Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu MEILUŽIO

QUOTE(alisia31 @ 2011 03 13, 21:57)

ai, kai mama ruošdavo tešlą ir aš bandydavau valgyt, ji sakydavo-papai užaugs, o man tai buvo siaubų siaubas, katastrofa doh.gif Pamenu trulike skaičiuodavau dideles, galvodavau-na, nors arbatą patogu gert lotuliukas.gif
Geriausias mitas prieš tešlos valgymą buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 13, 21:57)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif skani yra...tik kai jau suaugau tai nebelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 13, 22:57)

Kas būtinai ? Jūsų klausia ar valgydavot , o ne ar būtinai . Kažkam reikia pailsėti nuo kompiuterio . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 13, 20:59)
ai, kai mama ruošdavo tešlą ir aš bandydavau valgyt, ji sakydavo-papai užaugs, o man tai buvo siaubų siaubas, katastrofa doh.gif Pamenu trulike skaičiuodavau dideles, galvodavau-na, nors arbatą patogu gert  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
as pakabliuodavau gerai, uzaugo zinok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 13, 20:55)
Kazko nepasitiki manim,del to ir iesko vis doh.gif

Greiciau savimi nepasitiki arba galvoja,kad jeigu pats prisismirdino,tai ir kitas gali smirdeti...
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 13, 20:59)
Kvieciau ateiti dabar paskaityti,sako,kad uzteko biggrin.gif .
Kazkada skundziausi draugems,kad mano vyras visai manes nepavydi,va tau ir gavau,ko norejau lotuliukas.gif

Na, manęs turbūt niekas nėra pavydėjęs, tai gal ir gera kada būtų tokį jausmą patirti. Bet jei vyručiui dėl to paranoja kyla, tai jau ne kas...
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 13, 22:01)
lotuliukas.gif
as pakabliuodavau gerai, uzaugo zinok  lotuliukas.gif

ačiū dievui, nevalgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 03 13, 20:55)
Mane jis rado,ne as tongue.gif
Kazko nepasitiki manim,del to ir iesko vis doh.gif
Eisiu kurti tema,vyras vis knaisiojasi po mano meilus,telefonus ir pan.,ka daryti biggrin.gif ?

Be žodžių doh.gif . Tai gal jam suteiki tam pretekstą, kad knisasi?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 13, 21:00)
Kas būtinai ? Jūsų klausia ar valgydavot , o ne ar būtinai . Kažkam reikia pailsėti nuo kompiuterio .  smile.gif

Valgydavau ir dabar pries einant pas meiluzi uzvalgau, bent jau psichologiskai didesniais nueinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 13, 22:59)
ai, kai mama ruošdavo tešlą ir aš bandydavau valgyt, ji sakydavo-papai užaugs, o man tai buvo siaubų siaubas, katastrofa doh.gif Pamenu trulike skaičiuodavau dideles, galvodavau-na, nors arbatą patogu gert  lotuliukas.gif

Nesąmonės , aš vaikystėje valgydavau , retkarčiais ir dabar užvalgau , bet papai , kaip buvo maži , taip ir liko . Sekasi man , visada galiu nusipirkti nukainuotus b dydžio liemenukus . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 13 kovo 2011 - 21:03
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 13, 21:01)
lotuliukas.gif
as pakabliuodavau gerai, uzaugo zinok  lotuliukas.gif

Tik papai? Ar ir talijai bei subiniukui užteko? g.gif
Atsakyti
Tai net ne pavydas. Žmogelis jaučiasi ne toks kietas kaip tie fotkėse. Kompleksų įvarysit vyrams savo.
Atsakyti