Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 10 tema

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 16, 14:04)

koki dydi emei??
Atsakyti
jau man atrodo ne karta apie sita megztuka kalbejot, dydis atitinka ar ne, jei siaip viska M nesioju, sita irgi M imti? g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 16, 13:13)
Graziai atrodo smile.gif
Tik man kaskart pasiziurejusi i sita megstuka iskyla klausimas-kur su juo eiti g.gif

As ir i darba laisvai eiciau (ziurint kokie reikalavimai aprangai aisku, kadangi man jokiu tai kodel ne). Mmmm su draugem susitikt kur einant pasedet labai liuks butu. Paprastas megztukas tik tie pablizginimai puosnesniu daro ir tiek. Panasiai atrodytu megztukas ir koks papuosalas ant kaklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 16, 13:18)
As ir i darba laisvai eiciau (ziurint kokie reikalavimai aprangai aisku, kadangi man jokiu tai kodel ne). Mmmm su draugem susitikt kur einant pasedet labai liuks butu. Paprastas megztukas tik tie pablizginimai puosnesniu daro ir tiek. Panasiai atrodytu megztukas ir koks papuosalas ant kaklo biggrin.gif

Ir as taip galvoju drinks_cheers.gif Daug kur galima eit su juo, o kavine pasedet, svecius priimt ir pan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 16, 14:16)
koki dydi emei??

S.. tikiuosi bus gerai.. visi S buna gerai biggrin.gif
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 03 16, 14:17)
jau man atrodo ne karta apie sita megztuka kalbejot, dydis atitinka ar ne, jei siaip viska M nesioju, sita irgi M imti?  g.gif
Aciu  4u.gif

As emiau M.. 4u.gif
kokia spalva imt nori?
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 03 16, 13:01)
Turekit galvoje, kad ji didinta. Turejau XS, teko parduoti 4u.gif

Tikrai nedidinta schmoll.gif atitinka dydį ir ne man vienai. Rankovės jos ypač siauros, viena mergaitei kiek pamenu besirengiant net pažastis išplyšus buvo.. biggrin.gif

Oi kiek buvo sakančiu, kad be nuolaidų nepirks lotuliukas.gif pagavo ir man pagaliau norėtą leopardinį megztuką, tai visa laiminga, net kitų šmutkių nebežiūrėjau biggrin.gif o kaip matau buvo neblogų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 16, 13:20)
S.. tikiuosi bus gerai.. visi S buna gerai  biggrin.gif

As emiau M.. 4u.gif
kokia spalva imt nori?

M dydzio spalvu graziu nera, lauksiu kol tu gausi, ateisiu pasimatuot, o gal iki to laiko ir kokia nuolaidele imes biggrin.gif
Atsakyti
O prisiartinus tai ne taip jau ten ir baisiai puosniai tie prisiuvimai, ne kazkokie bling bling akmenukai, tai tikrai visai universalus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 16, 13:22)
Tikrai nedidinta schmoll.gif  atitinka dydį ir ne man vienai. Rankovės jos ypač siauros, viena mergaitei kiek pamenu besirengiant net pažastis išplyšus buvo.. biggrin.gif
g.gif Man su 83 cm krutine buvo laaabai laisva, perleidau merginai, kurios krutine apie 90.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 16, 13:23)
O kokiu dar splavu ismeta sio megzstuko?  g.gif Nes man smeline ne prie nieko biggrin.gif

Tamsiai pilka, bet tas ne per pus man tiek ner grazus kaip smelinis unsure.gif Tai kad praktiskai prie visko sita spalva tinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 16 kovo 2011 - 13:29
QUOTE(savita1 @ 2011 03 15, 14:54)
Megstukas, XS dydis, labai patiko bigsmile.gif wub.gif Spalva svelniai rausva, dydis idealiai, rankoves netrumpos, esu juo ziauriai patenkinta thumbup.gif
user posted imageuser posted image

o koks materiolas sito? graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 16, 13:27)
O prisiartinus tai ne taip jau ten ir baisiai puosniai tie prisiuvimai, ne kazkokie bling bling akmenukai, tai tikrai visai universalus smile.gif

Aha tikrai, kaip idomiai , toje realioje foto, tai ten viskas zeri, o cia ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutik @ 2011 03 16, 13:31)
o koks materiolas sito? graziai atrodo  4u.gif

Paziurekit atgal, tikrai esu rasiusiu sudeti, lyg Prancuzyte klause, dabar negaliu pasiziureti 4u.gif
Atsakyti