Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(lemputė @ 2011 03 19, 12:01)
drinks_cheers.gif dar antrą tiek laukti ir tai gali neparodyt dar  doh.gif

tai joo, ir dažnai net kuriom 12DPO tik vaiduokliuką nusususi parodo.. unsure.gif kažkaip pas mane tai kantruma didelis,aš galiu laukt ilgai.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 03 19, 10:35)

Dulsytes taip pat...linkiu, kad taip ir liktu.  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu uz palinkejimus,na jau tikrai noreciau kad tijp ir butu ax.gif
Papildyta:
[quote=lemputė,2011 03 19, 13:01]
ech, aiškinkis kur dingo mm g.gif

gražu pas tamsta 4u.gif kada vėl NT?

na man irgi BT patinka si cikla,galetu ir rezultatais pagaliau apdovanoti nestuke.gif blush2.gif mirksiukas.gif o Nt nezinau lauksiu iki mm dienos dbr kantri as lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip yra su BT, kai labai prastai pamiegota naktį: krenta ji ar kyla ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2011 03 19, 14:34)
Sveikutės, kaip yra su BT, kai labai prastai pamiegota naktį: krenta ji ar kyla ?

kiekvienai individualiai, pvz man- krenta.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 03 19, 15:41)
kiekvienai individualiai, pvz man- krenta..  rolleyes.gif

Pas mane turbūt krenta. Dvi dienas prieš tai buvo 37, vakar 37,1, o šiandien 37,01.
Man jau penkta diena kažkaip įdomiai maudena pilvą, atrodo, kad tuoj tuoj pareis dienos, bet iki jų dar 6-7 dienos, prie krūtinės geriau nesiliest. O nuoragis neeilinis.
Atsakyti
labukas, norejau paklausti kaip cia su tom aukstom Bt pirmoj fazej, pasiskaiciau kad visokiu priezasciu buna, estrogenu trukumas uzdegimai g.gif ka zinote ? aciukas
Atsakyti
Laba diena

user posted image
Papildyta:
QUOTE(leoparduteee @ 2011 03 18, 18:18)

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 19, 07:55)

Gražiai kylat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites kilkit kilkit! biggrin.gif
dulsyte bigsmile.gif Sekmes NT (ne)gadinime! biggrin.gif
Gule Vienom kyla,kitom krenta.Pastebejusi savo organizma su laiku suprasi.
leopardutee Kantrybe dorybe biggrin.gif
Sumi Tavo mm buvo normalios kaip visada?

Tikiuos jusu visu matavimai ilgai neuztruks ir greitu laiku dziaugsites lauktais rezultatais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dreaminGirl: 19 kovo 2011 - 17:57
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 19, 10:51)
aciu uz palinkejimus,na jau tikrai noreciau kad tijp ir butu  ax.gif

Busi ir greitai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites kokia as siandien laiminga thumbup.gif pradejo teplioti tai jau vakatop sulauksiu nelabuju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesiog is dziaugsmo sokineju thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 03 19, 17:57)
Mergaites kokia as siandien laiminga  thumbup.gif pradejo teplioti tai jau vakatop sulauksiu nelabuju  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tiesiog is dziaugsmo sokineju  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

thumbup.gif Dar turbut niekad taip mergaite sitoj temoj nesidziauge tuo biggrin.gif Lauksim nelabuju.Dar veliau prisiduok,kaip jautiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 03 19, 20:29)
thumbup.gif Dar turbut niekad taip mergaite sitoj temoj nesidziauge tuo biggrin.gif Lauksim nelabuju.Dar veliau prisiduok,kaip jautiesi 4u.gif

tai jau tikrai, speju nei viena taip dar nesidziauge kaip as dziaugiuosi lotuliukas.gif thumbup.gif siaip gerai jauciuosi, siandien BT jau tik 36.7, vakar buvo 36.8 o uzvakar 36.9 bigsmile.gif tai va po biskiuka taip pkritau ir parsliauze mmm thumbup.gif ryte taip ir pamaniau arba siandien arba ryt parkeliaus mirksiukas.gif siaip jauciuosi gerai, tik po biskiuka pradeda pilva mausti stipriau ir kojos per kelius linkti, nerandu vietos kaip atsisesti lotuliukas.gif tai va tokie pozymiai man visada buna pirmaja mmm diena mirksiukas.gif
Atsakyti