Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

QUOTE(laTulipe @ 2011 03 19, 21:15)
Beje, dabar imsiu George Orwell ,,1982-ieji''ax.gif

Aš maniau, kad po mano nuolatinių pagyrų šiai knygai, visi mintinai moka ir jau niekas nedarys klaidų rašydamas pavadinimą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 19, 22:26)
Aš maniau, kad po mano nuolatinių pagyrų šiai knygai, visi mintinai moka ir jau niekas nedarys klaidų rašydamas pavadinimą  biggrin.gif  4u.gif

blush2.gif iš galvos rašiau, tai ir nepataikiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, as su dviem pirkiniais, kad "pramust" neskaitadienius - J.Picoult "Nykstantys pavidalai" ir Patricia McCormick "Parduota". Pastarosios sudomino anotacija ir tai, kad paremta realiais ivykiais. Teko kazkuriai skaityti?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 19, 22:32)
Sveikos, as su dviem pirkiniais, kad "pramust" neskaitadienius - J.Picoult "Nykstantys pavidalai" ir Patricia McCormick "Parduota". Pastarosios sudomino anotacija ir tai, kad paremta realiais ivykiais. Teko kazkuriai skaityti?

Fatimala kiek zinau ja skaite. 4u.gif
Dorifore gera tema sukurei. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
NAUJI NAMAI?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 19, 20:32)

vakar ją pabaigiau. Man patiko, bet šiaip gana slegianti knyga ir paliekanti sieloje liūdesio kartėlį.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Priimsit? 4u.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 03 19, 23:15)
Beje, dabar imsiu George Orwell ,,1984-ieji''ax.gif

Viena mano mėgstamiausių ir labiausiai įspūdį padariusių knygų biggrin.gif Kaip pavydžiu, kad dar neskaityta biggrin.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 19, 23:23)

o imsiuosi Peter Hoeg 'Tylioji mergaitė'

Man ši knyga patiko. Lauksiu atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 19, 23:02)
Sveikos  4u.gif Priimsit?  4u.gif

Sveika,ka megsti skaityti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 19, 22:02)
Viena mano mėgstamiausių ir labiausiai įspūdį padariusių knygų  biggrin.gif Kaip pavydžiu, kad dar neskaityta  biggrin.gif

Patikėk manim, kaip man ji patiko ax.gif Aš sakiau "zyziu", kol visi ją šioj temoj perskaitys biggrin.gif Ir tikrai pavydžiu, kas jos neskaitė. O citatą "Didysis brolis tave stebi" net gyvenime dažnai naudoju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 19 kovo 2011 - 22:14
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 19, 22:02)

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti