Įkraunama...
Įkraunama...

INIKA

QUOTE(shemsa @ 2011 04 27, 13:42)
labai domina bronzantas, gal kas daugiau isbande? konkreciai tai galvoju apie nr.01 g.gif
ir kaip ju maskuoklis?gal kas isbandet jau?

as turiu bronzanta, zauriia nepatogu kad birus, sunkokiai dengiasi man taip kazkaip unsure.gif siaip spalvyte gan naturali smile.gif
Atsakyti
Inika tušas - įspūdinga prabangi pakuotė, didelis šepetėlis, tačiau blakstienas vos vos paryškina..
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 04 27, 20:35)
Inika tušas - įspūdinga prabangi pakuotė, didelis šepetėlis, tačiau blakstienas vos vos paryškina..

vadinas gerai, kad ir nepirkau, o buvau susigundzius jau doh.gif
Atsakyti
jei norisi ryškesnių blakstienų, tai tikrai ne jį reiktų rinktis smile.gif
Atsakyti
Siandien pagaliau atkeliavo mano mineraline smile.gif Rytoj bandysiu, tai pakomentuosiu kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 08, 12:21)
Kokia prasme orimeris padaro odą matinę? Ar nuima blizgėjimą ar sulygina veido spalvą? Nes man labai aktualu, kad spalva sulygintų. Ar nuima raudonumą?

Nuima blizgejima, veidas siek tiek pasitempia, vos palygeja ir pabala. Bet cia vos vos tik visa tai. is esmes spalvos jis tikrai nelygina.
Atsakyti
As noriu labai pagirti INIKa mineraline pudryte, jau sav laiko ja naudoju ir tikrai galiu tvirtai pasakyti, kad ko gero pirksiu ir antra pakuote thumbup.gif Galiu palyginti su naudotomis Barexminerals, BE ir LL tai si man labiausiai patinka, vien todel kad sulygina veiduko spalva, gana neblogai uzmaskuoja veidas su ja neatrodo miltuotas kaip pvz su LL doh.gif Matiskuma islaiko puikiai, bet kartu ir priduoda svytejimo, ne blizgejimo kaip su BE doh.gif Zodziu su ja sulaukiau nemazai komplimentu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2011 05 06, 20:55)
As noriu labai pagirti INIKa mineraline pudryte, jau sav laiko ja naudoju ir tikrai galiu tvirtai pasakyti, kad ko gero pirksiu ir antra pakuote  thumbup.gif Galiu palyginti su naudotomis Barexminerals, BE ir LL tai si man labiausiai patinka, vien todel kad sulygina veiduko spalva, gana neblogai uzmaskuoja veidas su ja neatrodo miltuotas kaip pvz su LL  doh.gif Matiskuma islaiko puikiai, bet kartu ir priduoda svytejimo, ne blizgejimo kaip su BE  doh.gif Zodziu su ja sulaukiau nemazai komplimentu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kokią spalva naudojAI BxM ir kokią Inikos?
Atsakyti
nu ka zinokit isbandziau maskuokli, tai zinokit nzn ar jis man patinka g.gif
su spalvca viskas ok, atitinka idealiai, turiu light spalva, bet jis toks sausas doh.gif , taip greit prilimpa prie odos, kad reikia ant greicio ji paskirstit, tai jauciu sausesnei odai butu tragedija doh.gif , seip riskesniu defektu neuzmaskuoja bent jau man schmoll.gif , as jau galvojau, kad green people sausas, bet ji is po inikos myliu laibai, gerai uzmaskuoja , ne ka prasciau uz sintetinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 06, 21:44)
O kokią spalva naudojAI BxM ir kokią Inikos?

barex'o medium beige, inikos nurture 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2011 05 06, 20:55)
As noriu labai pagirti INIKa mineraline pudryte (...) veidas su ja neatrodo miltuotas kaip pvz su LL

Kaip suprasti "miltuotas"? Tai LL taip akivaizdžiai matosi ant veido ar tiesiog normaliai nepasiskirsto?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2011 05 06, 18:55)
As noriu labai pagirti INIKa mineraline pudryte, jau sav laiko ja naudoju ir tikrai galiu tvirtai pasakyti, kad ko gero pirksiu ir antra pakuote  thumbup.gif Galiu palyginti su naudotomis Barexminerals, BE ir LL tai si man labiausiai patinka, vien todel kad sulygina veiduko spalva, gana neblogai uzmaskuoja veidas su ja neatrodo miltuotas kaip pvz su LL  doh.gif Matiskuma islaiko puikiai, bet kartu ir priduoda svytejimo, ne blizgejimo kaip su BE  doh.gif Zodziu su ja sulaukiau nemazai komplimentu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As irgi antra pirksiu, man labai tiko, tik vasarai galvoju gal ne nurture o vienu tonu tamsesni atspalvi smile.gif
Atsakyti