Įkraunama...
Įkraunama...

INIKA

Susidomejau stai sios kosmetikos mineraline pudryte, bet atsiliepimu apie ja labai mazai suradau todel nusprendriau sukurti tema, gal atsiras naudojanciu g.gif
user posted image
www.inikacosmetics.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 12 kovo 2011 - 20:56
QUOTE(*moon* @ 2011 03 12, 21:52)
Susidomejau stai sios kosmetikos mineraline pudryte, bet atsiliepimu apie ja labai mazai suradau todel nusprendriau sukurti tema, gal atsiras naudojanciu  g.gif
user posted image
www.inikacosmetics.co.uk

as naudoju, labaiiiii patinka, turiu numeriuka 13 nurture 4u.gif
Atsakyti
Is Inika turiu apricot whip lupu blizgi, tai nerekomenduoju, spalvos nesimato, neilgai laiko ir brangus. planuoju sunaudot kaip vazelina. kas is to, kad nesimato, kad kas tepta, nei blizgumo, nei spalvos...
http://www.theremust...ip_Apricot.html
ir turiu Light reflect Highlighting Cream, kazkada pirkau ir pamirsau as ji, tik pries pora dienu prisiminiau vel. Patinka, naudoju kaip shimeri skruostamas, tik reik igust nutaikyt gera kieki, kad nebutu per daug, nes tik produkto svaistymas, jo ten tik 8 g, nors nedaug tereikia. Gal ir kartociau, jei sugalvociau visiskai pereit prie naturalios dekoratyvines, bet kaip uz maza tutele, brangoka, apie 16 svaru.
http://www.theremust...eam.html#aIC103
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 13 kovo 2011 - 03:56
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 03 13, 01:00)

O kaip su maskavimu? Ar gerai maskuoja kaip kad zada? Ar jusu oda sviesi? As taip pat si numeriuka nusiziurejus smile.gif Kokius pries tai atspalvius naudojote mineralines? Kur pirkote? nes kiek ziurejau parduotuviu tai labai brangus siuntimas i Lt kurios siuncia doh.gif
Atsakyti
O gal kas esat bandziusios mineraline ju krempudra? 2010 metais Australijoje pelne apdovanojima 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 14 kovo 2011 - 17:17
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 03 13, 01:00)

as taip pat sita numeriuka naudoju, man taip pat labai patinka drinks_cheers.gif labiausiai del to, kad puikiai tinka mano misriai odai - nei trupucio nesausina skruostu, o T zona lieka matine visa diena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2011 03 13, 18:05)
O kaip su maskavimu? Ar gerai maskuoja kaip kad zada?

na del maskavimo tai net nzn, ziurint kiek to maskavimo reikia. as tai papildomai naudoju maskuokius, nes mano ir paakiai tamsus, ir kapiliarai sutrukineje, ir siaip nosis visada raudona, tai vien tos pudrytes man nelabai uztenka.
Atsakyti
[quote=revenage,2011 03 16, 15:09]
as taip pat sita numeriuka naudoju, man taip pat labai patinka drinks_cheers.gif labiausiai del to, kad puikiai tinka mano misriai odai - nei trupucio nesausina skruostu, o T zona lieka matine visa diena thumbup.gif
Papildyta:

O jusu oda sviesi? Kokius atspalviuskitu pudru naudojat?
Atsakyti
Uzsisakiau pabandymui sios kosmetikos starter kit, tai bus proga isbandyti po kiek laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mella @ 2011 03 23, 11:10)
Uzsisakiau pabandymui sios kosmetikos starter kit, tai bus proga isbandyti po kiek laiko smile.gif

Koki rinkinuka pirkot? Ta kur dvi mineralines ir bronzatas? Is kur uzsakinejot?
Bus ydomus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Atsiliepimai:
Viena mineraline pudra pagal spalva man tiko - nurture, kitos - unica, net nebandziau, nes maciau, kad bus man per sviesi.

Pudra dengiasi gerai, veidas atrodo gaiviai, duoda lengva svytejima, maskuoja neblogai, taciau tikrai jei daug ka maskuoti reikia, reiks ir papildomu priemoniu, su ja neissisuksi.
Bronzantas svelniai rudos spalvos, be oranzinio atspalvio, reikes ismokti dar pasidengti, kad nepadauginti smile.gif
Kabuki sepetelis minkstais sereliais, gerai tinka padengimui.
Primeris tirstas, sunkiai pasispaudzia is dozatoriaus, reik pumpuot kol islenda pirmi lasai, veida padaro matini, neriebus.

As patenkinta labai. Dienai ir naudosiu, o vakareliui rimtesniam ar fotosesijai, tai naudosiu ir stipriau maskuojanciu priemoniu, bet cia reti atvejai.

Uzsisakinejau is cia (UK), sesuo atveze:
http://www.mypure.co...tarter-kit-p592

Atsakyti
QUOTE(Mella @ 2011 04 01, 10:20)
Primeris tirstas, sunkiai pasispaudzia is dozatoriaus, reik pumpuot kol islenda pirmi lasai, veida padaro matini, neriebus.

Kokia prasme orimeris padaro odą matinę? Ar nuima blizgėjimą ar sulygina veido spalvą? Nes man labai aktualu, kad spalva sulygintų. Ar nuima raudonumą?
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2011 03 14, 19:13)
O gal kas esat bandziusios mineraline ju  krempudra? 2010 metais Australijoje pelne apdovanojima  4u.gif
user posted image

Atkeliu Rasmos komentarą iš Natūralios kosmetikos gamintojų temos

Iš visų bandytų natūralių krempudrų skiriu pirmąją vietą Labai patiko (tik pakritikuočiau pakuotę , nes sunku išspuasti iš tos tūtelės produktą). Nors esu labai šviesiaodė, bet galvodama apie greit odą pamylėsiančią saulutę, ėmiau 'beige' atspalvį ir tepu labai nedaug ant ką tik kremuku teptos veido odos, todėl tamsi neatrodo. Labai natūralus atsalvis, be jokio man nepatinkančio geltonumo/'ryžumo'. Lengvai, tolygiai dengiasi, ant odos tiesiog nematoma, šiek tiek pamaskuoja (naudojant su concealer'iu spuogeliams ar paraudimams, tai išvis ). Po "Laveros" man ši krempudra tiesiog atgaiva širdžiai
Atsakyti
labai domina bronzantas, gal kas daugiau isbande? konkreciai tai galvoju apie nr.01 g.gif
ir kaip ju maskuoklis?gal kas isbandet jau?
Atsakyti