Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu MEILUŽIO

QUOTE(senmerge @ 2011 03 13, 23:50)
Gali įvykdyti , nuneštum gėlių ant kapo , sutvarkytum ir praleistum naktį kapinėse prie kapo ant kurio dega daug tavo uždegtų žvakių . Paskui iš Amerikos nuskristum į Rusiją kitai romantiškai nakčiai kapinėse praleisti .

Brat odin, brat dva. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 03 14, 01:02)
kaip is peklos koks islindes blink.gif  siaubas ne vyras doh.gif  lotuliukas.gif

Jau rašiau , apie jį , Ledgerį ir Bodrovą nebekalbėkim , bent kiek gerbkim mirusius .
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 03 13, 23:02)
kaip is peklos koks islindes blink.gif  siaubas ne vyras doh.gif  lotuliukas.gif

Tamsta esate visiškai teisi. Jei gerai supratau, tai šitas miręs (be mano įdėtojo Bodrovo)?
Jei gyvas būtų, man žinokite sueitų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 13, 23:03)
Va ir as sakiau,kad i velinia panasus...fui... doh.gif

Aik jau aik, koks aistringas matosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 23:04)
Tamsta esate visiškai teisi. Jei gerai supratau, tai šitas miręs (be mano įdėtojo Bodrovo)?
Jei gyvas būtų, man žinokite sueitų  blush2.gif

Ir sitas deja, mires. ATA

Kas cia yra, kad geriausi mirsta pirmiausi.
Atsakyti
[quote=senmerge,2011 03 13, 23:01]
Koks didžkis, į ekraną man netelpa...
[/quote]
Nieko švento pas jus nėra , manau pačiai nepatiktų , jei apie tave taip po tavo mirties kalbėtų . Galima blevyzgoti tik apie gyvus žmones . mad.gif Kokie čia dar gali būti nusišikimai ant kapų ? mad.gif
[/quote]
Aš apie gyvus ir blevyzgoju.
Man VISI kapai šventi, net Hitlerio ir Stalino.
Kape norėčiau matyti tą prakeiktą azijotę, kuri kol kas gyva ir sveika kaip cibulė ir tebenuodija mano vyro smegenis. Va ant jos kapo tai nieko švento nebūtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 03 14, 00:04)
Aik jau aik, koks aistringas matosi  lotuliukas.gif

Darau isvada, kad aktoriai buna dvieju rusiu: netinkami, arba mire. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 03 14, 01:03)
Brat odin, brat dva.  g.gif

Panašiai , dar buvo filmas apie Afganistaną jei neklystu kurio filmavimo metu žuvo . Kitas mirė po filmavimo "Daktaro Parnaso fantazariumas " Jei neklystu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 13 kovo 2011 - 23:08
[quote=Laumiux,2011 03 14, 00:07]
Nieko švento pas jus nėra , manau pačiai nepatiktų , jei apie tave taip po tavo mirties kalbėtų . Galima blevyzgoti tik apie gyvus žmones . mad.gif Kokie čia dar gali būti nusišikimai ant kapų ? mad.gif
[/quote]
Kape norėčiau matyti tą prakeiktą azijotę, kuri kol kas gyva ir sveika kaip cibulė ir tebenuodija mano vyro smegenis. Va ant jos kapo tai nieko švento nebūtų schmoll.gif
[/quote]
Tavo diedo smegenys niekam tike. g.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 13, 23:07)
Panašiai , dar buvo filmas apie Afganistaną jei neklystu kurio filmavimo metu žuvo .

Jo, kalnai užgriuvo.
O dar kažkokia ekstrasensė kažkada vepezavo,kad gyvas.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 13, 23:07)
Kape norėčiau matyti tą prakeiktą azijotę, kuri kol kas gyva ir sveika kaip cibulė ir tebenuodija mano vyro smegenis. Va ant jos kapo tai nieko švento nebūtų  schmoll.gif

Nusiuskite jai cibuli...nuo kvapo ir ...
Atsakyti
[quote=Laumiux,2011 03 14, 01:07]
[/quote]
[/quote]
Na ant jos gal ir galima . kai niekas nematytų už svetimų vyrų vagystes . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 13, 23:09)
Nusiuskite jai cibuli...nuo kvapo ir ...

Bijau, kad nesuveiktų. Jie ten užperėtus kiaušiniu valgo, tai po tokio patiekalo nedvėsi nuo nieko.
Atsakyti