Sveikos, šiandien ir aš išmėginau šią kosmetiką. Šiaip esu labai skeptiška ir labai atsargiai į tokius dalykus žiūriu. Bet po visko likau sužavėta. Ejome abi su mama, jai virš 50 ir tikrai žinokit matėsi labai stiprus pagerėjimas. Tiek man tiek jai. Tik tušas nepatiko.... tiek ilginamasis, tiek tankinamasis. Nuo abiejų kažkaip akys paskaudo, apsunko. Na gal ir jos pačios atprato, nes nesidažau visiškai virš metų. Bet visa kitą super. Ir kaina, kaip tokios sistemos tikrai prieinama. Žiūrėsim kaip ten bus toliau :]
QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 27, 19:37)
na o as kaip jau minejau bandziau ta ne atsparu vandeniui, tai man nepakeiciamas...
norejau ir as neatsparu ismegint, ale direktore ne visus tusus atsiveze, negalejom ismegint. Galbut neatsparus visai kitoks. Neturejau akiu valiklio, vyro sesei saviski atidaviau, nes as labai retai kada dazausi, tai vaje vaje kiek vargau, kol ta atsparu vandeniui nusivaliau

QUOTE(šarlotė @ 2011 07 27, 23:25)
norejau ir as neatsparu ismegint, ale direktore ne visus tusus atsiveze, negalejom ismegint. Galbut neatsparus visai kitoks. Neturejau akiu valiklio, vyro sesei saviski atidaviau, nes as labai retai kada dazausi, tai vaje vaje kiek vargau, kol ta atsparu vandeniui nusivaliau 

Na negalima taip sakyti, bet ot direktore

is ilginancio noredavosi kazko daugiau, o tankinantis per daug "koses" uzdedavo, todel naujasis SUPER

man ir senasis super (turiu tankinanti), nepritepu tiek, kad "koses" butu per daug, labai naturaliai padazo, nesulipina, graziai uzriecia, ko nepavyko padaryt su naujuoju tusu
BAndzius ir senaji ilginanti, ale toks jausmas, kad isvis nesidazius. MAno kai juodos blakstienos - nesimato, ar daziau ar nedaziau

QUOTE(šarlotė @ 2011 07 28, 00:51)
man ir senasis super (turiu tankinanti), nepritepu tiek, kad "koses" butu per daug, labai naturaliai padazo, nesulipina, graziai uzriecia, ko nepavyko padaryt su naujuoju tusu
BAndzius ir senaji ilginanti, ale toks jausmas, kad isvis nesidazius. MAno kai juodos blakstienos - nesimato, ar daziau ar nedaziau 

Man senasis tankinantis irgi patiko, bet tik pirmas savaites, labai greitai jis pasidaro kaip kose. Ispradziu dazo idealiai, nebyra, neapsunkina, bet greit pasensta ir ne mano vienos toks pastebejimas. Nzn kaip Jums ?

QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 28, 19:00)
Man senasis tankinantis irgi patiko, bet tik pirmas savaites, labai greitai jis pasidaro kaip kose. Ispradziu dazo idealiai, nebyra, neapsunkina, bet greit pasensta ir ne mano vienos toks pastebejimas. Nzn kaip Jums ?
todel dziaugiuosi naujuoju, nes kolkas jis nepanaseja,kad kose darytusi, o jau turiu daugiau nei 2 sav.
tai va eksperimentuosiu 

Sveikute, kiek merginu tiek nuomoniu, Tau kazkaip keistai su tuo senejimu. O ka tu vadini senejimu, kas jam tokio pasidaro? As jau turiu daugiau nei metus ir viskas super. Taip pritarsiu nuomonei, kad tepasi jis storai ir tamkiai, kartais sulipina blakstienas, bet as papildomai issisukuoju su sepeteliu, atskirdama blakstienas ir super zinok, geriausiai atsiskiria, kai truputi palauki, o ne is karto jas atskirineji.
Naujo dar nebandziau, bet greitu laiku ir as tai padarysiu, kad ivertinciau jo geruma

QUOTE(sauleszuikis @ 2011 07 28, 19:40)
As jau turiu daugiau nei metus ir viskas super.
Nu nieko sau, tušą naudojat daugiau nei metus

QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 28, 19:00)
todel dziaugiuosi naujuoju, nes kolkas jis nepanaseja,kad kose darytusi, o jau turiu daugiau nei 2 sav.
tai va eksperimentuosiu 

man taip pat taip greit nesensta, tuo labiau, kad dazausi labai retais atvejais, maximum i menesi karta

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 07 28, 23:11)
puikiai

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 07 28, 23:53)
neuzdziuvo

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 07 28, 23:53)
o ko jis turetu uzdziuti? nera ko stebetis, be to tusas ilgai galiojantis, jei gerai uzdarai (uzsuki), tai nieko jam neatsitinka. As visus tusus iki dvieju metu naudoju
Nu nežinau, va dabar pažiūrėjau kiek turiu tušų, tai ant visų parašyta nuo atidarymo 6mėn tinka naudoti(tikrinau 3vnt, ne MK tušai).