Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu MEILUŽIO

QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 17:27)
Jie angeliukai.
O tamsesni tokie šėtoniukai - gundytojai labiau.
Žvilgsnis iš po tamsių antakių labiau veria.
O iš blondinų man Kolia Baskovas labai patinka. Ir ne kūdas, ir balselis koks...  rolleyes.gif

http://www.youtube.c...h?v=2dMH9WwTfKc
Klausau ir kaifuoju...  wub.gif

Jus tai ant ruskiu ziuriu pasinesusi biggrin.gif na tas toks puse velnio,bet nemanau,kad nenusitemptu i lova,nebent jau labai graziai suokt moketu lotuliukas.gif bet siaip dazytas matau jis,tad ne tikras blondinas,nes tu anu tikru,tai ir blakstienos sviesios buna tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 17:31)
O aš kaip vieniša apie visus svajoju  blush2.gif

Nu tai eikit i vienisas sirdis kokias lotuliukas.gif nes meiluzio tada iseina kaip ir negalit turet,jei Mb neturit lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inutis: 13 kovo 2011 - 16:40
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 16:35)
Jus tai ant ruskiu ziuriu pasinesusi biggrin.gif  na tas toks puse velnio,bet nemanau,kad nusitemptu i lova,nebent jau labai graziai suokt moketu lotuliukas.gif  bet siaip dazytas matau jis,tad ne tikras blondinas,nes tu anu tikru,tai ir blakstienos sviesios buna tongue.gif

Na taip, artistas vis tik. Rusijoje tai apskritai, estradoje kažin ar rasi vyruką be makiažo.
Nors mūsiškiai tai irgi grimuojasi, gal ne taip ryškiai.

O suokti Kolia tai moka smile.gif
Ne veltui tiek pasaulio moteriškų dėl jo kakarinės galvas pametusios ax.gif
Grimą nuplovus grožis gal kiek priblėstų...
Bet aš tokia tipinė moteris - myliu ausimis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 16:39)
Nu tai eikit i vienisas sirdis kokias lotuliukas.gif  nes meiluzio tada iseina kaip ir negalit turet,jei Mb neturit lotuliukas.gif

Bet aš kažkam meilužė galiu būti wink.gif
Bet čia tik blevyzgos. Iš tikro niekada nedaryčiau jokiai moteriai taip, kaip ta azijietė padarė man...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 17:43)
Na taip, artistas vis tik. Rusijoje tai apskritai, estradoje kažin ar rasi vyruką be makiažo.
Nors mūsiškiai tai irgi grimuojasi, gal ne taip ryškiai.

O suokti Kolia tai moka smile.gif
Ne veltui tiek pasaulio moteriškų dėl jo kakarinės galvas pametusios  ax.gif
Grimą nuplovus grožis gal kiek priblėstų...
Bet aš tokia tipinė moteris - myliu ausimis smile.gif
Papildyta:

Bet aš kažkam meilužė galiu būti wink.gif
Bet čia tik blevyzgos. Iš tikro niekada nedaryčiau jokiai moteriai taip, kaip ta azijietė padarė man...

na va uzdainuotu kokia dainike,ir pacios kojos prasiskestu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inutis: 13 kovo 2011 - 16:46
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 16:45)
na va uzdinuotu kokia dainike,ir pacios kojos prasiskestu lotuliukas.gif

Širdelė plakti 5 kartus smarkiau - taip.
O kojos tada ne skečiasi, bet... kilnojasi blush2.gif lotuliukas.gif (čia aš apie šokį biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 16:45)
na va uzdainuotu kokia dainike,ir pacios kojos prasiskestu lotuliukas.gif

Aha - ir aš tą patį pagalvojau blush2.gif .
Gražus gyvatė ir gražiai dainuoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 13, 17:12)
Nėrutis Pečiūra irgi geras ištvirkėlis buvo jaunystėje ax.gif
Tai laikais neblogas buvo meilužis blush2.gif Ir dabar šitas vyras tiesa pasakius nesikeičia, nors Jam jau virš 40 metų.
http://www.youtube.c...re=more_related

Tragedija,ne vyras doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 17:15)
na va nebent podruske,parduotuvese padetu apsipirkinet lotuliukas.gif  o lovoj su tokiu tai ka as zn,dar suluztu neduok Dieve lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif Tai kad jis i geju nesa,jokio vyriskumo schmoll.gif
Atsakyti
O kokia azijiete,jums ka padare? ohmy.gif as tai ir kazkaip negaleciau seimos ardyt blink.gif bet zinot,kaip sakoma niekada nesakyk niekada,o jei as dar buciau vienisa,tai ne as kalta,kad jis vedes ir kitu iesko,tai vadinasi kazkas jau seimoje negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 13, 16:48)
Tragedija,ne vyras doh.gif  biggrin.gif
drinks_cheers.gif Tai kad jis i geju nesa,jokio vyriskumo schmoll.gif

Pati tu tragedija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 16:49)
O kokia azijiete,jums ka padare? ohmy.gif  as tai ir kazkaip negaleciau seimos ardyt blink.gif  bet zinot,kaip sakoma niekada nesakyk niekada,o jei as dar buciau vienisa,tai ne as kalta,kad jis vedes ir kitu iesko,tai vadinasi kazkas jau seimoje negerai g.gif

Oi, azijietės ir savo netobulos šeimos tema priverkiau cisternas ašarų Nuoskaudų, Pasikeitusio vyro, Iš teismų neišeinančios ex ir kitose temose.

O čia su Baskovu kartu dainuoja dar vienas gražuolis - ir dainuoja kaip Kolia, ir tamsus (čia toms, kurios blondinų nemėgsta):
http://www.youtube.c...feature=related
Ir dainelė nuotaiką kelia thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 13 kovo 2011 - 16:59
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 17:49)
O kokia azijiete,jums ka padare? ohmy.gif  as tai ir kazkaip negaleciau seimos ardyt blink.gif  bet zinot,kaip sakoma niekada nesakyk niekada,o jei as dar buciau vienisa,tai ne as kalta,kad jis vedes ir kitu iesko,tai vadinasi kazkas jau seimoje negerai g.gif

Bet gal geriau nebuti ta,kuri miega su vedusiu?Ir nesvarbu,kas ten pas ji seimoje dedasi...

QUOTE(Neffertitė @ 2011 03 13, 17:54)
Pati tu tragedija lotuliukas.gif

blink.gif eik tu sikti su savo tokiais "vyrais" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia28: 13 kovo 2011 - 16:59
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 17:46)
Širdelė plakti 5 kartus smarkiau - taip.
O kojos tada ne skečiasi, bet... kilnojasi  blush2.gif  lotuliukas.gif  (čia aš apie šokį biggrin.gif)

Camon,kokie dar sokiai pokiai su vyru kuris traukia? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 17:55)
Oi, azijietės ir savo netobulos šeimos tema priverkiau cisternas ašarų Nuoskaudų, Pasikeitusio vyro, Iš teismų neišeinančios ex ir kitose temose.

O čia su Baskovu kartu dainuoja dar vienas gražuolis - ir dainuoja kaip Kolia, ir tamsus (čia toms, kurios blondinų nemėgsta):
http://www.youtube.c...feature=related
Ir dainelė nuotaiką kelia  thumbup.gif

user posted image

Oj ne ne,ne man sitas,nepatinka tokie,dar ypac garbaniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 13, 16:58)
Bet gal geriau nebuti ta,kuri miega su vedusiu?Ir nesvarbu,kas ten pas ji seimoje dedasi...
blink.gif eik tu sikti  su savo tokiais "vyrais" lotuliukas.gif

Nedavei valgyt - nevaryk ir šikt lotuliukas.gif
O man Jis patiko, nes esu su Juo kalbėjusis ir gyvai anais laikais, kai pažinojau Jo kitą kolegą ax.gif .
Atsakyti