Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 18, 09:11)
Laabas rytas mergytes,nu ka Nt rieebus I, ax.gif  matyt mano testas negeras  lotuliukas.gif kai issdziuvo atsirado kazkoks papilkejes vaiduoklis  g.gif  reikia puodelio  ax.gif na gal ryt dar pakartosiu  ax.gif  .pasirodau tik su BT.na o kitoms gadinancioms siandien NT linkiu pamatyti II  4u.gif  4u.gif  4u.gif
http://www.babyplan.ru/profile/102249

nu BT tavoji labai grazi - tikekimes kad brokuota NT pajamei lotuliukas.gif
Atsakyti
lostrise, labai grazus grafikelis... 4u.gif tikiuosi ir as pokyciu sulaukti smile.gif
Atsakyti
[quote=Miledi,2011 03 18, 10:06]

rolleyes.gif oi kaip noreciau kad rytoi parysketu ax.gif na bt jei ne tij dar turiu siek tiek laiko,buvau pas savo giniu,tai sake kita cikla darys tyrimus visus ir darys viska kad tik iseitu
2.gif ax.gif ax.gif ax.gif aisku naturaliu budu gal dar IUI,nes IVF reikia laabai daug pinigiuku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 18 kovo 2011 - 10:01
[quote=dulsyte,2011 03 18, 10:59]
[quote=Miledi,2011 03 18, 10:06]
rolleyes.gif oi kaip noreciau kad rytoi parysketu ax.gif na bt jei ne tij dar turiu siek tiek laiko,buvau pas savo giniu,tai sake kita cikla darys tyrimus visus ir darys viska kad tik iseitu
2.gif ax.gif ax.gif ax.gif aisku naturaliu budu gal dar IUI,nes IVF reikia laabai daug pinigiuku unsure.gif
[/quote]
tai tikekimes, kad sikart pasiseks ir nieko nereikes 4u.gif
is tiesu, gal dar ankstoka ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pasirodau ir aš su saviškiu. Šį ciklą gerokai anksčiau pradėjo kilti BT.
user posted image
Atsakyti
[quote=Gule,2011 03 18, 11:21]
Labas rytas smile.gif

uui kaip graziai i virsu 4u.gif 4u.gif kilk ir nenukrisk,linkiu grazios pabaigos nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
pavasaris akivaizdziai ateina su stebuklais thumbup.gif . Net smagu skaityti temuk kai tiek daug II ir potencialiu nestuke.gif .
Labai tikiuos greitu metu prisideti prie laiminguju... smile.gif Tik gal ne si menesi, nes sis ciklas kai matuotas ne nuo pradziu tai net ir nezinau ar teisingai nubrezta FF linija ar ne, biski nesusigaudau si men. g.gif Juolab, kad nebuvo ir O ryskiu pozymiu.
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 18, 09:16)
laukiam ziuokutes su puodeliu  4u.gif

tai kad ziuokute ir ateina su riebiu I nesvarbu puodelis ar eurinis lotuliukas.gif jokiu uzuomenu apie antra broksniuka, jokiu detektyvu, o gal yra... - riebus I lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 03 18, 14:52)
tai kad ziuokute ir ateina su riebiu I nesvarbu puodelis ar eurinis  lotuliukas.gif jokiu uzuomenu apie antra broksniuka, jokiu detektyvu, o gal yra...  -  riebus I  lotuliukas.gif

vajei doh.gif ,na nieko ruoskimes kitam ciklui,gal jau kitas mum baigsis riebiais II mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 18, 11:21)
Labas rytas smile.gif
user posted image

Kodėl dingo mano grafikėlis ???
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 18, 18:01)
Kodėl dingo mano grafikėlis ???

tai kad nedingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 18, 18:12)
tai kad nedingo  mirksiukas.gif

Tikrai nedingo smile.gif Čia turbūt mano kompas puliuoja - kurį laiką man nerodė paveiksliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 18 kovo 2011 - 17:22