Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Sveikos merginos, noreciau jusu, kaip vintage stiliaus gerbeju ir zinoviu nuomones g.gif Mamos spintoj radau Christian Dior vintazini rankinuka (zr. foto biggrin.gif ) ir dabar galvoju, ar galetu tai buti originalas g.gif kiek skaiciausi ir domejausi internete tai sis rankinukas galejo atsirasti apie 1970 metus, tai idomu ar jau tais laikais budavo klastociu blink.gif biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

internete radau labai panasu i mano turima g.gif

http://www.portercol...y/archives/1814
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niuska*: 06 vasario 2012 - 01:45
Labas, merginos 4u.gif ,
kažkaip tema apmirus visai...
Ar skelbimų temoje vintage visai nebėra? Nerandu g.gif
Prieš pavasarį peržiūrėjau drabužius, tai yra tokių, kurie jau mažoki doh.gif Išmesti gaila, atiduoti - neturiu savo pažįstamų rate prijaučiančių šiam stiliui. Galėčiau už simbolines kainas parduoti.
Atsakyti
Sveikos, aš turiu klausimėlį, kaip Jūs "apdorojat" rankinukus - plaunat ar tiesiog išvalot. Šiandien nugvelbiau vieną, bet reikia kažką su vidumi padaryt. Buvo griekas jo nepaimti smile.gif

Dėkinga už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 03 20, 12:15)
Sveikos, aš turiu klausimėlį, kaip Jūs "apdorojat" rankinukus - plaunat ar tiesiog išvalot. Šiandien nugvelbiau vieną, bet reikia kažką su vidumi padaryt. Buvo griekas jo nepaimti smile.gif
Dėkinga už atsakymus smile.gif

Laba,
neapdoroju ypatingai niekuo. Tiesiog drėgnu skuduru valau, prieš tai dar su dulkių siurbliu išsiurbiu (jei kokių trupinių/smulkių šiukšlių yra). Neteko turėti ar gauti labai nešvariu vidumi. Ko gero, bandyčiau išvertus pamušalą skalbti rankomis tik pamušalą, jei būtų labai nešvarus vidus.
Pasirodykit savąjį ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kiek aš įkvėpimo pasisėmiau bežiūrėdama kai kurių įkeltų lobių foto! [necituosiu, nes metų senumo dauguma biggrin.gif]. -Tos suknelės, gėlytės, klostelės !..
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 03 20, 18:23)
Laba,
neapdoroju ypatingai niekuo. Tiesiog drėgnu skuduru valau, prieš tai dar su dulkių siurbliu išsiurbiu (jei kokių trupinių/smulkių šiukšlių yra). Neteko turėti ar gauti labai nešvariu vidumi. Ko gero, bandyčiau išvertus pamušalą skalbti rankomis tik pamušalą, jei būtų labai nešvarus vidus.
Pasirodykit savąjį  ax.gif

Labai ačiū už atsakymą.

Maniškis paskutinis toks -

user posted image

Na, ir vienas paskutiniųjų, tik kad nufotografuot gerai neišėjo....

user posted image

Spėlioju, kokio laikotarpio galėtų būt, bet ko gero kokie 60-70 m., kaip manot?
Papildyta:
Mielai dažniau prie Jūsų prisijungčiau, bet kartais fiziškai pritrūkstu laiko. smile.gif Dar toks klausimas - prašymas, gal kuri nenešiojat, ar norit parduoti vintage laikotarpio sages, mielai laukčiau kokio pasiūlymo, gal per a. ž. - nes tas sages kolekcionuoju...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 03 22, 09:51)
Maniškis paskutinis toks -
user posted image
Spėlioju, kokio laikotarpio galėtų būt, bet ko gero kokie 60-70 m., kaip manot?
Papildyta:

smile.gif Mano močiutė, gimus apie iki 1930, panašių turi [jei nenumėtyti] Tai 60-tų, spėju, gali būti laisvai [gal net anksyvesnis?..]. Toks stilius, užsegimai, forma.
Bet gal yra ir didesnių eskperčių nei aš, kad paanalizuotų šitą atvejį smile.gif.

- Graži spalva.
Atsakyti
Man tokio laikotarpio ir stiliaus rankinės - silpnybė. Tik va, kiek man teko jų matyti - spalvos jų dažniausiai juodos, ar tamsiai rudos. Kai pamačiau violetinę - tai net nesvarstydama griebiau...

O norėčiau dar kokios sodriai raudonos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 22 kovo 2013 - 16:58
sveikos merginos:) sioje temoje tik pasirodote ka turite?
alpstu kaip noriu dideles rusiskos skaros siltos -geletos
spalva nesvarbu. svarbu didele ir geleta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 09 liepos 2013 - 08:23

i 
Asmeniniams, nekomerciniams skelbimams yra skirta forumo skiltis "Skelbimų lenta"
Atsakyti
QUOTE(Čipolina @ 2013 11 14, 12:26)
user posted image

sveikos, atradau jau kokius astuonerius metus namuose laikomus gautus dovanu is tecio tetos kvepaliuku miniuka. Itariu, kad gali buti vintazinis, nenaudotas visai, foto skolinta. \originalus prancuziski, kazin ar butu kas zino apie juos daugiau? smile.gif darpanasu Avon turiu irgi is tetos (jai virs 90, tai isivaizduoju kvepaliuku amziu, o jie is Anglijos - kur pries kara teta emigravo)

Manau, kad būtų tikslingiau apie juos klausti parfumerijos subforume.
Atsakyti
QUOTE(nusisypsok:) @ 2013 07 07, 22:28)
sveikos merginos:) sioje temoje tik  pasirodote ka turite?
alpstu kaip noriu dideles rusiskos skaros siltos -geletos
spalva nesvarbu. svarbu didele ir geleta  wub.gif

O, kaip būtų įdomu pasirodymai bigsmile.gif
Pati bais neturiu ko,tik vieną mamos jaunystės sijoną, ir tai nieko gal blatno, tiek, kad šilkas nerealios kokybės: storas, raštas gražus. Vasarą nepakeičiamas. Bus proga pafotkinsiu.
O šiaip, aš nlb žinau kur tų vintažų ieškoti [na, nebetnpaveiksliukų internete biggrin.gif]... Podievalkės kažkaip nuprastėjo, ebay'umm "nemoku naudotis" biggrin.gif.
Juolab, gall to išmanymo daugiau dar reiktų, kad suprasti, kur jau yra vertingas vintažas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 lapkričio 2013 - 12:01