Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

ačiū mergičkos, bet dar tyliai ax.gif jo, ziuokute, ar puodelį papirkai? matei jis man gerai parodė smile.gif
dulsyte, kooperuokis, 10DPO jau , laukiu ryt NT 4u.gif
ir labai laukiam the best 4u.gif 4u.gif o BT gražuolė wub.gif su dviem pakritimais, čia kaip pas Miledi, gal du biggrin.gif

bet žinokit kaip pamažu ryškėjo, iškart tik kontrolinė atsirado, dar po 1 min tik, dar 2 praėjo, tik ji, na ir tada jau jau.... wub.gif wub.gif
na vadinas nenukrypstant nuo BT temos, jos matavimas tikrai padeda daug ką sužinot biggrin.gif ryt ko gero nebematuosiu ( na taip dabar mąstau ) , tiesiog paliksiu sava eiga viską eit, o jau kaip bus ...

tiesa, ką man sakyt atėjus kraujo priduot, ką aš ten noriu sužinot (HCG ) ? ar jos ten jau žinos, jei pasakysiu, kad noriu įsitikinti dėl nestuke.gif

Myciute, būna ir man taip, tada jau lieka netikslus matavimas, vadinas aplamai ankstink matavimą, jei patogu aišku rolleyes.gif dėl termometro nieko negaliu patarti, nes matuoju gyvsidabriniu 4u.gif iš tikro, kiek el.term. turėjom, tai visi dar supypsėjus vistiek matuoja temp, vadinas nespėja pagal tą duotą laiką , aij nepatinka man tokie term., nors ir kelių rūšių išbandėm, o vaikams net ausinį nupirkom , neva patogiau bus ir greičiau - šš...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 17 kovo 2011 - 16:27
QUOTE(lemputė @ 2011 03 17, 17:21)
ačiū mergičkos, bet dar tyliai  ax.gif jo, ziuokute, ar puodelį papirkai? matei jis man gerai parodė  smile.gif
dulsyte, kooperuokis, 10DPO jau , laukiu ryt NT  4u.gif
ir labai laukiam the best  4u.gif  4u.gif o BT gražuolė  wub.gif su dviem pakritimais, čia kaip pas Miledi, gal du  biggrin.gif

bet žinokit kaip pamažu ryškėjo, iškart tik kontrolinė atsirado, dar po 1 min tik, dar 2 praėjo, tik ji, na ir tada jau jau....  wub.gif  wub.gif
na vadinas nenukrypstant nuo BT temos, jos matavimas tikrai padeda daug ką sužinot  biggrin.gif ryt ko gero nebematuosiu ( na taip dabar mąstau ) , tiesiog paliksiu sava eiga viską eit, o jau kaip bus ...

tiesa, ką man sakyt atėjus kraujo priduot, ką aš ten noriu sužinot (HCG ) ? ar jos ten jau žinos, jei pasakysiu, kad noriu įsitikinti dėl  nestuke.gif

Myciute, būna ir man taip, tada jau lieka netikslus matavimas, vadinas aplamai ankstink matavimą, jei patogu aišku  rolleyes.gif dėl termometro nieko negaliu patarti, nes matuoju gyvsidabriniu  4u.gif iš tikro, kiek el.term. turėjom, tai visi dar supypsėjus vistiek matuoja temp, vadinas nespėja pagal tą duotą laiką , aij nepatinka man tokie term., nors ir kelių rūšių išbandėm, o vaikams net ausinį nupirkom , neva patogiau bus ir greičiau - šš...

na meginsiu kooperuotis kartu,bt maniskis ne puodelis is interneto juostele pirkta,tij turbut nieko ir nepamatysiu doh.gif :ax:ir dar nezinau ar butu tikslus,nes jau tijp sysiuko varo i tulika kad sakau gal koks puslytes uzdegimas prikibo blush2.gif doh.gif jau kelinta diena lakstau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 17, 17:30)
varo i tulika kad sakau gal koks puslytes uzdegimas prikibo  blush2.gif  doh.gif  jau kelinta diena lakstau  unsure.gif

mano pats pirmas klaustukas šįkart buvo - kodėl begu į tuoletą?

nors gi iš tikro nieks ten dar pūslės neturėtų spausti, bet vadinasi organai pabrinksta, gi pasikeitimai ten velnioniški 4u.gif taip kad , dažnesnis sisiojimas - vienas iš ženklų gali būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 17, 17:33)
mano pats pirmas klaustukas šįkart buvo - kodėl begu į tuoletą?

nors gi iš tikro nieks ten dar pūslės neturėtų spausti, bet vadinasi organai pabrinksta, gi pasikeitimai ten velnioniški  4u.gif taip kad , dažnesnis sisiojimas - vienas iš ženklų gali būti  4u.gif

na taip lakstau jau kelias dieneles,bt vakar buvo toks dalykas kad po pasimylejimo ir patirto to saldziausio jausmo po kiek laiko man baisiai eme mausti gimda ir visa pilvuko apacia,kazkaip sunerimau o tada dar tas sysiojimas dar labiau paastrejo g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 17, 17:39)
na taip lakstau jau kelias dieneles,bt vakar buvo toks dalykas kad po pasimylejimo ir patirto to saldziausio jausmo po kiek laiko man baisiai eme mausti gimda ir visa pilvuko apacia,kazkaip sunerimau o tada dar tas sysiojimas dar labiau paastrejo  g.gif  ax.gif

na, darykis ryt NT 4u.gif
Atsakyti
[quote=lemputė,2011 03 17, 17:41]
na, darykis ryt NT 4u.gif

na meginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 17, 17:13)
gal tau kompanija ryt palaikyti su nt gadinimu? ax.gif  ax.gif

jei netingesi gali palaikyti kompanija bigsmile.gif

QUOTE(lemputė @ 2011 03 17, 17:21)
ziuokute, ar puodelį papirkai? matei jis man gerai parodė  smile.gif

tiesa, ką man sakyt atėjus kraujo priduot, ką aš ten noriu sužinot (HCG ) ? ar jos ten jau žinos, jei pasakysiu, kad noriu įsitikinti dėl  nestuke.gif

* pirkau puodeli thumbup.gif neprasidesiu su euriniais NT schmoll.gif lotuliukas.gif
** nuejus sakyk noriu pasidaryt HCG tyrimuka ir jos zinos mirksiukas.gif gali prideti dar nestumui nustatyti, jei kokia kvaisa pasitaikys tai nezinos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 03 17, 17:48)
* pirkau puodeli  thumbup.gif neprasidesiu su euriniais NT  schmoll.gif  lotuliukas.gif

nu bet grybą jie pjauna, šian kartu ir eurini dar įmerkiau, nu ir ką......nu ir beveik nieko doh.gif gal jis gerai kokį 3 mėn nestuke.gif parodytų doh.gif antireklama, nu bet ką mums - pirkėjams daryt , gi pinigai balon unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 17, 17:52)
nu bet grybą jie pjauna, šian kartu ir eurini dar įmerkiau, nu ir ką......nu ir beveik nieko  doh.gif gal jis gerai kokį 3 mėn  nestuke.gif parodytų  doh.gif antireklama, nu bet ką mums -  pirkėjams daryt , gi pinigai balon  unsure.gif

normaliai, tai man toks vaizdas susidaro, kad jie pieno riebuma rodo doh.gif lotuliukas.gif
Dabar pamasciau, greiciausiai vel termometra trauksiu ir ziuresiu ka BT rodo, kelias dienas nematavau tai nebezinau kokie zigzagai pas mane ten butu g.gif bigsmile.gif kazkaip nagai nestygsta su visam padeti termometra i sali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 03 17, 15:48)
gali prideti dar nestumui nustatyti, jei kokia kvaisa pasitaikys tai nezinos  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Tikėkimės ryt tavo byla ''kur dingo mano mm?'' išaiškės biggrin.gif

dulsyte Sekmes ryt NT bigsmile.gif

lempute Sekmes ryt HCG ir gryzk su graziais skaiciukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 03 17, 17:56)

Dabar pamasciau, greiciausiai vel termometra trauksiu ir ziuresiu ka BT rodo, kelias dienas nematavau tai nebezinau kokie zigzagai pas mane ten butu  g.gif  bigsmile.gif kazkaip nagai nestygsta su visam padeti termometra i sali  bigsmile.gif

tikrai sutinku su tavim. kaip medus tie matavimai traukia,net savaitgaliais zadintuvui suskambus mano MB soka ir sako na ka BT matuojam blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ei, bet as nesakiau, kad pas mane du lotuliukas.gif
anksti dar 4u.gif

mergaites labai laukiu Jusu NT wub.gif
Atsakyti