Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 10 tema

Baigiam poster_offtopic.gif

Viena mergaite i Jcrew isparduotuve idejus realias plunksnuocio megztuko foto (pasiskolinau foto) tai jis man db dar grazesnis pasidare wub.gif Ziauriai fainas thumbup.gif
Jau uzsimaniau bigsmile.gif wub.gif Dar is pradziu kai jcrew ji pamaciau, tai jis man ne itin patiko, o db tai laabai fainas atrodo wub.gif

http://www.jcrew.com...D=1295692625209

user posted image

Nu tikiuosi, kad imes kada dar 40% nuo sale, tai jamsiu butinai thumbup.gif

Gal kuri pamenat kokia jo kaina buna? Kazkaip neatsimenu, jau susimaisiau cia tose visose kainose rolleyes.gif

Ai dar klausimukas iskilo, gal turit kuri sita? Nes db pagalvojau o tos plunksnos nenusisveria? Ta prasme ta megztuko puse neatvepsta nuo plunksnu, nes ten dar matau saguciu nera? ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 14 kovo 2011 - 10:26
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 14, 10:23)
Viena mergaite i Jcrew isparduotuve idejus realias plunksnuocio megztuko foto (pasiskolinau foto) tai jis man db dar grazesnis pasidare  wub.gif Ziauriai fainas  thumbup.gif
Gal kuri pamenat kokia jo kaina buna? Kazkaip neatsimenu, jau susimaisiau cia tose visose kainose  rolleyes.gif

39,99$. Man nerealiai keista, kad jis dar nenupirktas. Superinis megztukas, ir uz savikaina siulo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 kovo 2011 - 10:26
QUOTE(linamog @ 2011 03 14, 12:26)
39,99$. Man nerealiai keista, kad jis dar nenupirktas. Nerealus megztukas, ir uz savikaina siulo.

Aha g.gif Siaip tikrai ziauriai fainas atrodo bigsmile.gif

O jis ir nepadidintas kiek girdejau, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 14 kovo 2011 - 10:29
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 14, 12:30)
o as kazkaip tuos pukucius didesnius isivaizdavau  g.gif  ir galetu sagos ne taip zemai prasidet  biggrin.gif

Niu joa, sagutes ten zemai prasideda ir tik 3 ax.gif
Bet del plunksnu tai man viskas ok wub.gif As kazkaip siaip irgi isivaizdavau kad jos didesnes, bet kai pamaciau, tai man dar geriau kad jos nera dideles ax.gif
Atsakyti
Realybej tas megstukas su pukuciais dar grazesnis, negu nuotraukoj. Matavausi , Vaiva turi toki , ir tie pukuciai gyvai daug grazesni. O sagutes tikrai ne dvi, yra dar auksciau ju, per pukucius nesimato. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 14, 10:36)
Niu va va dar pagirkit, tai isvis uzsimanysiu nerealiai  lotuliukas.gif  wub.gif

aj man nuoroda duokit bus ramu biggrin.gif

p.s. dydi atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 03 14, 12:39)
aj man nuoroda duokit bus ramu biggrin.gif

p.s. dydi atitinka?

Plunksnuotis

O del dydzio tai kiek girdejau tai atitinka ax.gif Reiktu Vvaivos sulaukt, kad ji dar pasakytu, jei turi, nes jei ne klystu ji kazkoki maza dydi turi, XS arba XXS mirksiukas.gif
As turiu issisaugojus ismatavimus XS dydzio, tai va:
petukai 35 cm
ilgis 54
rankoviu ilgis 62
apacia 34
krutine 40

Cia viena mergaite buvo rasius ax.gif Tai manau, kad nedidintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 14, 10:26)
39,99$. Man nerealiai keista, kad jis dar nenupirktas. Superinis megztukas, ir uz savikaina siulo.

savikaina, jei pirktas be nuolaidos papildomos.. o as toki pirkau su 40%, tai gavosi zenkliai mazesne kaina, ir su 30% nebutu tokia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura.vb19: 14 kovo 2011 - 10:43
Turiu ta megztuka su plunksnomis,nearelus jis wub.gif Dydis sakyciau atitinka smile.gif
Atsakyti
unsure.gif tai taip iseina, kad sitas:
user posted image
atitinka dydi?!
Paprastai tinka S, tai i uzsakyta XS netilpsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 03 14, 11:50)
unsure.gif  tai taip iseina, kad sitas:
user posted image
atitinka dydi?!
Paprastai tinka S, tai i uzsakyta XS netilpsiu doh.gif

Sis tikrai atitinka dydi. Nei kiek nedidintas schmoll.gif