Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

gaga*, labai grazu wub.gif tas vaikutis tapytas??
Atsakyti
gaga, grazu labai... vazonas puikus 4u.gif

Ir pakabele labai grazi vaikiska.... 4u.gif 4u.gif
dezutes piesinukas ant dangcio man nelabai, bet visa kita - liuks... 4u.gif

Sobieska, vis ziurejau ziurejau, galvojau, ar rasyti, ar ne, bet visgi parasysiu (ta boruze ant desines rankos pirsto sudaro nukirsto pirsto vaizda.... ) unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 03 birželio 2011 - 13:58
QUOTE(Whatever? @ 2011 06 03, 14:57)
gaga, grazu labai... vazonas puikus  4u.gif 

Ir pakabele labai grazi vaikiska.... 4u.gif  4u.gif 
dezutes piesinukas ant dangcio man nelabai, bet visa kita - liuks...  4u.gif

Sobieska, vis ziurejau ziurejau, galvojau, ar rasyti, ar ne, bet visgi parasysiu (ta boruze ant desines rankos pirsto sudaro nukirsto pirsto vaizda.... ) unsure.gif  unsure.gif

lotuliukas.gif geras niekad nepagalvociau lotuliukas.gif kazkaip visada boruze gi lipa i virsu tai kazkaip naturaliai man pasirode :DDD
Atsakyti
kad nebuciau tik stebetoja ir kritikuotoja hihihi.gif , idedu ir as savo darbeli mazai dvimetei mergytei... Lapelyje yra kalendoriaus lapelis tu metu ir tos dienos, kuomet ji gime (2009) smile.gif

Remelis ir pirmojo dantuko dezute :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 03 birželio 2011 - 19:17
gaga*, man patiko tai ką mačiau, bet vazono gražumas wub.gif

Whatever
pasakyčiau, kad idėja superinė, jei...pati nebūčiau įrėminusi kalendoriaus lapelio su savo gimimo diena ir kažkieno rankos paliktais tušinuko raštmenimis...pacaniuką ant dėžikės taip ir norisi pirštu pastumt žemyn, būtų ir užrašiukui vietos pakakę smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, darbeliai labai gražūs wub.gif

nugis mergaitės patarkit prašau, ką galima būtų padovanoti vestuvių proga iš dekupažo, kažką simboliško, gal netgi kas turit konkrečių pasiūlymų, prašom į až 4u.gif vestuvės už savaitės 4u.gif
Atsakyti
as tai nesciau dezute, kur butu sudeti visi sveikinimai ir siaip visokios smulkios dovaneles skirtos jauniesiems.
Butelys medziotojams biggrin.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Adrev, koks superinis butelys thumbup.gif labai jaukus rolleyes.gif
Atsakyti
Visoms darbstuolems po 4u.gif Jusu darbeliai kaip visada saunus thumbup.gif mirksiukas.gif

O na ir as noreciau pasirodyti su skirtuku, skirtu mergaitei, megstanciai skaityti knygas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
ADREV ir kristianija tikros saunuoles 4u.gif
stai mano jau senokai darytas vazonas
user posted image
Atsakyti
Chrysocolla, tas paveikslelis ant dezutes virsaus yra spausdintas, bet paskui teko beveik visa pertapyti, nes kai isdidinau neryskus jis buvo...
aciu visoms uz isreiksta savo nuomone
Atsakyti
nobleee, labai patiko vazonas thumbup.gif Spalvos tokios gražios wub.gif
Atsakyti