Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Sveikos, šiandien ir aš išmėginau šią kosmetiką. Šiaip esu labai skeptiška ir labai atsargiai į tokius dalykus žiūriu. Bet po visko likau sužavėta. Ejome abi su mama, jai virš 50 ir tikrai žinokit matėsi labai stiprus pagerėjimas. Tiek man tiek jai. Tik tušas nepatiko.... tiek ilginamasis, tiek tankinamasis. Nuo abiejų kažkaip akys paskaudo, apsunko. Na gal ir jos pačios atprato, nes nesidažau visiškai virš metų. Bet visa kitą super. Ir kaina, kaip tokios sistemos tikrai prieinama. Žiūrėsim kaip ten bus toliau :]
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 27, 19:37)
na o as kaip jau minejau bandziau ta ne atsparu vandeniui, tai man nepakeiciamas...

norejau ir as neatsparu ismegint, ale direktore ne visus tusus atsiveze, negalejom ismegint. Galbut neatsparus visai kitoks. Neturejau akiu valiklio, vyro sesei saviski atidaviau, nes as labai retai kada dazausi, tai vaje vaje kiek vargau, kol ta atsparu vandeniui nusivaliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 07 27, 23:25)
norejau ir as neatsparu ismegint, ale direktore ne visus tusus atsiveze, negalejom ismegint. Galbut neatsparus visai kitoks. Neturejau akiu valiklio, vyro sesei saviski atidaviau, nes as labai retai kada dazausi, tai vaje vaje kiek vargau, kol ta atsparu vandeniui nusivaliau blink.gif

Na negalima taip sakyti, bet ot direktore hihihi.gif geriausio tuso neatsiveze doh.gif lotuliukas.gif na kiek girdejau is aplinkiniu jau isbandziusiu tai visos tas NEatsparus superinis thumbup.gif ir visos sako ta pati:
is ilginancio noredavosi kazko daugiau, o tankinantis per daug "koses" uzdedavo, todel naujasis SUPER wub.gif
Atsakyti
man ir senasis super (turiu tankinanti), nepritepu tiek, kad "koses" butu per daug, labai naturaliai padazo, nesulipina, graziai uzriecia, ko nepavyko padaryt su naujuoju tusu unsure.gif BAndzius ir senaji ilginanti, ale toks jausmas, kad isvis nesidazius. MAno kai juodos blakstienos - nesimato, ar daziau ar nedaziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 07 28, 00:51)
man ir senasis super (turiu tankinanti), nepritepu tiek, kad "koses" butu per daug,  labai naturaliai padazo, nesulipina,  graziai uzriecia, ko nepavyko padaryt su naujuoju tusu  unsure.gif BAndzius ir senaji ilginanti, ale toks jausmas, kad isvis nesidazius. MAno kai juodos blakstienos - nesimato, ar daziau ar nedaziau lotuliukas.gif

Man senasis tankinantis irgi patiko, bet tik pirmas savaites, labai greitai jis pasidaro kaip kose. Ispradziu dazo idealiai, nebyra, neapsunkina, bet greit pasensta ir ne mano vienos toks pastebejimas. Nzn kaip Jums ? g.gif todel dziaugiuosi naujuoju, nes kolkas jis nepanaseja,kad kose darytusi, o jau turiu daugiau nei 2 sav. thumbup.gif tai va eksperimentuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 28, 19:00)
Man senasis tankinantis irgi patiko, bet tik pirmas savaites, labai greitai jis pasidaro kaip kose. Ispradziu dazo idealiai, nebyra, neapsunkina, bet greit pasensta ir ne mano vienos toks pastebejimas. Nzn kaip Jums ?  g.gif  todel dziaugiuosi naujuoju, nes kolkas jis nepanaseja,kad kose darytusi, o jau turiu daugiau nei 2 sav. thumbup.gif  tai va eksperimentuosiu  lotuliukas.gif

Sveikute, kiek merginu tiek nuomoniu, Tau kazkaip keistai su tuo senejimu. O ka tu vadini senejimu, kas jam tokio pasidaro? As jau turiu daugiau nei metus ir viskas super. Taip pritarsiu nuomonei, kad tepasi jis storai ir tamkiai, kartais sulipina blakstienas, bet as papildomai issisukuoju su sepeteliu, atskirdama blakstienas ir super zinok, geriausiai atsiskiria, kai truputi palauki, o ne is karto jas atskirineji.
Naujo dar nebandziau, bet greitu laiku ir as tai padarysiu, kad ivertinciau jo geruma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 28 liepos 2011 - 18:41
QUOTE(sauleszuikis @ 2011 07 28, 19:40)
As jau turiu daugiau nei metus ir viskas super.

Nu nieko sau, tušą naudojat daugiau nei metus blink.gif ir jums dar vis gerai dažo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 28, 19:00)
Man senasis tankinantis irgi patiko, bet tik pirmas savaites, labai greitai jis pasidaro kaip kose. Ispradziu dazo idealiai, nebyra, neapsunkina, bet greit pasensta ir ne mano vienos toks pastebejimas. Nzn kaip Jums ?  g.gif  todel dziaugiuosi naujuoju, nes kolkas jis nepanaseja,kad kose darytusi, o jau turiu daugiau nei 2 sav. thumbup.gif  tai va eksperimentuosiu  lotuliukas.gif

man taip pat taip greit nesensta, tuo labiau, kad dazausi labai retais atvejais, maximum i menesi karta ax.gif pirma MK tusa beveik 2 metus naudojau, gerai daze, nebuvo blogo kvapo, bet jau bijojau ilgiau naudot, tai ismeciau biggrin.gif

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 07 28, 23:11)
Nu nieko sau, tušą naudojat daugiau nei metus blink.gif ir jums dar vis gerai dažo blink.gif

puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 28 liepos 2011 - 22:52
QUOTE(šarlotė @ 2011 07 28, 23:51)

Čia rimtai? blink.gif g.gif . Ir neuždžiūna?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 07 28, 23:53)
Čia rimtai? blink.gif  g.gif . Ir neuždžiūna?

neuzdziuvo schmoll.gif Galejau ir toliau naudot, bet jau pabijojau, vis tik pora metu yra daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 28 liepos 2011 - 23:24
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 07 28, 23:53)
Čia rimtai? blink.gif  g.gif . Ir neuždžiūna?

o ko jis turetu uzdziuti? nera ko stebetis, be to tusas ilgai galiojantis, jei gerai uzdarai (uzsuki), tai nieko jam neatsitinka. As visus tusus iki dvieju metu naudoju
Atsakyti
Nu nežinau, va dabar pažiūrėjau kiek turiu tušų, tai ant visų parašyta nuo atidarymo 6mėn tinka naudoti(tikrinau 3vnt, ne MK tušai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 28 liepos 2011 - 23:34