gaga, grazu labai... vazonas puikus
Ir pakabele labai grazi vaikiska....
dezutes piesinukas ant dangcio man nelabai, bet visa kita - liuks...
Sobieska, vis ziurejau ziurejau, galvojau, ar rasyti, ar ne, bet visgi parasysiu (ta boruze ant desines rankos pirsto sudaro nukirsto pirsto vaizda.... )

Sobieska, vis ziurejau ziurejau, galvojau, ar rasyti, ar ne, bet visgi parasysiu (ta boruze ant desines rankos pirsto sudaro nukirsto pirsto vaizda.... )

QUOTE(Whatever? @ 2011 06 03, 14:57)
gaga, grazu labai... vazonas puikus

gaga*, man patiko tai ką mačiau, bet vazono gražumas
Whatever pasakyčiau, kad idėja superinė, jei...pati nebūčiau įrėminusi kalendoriaus lapelio su savo gimimo diena ir kažkieno rankos paliktais tušinuko raštmenimis...pacaniuką ant dėžikės taip ir norisi pirštu pastumt žemyn, būtų ir užrašiukui vietos pakakę

Whatever pasakyčiau, kad idėja superinė, jei...pati nebūčiau įrėminusi kalendoriaus lapelio su savo gimimo diena ir kažkieno rankos paliktais tušinuko raštmenimis...pacaniuką ant dėžikės taip ir norisi pirštu pastumt žemyn, būtų ir užrašiukui vietos pakakę

Labas rytas, darbeliai labai gražūs
nugis mergaitės patarkit prašau, ką galima būtų padovanoti vestuvių proga iš dekupažo, kažką simboliško, gal netgi kas turit konkrečių pasiūlymų, prašom į až
vestuvės už savaitės

nugis mergaitės patarkit prašau, ką galima būtų padovanoti vestuvių proga iš dekupažo, kažką simboliško, gal netgi kas turit konkrečių pasiūlymų, prašom į až

as tai nesciau dezute, kur butu sudeti visi sveikinimai ir siaip visokios smulkios dovaneles skirtos jauniesiems.
Butelys medziotojams

Butelys medziotojams

Adrev, koks superinis butelys
labai jaukus

ADREV ir kristianija tikros saunuoles
stai mano jau senokai darytas vazonas

stai mano jau senokai darytas vazonas
Chrysocolla, tas paveikslelis ant dezutes virsaus yra spausdintas, bet paskui teko beveik visa pertapyti, nes kai isdidinau neryskus jis buvo...
aciu visoms uz isreiksta savo nuomone
aciu visoms uz isreiksta savo nuomone