QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 09:57)
Rita Gude, žinok man ta foto žaliam fone visai patinka. Šviesa tokia gruboka, na bet vistiek patraukia dėmesį portretas.
Ta kita, jb, t.y. pilka, nepatinka. Čia jau šviesa apskritai negražiai sužaidė
Na, tas portretas mane užvežė, bet aišku iki pilnatvės trūksta kokybės ar apšvietimo, kaip tu sakai. Aš dėl to laiminga, nes bent į tą pusę pataikiau ko noriu

Ačiū
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 09:59)
Rita Gude, beveik plikai? oho, cia tai reik lb daug drasos tokiems drastiskiems pokyciams
Na, jei aš ką nusprendžiu, tai nusprendžiu, o buvo žemiau pečių, tiesiog pasaka ilgis, man patiko, bet negi aš visą gyvenimą su tais raudonais? Nusprendžiau, nuėjau į kirpyklą, pasakiau, kad noriu trumpai (na, argi pirmas kartas?). Plaukai mano žiauriai stori, kaip visada kirpėja paaikčiojo, bet grįžau ir likau nepatenkinta, nes reikėjo dar labai ilgai laukti, kol spalva atsiplaus ir persidažys (nors raudoną sunkiau išimti iš plauko nei juodą). Tai dar po kokio mėnesio išvis peroksidiškai nusivariau ir pasiėmiau vyro mašinėlę

Pasišiaušus pavaikščiojau ir kažkaip labai greitai atsiauginau

Kažkaip visada problemos kai atauginėja, ner kur kišt tų ataugų, tai negražiai guli, o šįkart taip greitai, gražiai, o ir žiūriu spalvelė mano, nors ir patamsėjus, bet tokia pat išlikus

O gal ir laiko mažiau turėjau, nebuvo kada ten žiūrėt kur koks plaukas guli