Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu MEILUŽIO

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 12, 23:46)
Tai kad jie ne pasikacialine,o pasipeneje lotuliukas.gif

Taip manot . Neskiriat lašinių kalnų , anabolinių asilų , nuo kultūristų . Iš kur tokios žinios , gakl visus asmeniškai pažystat ?
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 12, 23:32)
Visaip būna - pasitaiko, kad dar geriau būna po kurio laiko mirksiukas.gif
Na žodžiu mažiau kalbų - daugiau darbų biggrin.gif .

Tik yra vienas nepatogumas - jis gyvena kitame mieste...
Atsakyti
as tai irgi marijona jamciau wub.gif ir dar Mariu Kiltinaviciu blush2.gif
Atsakyti
Va sito noriu, mirsiu kaip noriu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 12, 14:09)
Na, ištvirkėlės, tęsiame savo karštus paplepėjimus smile.gif

o kodėl būtent Jūs atidarėte šią temą? Kažkodėl atrodė, kad Jums labiau tiktų tema "Noriu mylimo žmogaus"
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 02:45)
as tai irgi marijona jamciau wub.gif  ir dar Mariu Kiltinaviciu blush2.gif

Kuo liesesnis , tuo gražesnis ?
Š.Savickas , senosios "Pikaso vyrai" , šokių grupė "Butkus , Kandelis , ir gražus blondinas" smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 13, 03:08)
Va sito noriu, mirsiu kaip noriu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Prieš mylėdamasis jis tau dar pašoks ir padainuos smile.gif Ši tauta mėgsta tai daryti , bent jau fimuose .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 13 kovo 2011 - 07:38
QUOTE(senmerge @ 2011 03 13, 07:19)
Š.Savickas , senosios "Pikaso vyrai" , šokių grupė "Butkus , Kandelis , ir gražus blondinas"  smile.gif  blush2.gif
Papildyta:

Prieš mylėdamasis jis tau dar pašoks ir padainuos  smile.gif Ši tauta mėgsta tai daryti , bent jau fimuose .

Taip, labai talentingas aktorius, buvau suzaveta jo vaidybos, filme "Devdas"
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 03 13, 01:09)
o kodėl būtent Jūs atidarėte šią temą? Kažkodėl atrodė, kad Jums labiau tiktų tema "Noriu mylimo žmogaus"

1. Viengungis meilužis turi potencialių šansų tapti ir mylimu žmogumi.
2. Jei aš nieko daugiau neveikiu, tik dirbu savo darbelį, tvarkausi namučiuose ir "siusiukinuosi" su vaikeliu, tai dar nereiškia, kad negaliu pablevyzgoti. Bent kur nors tai turiu pasisemti ir lengvabūdiškos, žaismingos nuotaikos smile.gif Atsvara mano kasdienybei ir realiam gyvenimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 03 13, 07:19)
Š.Savickas , senosios "Pikaso vyrai" , šokių grupė "Butkus , Kandelis , ir gražus blondinas"  smile.gif  blush2.gif
Papildyta:

Prieš mylėdamasis jis tau dar pašoks ir padainuos  smile.gif Ši tauta mėgsta tai daryti , bent jau fimuose .

Man tai ne. Nesakau, lieknas kūnas gražu, bet man reikia tokio, šalia kurio nesijausčiau kaip pagalvė. O kadangi pati turiu papildomų kg nemažai blush2.gif blush2.gif , tai man pasipenėję dar geriau thumbup.gif
O dainos kaip patinka! Dainuojantis seksas, oi, meilužis... Tir limpompo, tralialialia...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 09:55)
1. Viengungis meilužis turi potencialių šansų tapti ir mylimu žmogumi.
2. Jei aš nieko daugiau neveikiu, tik dirbu savo darbelį, tvarkausi namučiuose ir "siusiukinuosi" su vaikeliu, tai dar nereiškia, kad negaliu pablevyzgoti. Bent kur nors tai turiu pasisemti ir lengvabūdiškos, žaismingos nuotaikos  smile.gif  Atsvara mano kasdienybei ir realiam gyvenimui smile.gif
Papildyta:

Man tai ne. Nesakau, lieknas kūnas gražu, bet man reikia tokio, šalia kurio nesijausčiau kaip pagalvė. O kadangi pati turiu papildomų kg nemažai  blush2.gif  blush2.gif , tai man pasipenėję dar geriau  thumbup.gif 
O dainos kaip patinka! Dainuojantis seksas, oi, meilužis... Tir limpompo, tralialialia...

Laumiux, o tu nenori pakudeti, pasistiebti, pakeisti stiliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 13, 09:58)
Laumiux, o tu nenori pakudeti, pasistiebti, pakeisti stiliu?  smile.gif

Noriu, bet kad valios neužtenka. Prikepu keksiukų, vafliukų atseit vaikui ir kemšu net žandai sprogsta blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 11:11)
Noriu, bet kad valios neužtenka. Prikepu keksiukų, vafliukų atseit vaikui ir kemšu net žandai sprogsta blush2.gif  blush2.gif

Žinau baisiai smagų užsiėmimą su vaiku vietoj vaflių ir keksų kepimo, kaip tik orai tam darosi palankūs... tai va, atsikeliat ryte saulei tekant, rengiatės sportinę aprangą, aunatės sportinę avalynę ir į parkelį ar miškelį lekiat padūkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 13 kovo 2011 - 10:33
QUOTE(juzė @ 2011 03 13, 10:31)
Žinau baisiai smagų užsiėmimą su vaiku vietoj vaflių ir keksų kepimo, kaip tik orai tam darosi palankūs... tai va, atsikeliat ryte saulei tekant, rengiatės sportinę aprangą, aunatės sportinę avalynę ir į parkelį ar miškelį lekiat padūkt.

thumbup.gif
Kai tik pasidarys tam palankūs, mes ir dumsime smile.gif

Bet vis tiek - negi meilužių tarpe visi kaip šuniukai - puola tik prie kaulų biggrin.gif
Atsakyti