Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 10 tema

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 12, 20:52)
na,as siandien J.crew pasiimiau kelias maikeles ir megstuka,nzn nors tikejausi kad labai patiks butent sitie pirkinukai bet visi tokie  g.gif nzn net ax.gif maikeles visos is factory ,turbut del to man kazkiek kokybes jose truksta,nors atrodo graziai,bet pati ta medziaga siek tiek prastesne nei j.crew maikeliu ax.gif tai va rodausi biggrin.gif (dat plius vyras fotkino labai nenorom tai bet kaip ir gavosi doh.gif 0
sita tik kitos spalvos turiu jau,kaina nedidele,maikele smagi,tai todel ir pasiimiau ax.gif dydis xs
[

Pirmos dvi graziai ziurisi 4u.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2011 03 12, 20:53)
Koki mokasinu dydi emet ir koki LT nesiojat?  g.gif

Mokasinu jau nespejau pagauti verysad.gif

Kokia grazi wub.gif Idomu kaip ant palto (vilnos) velvetas ziuretusi g.gif
Gal velta geriau rolleyes.gif
user posted imageGele velvetine

Mazi dydziai like .
user posted imageSimpatiski aulinukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangale: 12 kovo 2011 - 23:37
Pratesiant tema apie Factory, pasirodysiu su ka tik gauta maikyte. Medziaga plonyte, bet pati palaidine labai smagi. Vasarai bus pats tas. ax.gif Beje nekreipkit demesio i netvarkingas gelytes. Palaidine tik tik istraukta is maiso blush2.gif
user posted image
Dydis XS
http://www.jcrew.com.....Fw*wGDCJwYiog
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 03 13, 00:37)
Pratesiant tema apie Factory, pasirodysiu su ka tik gauta maikyte. Medziaga plonyte, bet pati palaidine labai smagi. Vasarai bus pats tas.  ax.gif Beje nekreipkit demesio i netvarkingas gelytes. Palaidine tik tik istraukta is maiso  blush2.gif

Dydis XS
http://www.jcrew.com.....Fw*wGDCJwYiog

Grazi. Tas tissue zodis pavadinime, cia siaip linija tokia.. ar kad plonas audinys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2011 03 12, 23:40)
Grazi. Tas tissue zodis pavadinime, cia siaip linija tokia.. ar kad plonas audinys?  g.gif

Aciu 4u.gif
Del tissue as kaip suprantu, tai labai plonytis audinys. ax.gif Bent jau mano palaidine tokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 12 kovo 2011 - 23:45
QUOTE(liepa99 @ 2011 03 12, 19:29)
Mačiau kažkurią mamytę su pakabučiu panašiu - kaip kokybė? Grandinėlė?

As turiu drambliuka 4u.gif Vienas mano mylimiausiu dabar wub.gif
Viskas ok su kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laura.vb19 @ 2011 03 12, 18:03)
o daug siu dyziu buvo? prazioplinau doh.gif

Tik 2-as ir momentaliai dingo.
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 12, 19:52)
na,as siandien J.crew pasiimiau kelias maikeles ir megstuka,nzn nors tikejausi kad labai patiks butent sitie pirkinukai bet visi tokie  g.gif nzn net ax.gif

Viskas grazu, isskalbus man visad garbiniai graziau sugula, sukrenta.
Atsakyti
Aš tai nepastebėjus, kad factory labai skirtųsi, nes ir jcrew maikės, kiek turiu, tikrai plonytės medžiagos, beje aš to tikrai nelaikau už trūkumą, man labai fainas tas medžiagos lengvumas, kritimas smagus toks smile.gif trūkumas gal nebent tada, jei aptemptas nešiot nori
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2011 03 13, 07:19)
Aš tai nepastebėjus, kad factory labai skirtųsi, nes ir jcrew maikės, kiek turiu, tikrai plonytės medžiagos, beje aš to tikrai nelaikau už trūkumą, man labai fainas tas medžiagos lengvumas, kritimas smagus toks smile.gif trūkumas gal nebent tada, jei aptemptas nešiot nori

Pas mane irgi is j.crew turimos plonycio trikotazo, bet as nesuprantu niekad kodel kai kuriems tas yra trukumas, man tai privalumas, svelnus, lengvas trikotazas, kai karsta tai isvis tobula. As kaip tik 'kietu', tvirto trikotazo maikiu nemegstu
Atsakyti
Paziurekit koks fainutis 4u.gif wub.gif

bliuzele

As tai vakar ant vyrisku uzsikabliavau doh.gif Tik nespejau pagauti nei vieno megztinio kur norejau...
Idomu cia kuri jcrew shopingito stadija... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 12, 21:18)
Aš šias dvi ne iš Factory turiu, tai tikrai geresnė kokybė ir geriau atrodo 4u.gif Nebent nuotraukos apgauna blush2.gif

Factory ir aš esu nusivylusi verysad.gif Nebesidaurau į tą pusę doh.gif

na foto tikrai persvieciamos atrodo,realiai tikrai ne biggrin.gif

QUOTE(Soy @ 2011 03 13, 08:03)
Pas mane irgi is j.crew turimos plonycio trikotazo, bet as nesuprantu niekad kodel kai kuriems tas yra trukumas, man tai privalumas, svelnus, lengvas trikotazas, kai karsta tai isvis tobula. As kaip tik 'kietu', tvirto trikotazo maikiu nemegstu

man ne plonumas ju kliuna,tas tai ir man patinka,bet pats pasiuvimas.Tos aplikacijos maikuciu is factory jau taip blogai prisiutos doh.gif is J.crew ner taip tikrai mirksiukas.gif plonumas man irgi labai patinka ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 13, 09:06)
na foto tikrai persvieciamos atrodo,realiai tikrai ne biggrin.gif
man ne plonumas ju kliuna,tas tai ir man patinka,bet pats pasiuvimas.Tos aplikacijos maikuciu is factory jau taip blogai prisiutos doh.gif is J.crew ner taip tikrai mirksiukas.gif plonumas man irgi labai patinka ax.gif  mirksiukas.gif

Kaip kuriu..turiu is jcrew kur papuosimai tikrai nera tvirciausiai prisiuti. Taip kad manau ir tokiu ir tokiu yra jcrew ir factoryje
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 13, 10:09)
Kaip kuriu..turiu is jcrew kur papuosimai tikrai nera tvirciausiai prisiuti. Taip kad manau ir tokiu ir tokiu yra jcrew ir factoryje

Tikrai ir jcrew yra tokių, kur pradėjus nešiot, teks dar su adata ir siūlu padirbėt biggrin.gif
Atsakyti