kudikiams, vaikams, namu apyvokos daiktai, patalyne, kaldros, pagalves, uztiesalai ir t.t. Sioje parduotuveje buna gana nemazi ispardavimai, kartais iki 75 procentu, bet cia siuntimas i Lietuva kainuoja 20 euru ir prekes gauni tik apmokejes internetu atsiusta saskaita. Bet per nukainavima galima bebutinai vienam pirkti ir jei pirksi keleta daiktu, gali tos siuntimo kainos ir nejausti smile.gif
www.hessnatur.de Ten irgi yra ir vyrams, ir moterims (nesciosioms taip pat-prie kudikiu), ir kudikiams, ir vaikams, ir patalyne, ir namu apyvokos daiktai. Sitas puslapis gal truputi brangesnis, bet kokybe visu daiktu, kuriuos pirkau esu patenkinta. Mazasis savo pagalve tiesiog dievina, o mano tetis negali atsidziaugti su vilnonem apatinem kelnem, na visi pirkti daiktai tikrai atitiko kainos ir kokybes santyki. Aisku, jei daikto nereikia skubiai, galima pasekti, kada jis nukainuojamas ir nusipirkti uz puse kainos-taip irgi dariau smile.gif Atsiuntimas priklauso nuo uzsakymo kainos-daugiausiai sumokejau 9,95 euro, maziausiai 5,50 euro, o kai uzsisakiau uz 120 euru, tai visai nemokejau. Man dar patinka, kad uz prekes reikia sumoketi tik gavus daikta-kartu atsiunciama saskaita, kuria reikia apmoketi per 10 dienu, o jei daiktas nepatiko, tai nereikia nieko moketi, tiesiog issiunti daikta atgal smile.gif
Atsakyti
is leituvisku, tai atisidare visai neseniai www.pinolina.lt - rubeliai nesciosioms, liemnels, taip pat liemenliu, kelnaiciu rasit www.babymarket.lt, bet drabuzeliu nestukems ten nera...
Atsakyti
zinau kad Kaune yra parduotuve kur galima ir internetu pirkti www.mamamija.lt
Atsakyti
As sau rubelius uzsisakinejau is:

http://www.mummyandlittleme.co.uk/
www.isabellaoliver.com
ir
http://www.jojomamanbebe.co.uk

Dar galima uzsisakyti is:
www.asos.com
http://www.bellybutt...new-collection/
www.mothercare.com

I JAV parduotuves net nesidairau, nes su mokesciais gautusi ne ka pigiau, o gal net ir brangiau, nebent turint kokia drauge, kuri galetu atsiusti kaip dovana rubelius ir nereiketu moketi muito mokescio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiprija: 25 balandžio 2009 - 15:44
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 06 08, 15:40)
Esu nusižiūrėjus kelis rūbelius, bet vis nedrįstu užsisakyti

Aš taip pat, nes vis prisiklausau kalbų, kad pasrsisiuntus tenka nusivilti: dažniausiai neatitinka realaus dyždio, ar medžiagios kokybė nuvilia... Na gal pabandysiu kokį rūbelį užsisakyti, o tada žiūrėsiu ar užsisakyti daugiau.
Atsakyti
Kai mano sesuo laukesi, uzsakem jai drabuzius is JAV www.oldnavy.com per tarpininkes Taure ar Mmargarita, nebepamenu. per ispardavimus visai priimtinos kainos, o ir dydziai atitinka ir kokybe nenusivylem. Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
www.mothercare.com
www.asos.com
www.mamasandpapas.com
www.vertbaudet.co.uk
www.bloomingmarvellous.co.uk
www.jojomamanbebe.co.uk

prasau 4u.gif
Atsakyti
jau keletą kartų užsisakinėjau iš mothercare.com smile.gif labai patinka ir kokybė ir kainos 4u.gif
Atsakyti
dar yra www.emama.lt
Atsakyti