Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 17, 09:42)
tiek Burkos tiek Yvetes koliazai man patiko smile.gif ir vis stebiuosi, ir kur tiek ideju pas Yvete smile.gif rolleyes.gif

Ir as stebiuos ir zaviuos,kaip ji taip speja dar ir visu foto pakomentuot,patarimu prirasyt ax.gif

QUOTE(Ellos @ 2011 03 17, 10:04)

Burkos patiko. Tik trūksta kokio ąsotėlio su  pienu. Nu, kad taip kaimiškai būtų  biggrin.gif

Aha,asotelis liuks butu,tik nerasta pas mus namie tokiu,as ir baltos staltieses noreciau,ale,nera ir sito gerio lotuliukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 10:16)
o tavo pirma foto, ane? antroj tai labai norisi erdves..

Aha,pirma mano,sukeiciau vietom 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 17, 10:18)
Burka patiko tavo varinatas, gal kiek kitokio rakurso norėtusi, kad visi vaikučiai tilptu, bet pati minti patiko

Sunku toj vietoj fotkint,stalas kupole stovi,praktiskai tik is priekio eina nufotkint,bandziau daugiau is virsaus,bet sita man geriau ziuris 4u.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 10:23)
Burka, puikiai susitvarkei! Pritariu dėl ąsočio biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 03 17, 10:26)
Burka, šauniai smile.gif Antra nuotrauka mano.

Taip ir maniau ax.gif
Atsakyti
Pritariu, kad erdvės mano foto trūksta ir sunki ir su daug minusų. Bet man ji labai miela, mylimas žmogus joje smile.gif Išsiunčiau, bet naktį košmarus sapnavau, kad per sunku bus. O Tu, Burka, šauniai susitvarkei. Labai panašų pratęsimą ir aš turėjau galvoje smile.gif
Exif'ą berods ištryniau, bet gal kur mačius buvai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 03 17, 10:04)

O ką aš daugiau fotkinsiu jei ne vaikus  doh.gif  Dedu bandymą kritikai.

na erdvės trūsta, ir ta paklodė balta man nepatinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 17, 10:39)
Pritariu, kad erdvės mano foto trūksta ir sunki ir su daug minusų. Bet man ji labai miela, mylimas žmogus joje smile.gif Išsiunčiau, bet naktį košmarus sapnavau, kad per sunku bus. O Tu, Burka, šauniai susitvarkei. Labai panašų pratęsimą ir aš turėjau galvoje smile.gif
Exif'ą berods ištryniau, bet gal kur mačius buvai? smile.gif

O as kazkaip bijojau,kad neisizeistu kieno sis artimas zmogus,kad i mociutes idarbinau,na,maza ka ax.gif iskart pamacius foto mintis apie kvepianti pyraga kilo,siaip bandziau ir ne vaikus,o pyraga fotkint,bet kazkaip nesiziurejo jis man jb skaniai. O kad tavo foto,kazkaip sumasciau,nes tokios tavo foto isskirtines,su savo stiliumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 03 17, 11:04)

O ką aš daugiau fotkinsiu jei ne vaikus

potretukas man toks mielas atrodo, bet pati nuotraukakazkokia su nublukimais g.gif kazka darei su ja?

QUOTE(vienintelė @ 2011 03 17, 11:18)

taip pat dedu viena foto,

man visa kas susije su ligoninem liudesi kelia, esu ziauriai sujautrejus po nestumo, man va net dabar gniuzulas gerklej kaupiasi unsure.gif tai kadangi tokia emocinga esu, tai jauciasi emocija,bet butent ligonines, tokia tyli, nejauki ir su nerimu bei laukimu kazko emocija.

QUOTE(airv @ 2011 03 17, 11:26)
Burka, šauniai smile.gif Antra nuotrauka mano.

o taip galvojau,kur ta moteris man matyta smile.gif

QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 11:33)

Aha,asotelis liuks butu,tik nerasta pas mus namie tokiu,as ir baltos staltieses noreciau,ale,nera ir sito gerio lotuliukas.gif

paklode reikejo tiesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 17, 10:16)
o tavo pirma foto, ane? antroj tai labai norisi erdves..

Man patiko Burkos nuotrauka, Airv-ne, man kazkas joje ne taip unsure.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 17, 10:18)

Alabama man žinok nepatiko, man ta manipuliacija nepatiko, bet tik dėl to kad man tokie atvaizdai nepatinka ale dievas ar kažkas, bet paukščiai tai super

Vaziavau fotografuot ikona, kuria tevas nespejo restauruot, todel ten ne "ale dievas ar kazkas" biggrin.gif
O tavo nuotraukai man reikia istorijos, arba veido-daugiau informacijos.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 10:45)
O as kazkaip bijojau,kad neisizeistu kieno sis artimas zmogus,kad i mociutes idarbinau,na,maza ka ax.gif iskart pamacius foto mintis apie kvepianti pyraga kilo,siaip bandziau ir ne vaikus,o pyraga fotkint,bet kazkaip nesiziurejo jis man jb skaniai. O kad tavo foto,kazkaip sumasciau,nes tokios tavo foto isskirtines,su savo stiliumi 4u.gif

Manau patiks ir mamai. Parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 17, 10:54)

Šiais laikais ne visi baltas paklodes turi. biggrin.gif Pvz. mes neturim nei vienos. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 17, 12:06)
Šiais laikais ne visi baltas paklodes turi. biggrin.gif Pvz. mes neturim nei vienos.  cool.gif

as turiu tik viena vienintele, ir ta is MB "viengungio" laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 17, 10:54)

Ir ta dar reik turet lotuliukas.gif paklodes melynos ir ruzavos(vaiku),bei rusvos(musu) 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 17, 10:57)
Man patiko Burkos nuotrauka...

Aciu 4u.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 03 17, 11:06)
Šiais laikais ne visi baltas paklodes turi. biggrin.gif Pvz. mes neturim nei vienos.  cool.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 17, 11:11)
as turiu tik viena vienintele, ir ta is MB "viengungio" laiku lotuliukas.gif

lotuliukas.gif dar gerai,pas MB tai kokios tai dryzuotos buvo blink.gif atsikraciau ju,nuvezdama savo mamai,tai vel likau nesuprasta: "tiek vaiku turi ir patalynes jai nereik blink.gif " doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ups blush2.gif ne į tą forumą pataikiau, ištryniau žinutę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 17 kovo 2011 - 12:13
Tai jei nieko gero, tai ir išimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 12:46