Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(lemputė @ 2011 03 14, 12:21)

tavo BT labai grazi - laukiam atomazgos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 14, 13:28)
tavo BT labai grazi - laukiam atomazgos smile.gif

greitai ...jau greitai... hihihi.gif
o man taviškė su tais šuoliais žemyn wub.gif dabar echo lauksim - ar pakritimai ką nors reiškia ? tongue.gif
tiesa, o FF numatomą MM dieną pats parinko pagal O? nes mano ciklas tai nėr toks ilgas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 14 kovo 2011 - 12:47
QUOTE(lemputė @ 2011 03 14, 13:45)
greitai ...jau greitai...  hihihi.gif
o man taviškė su tais šuoliais žemyn  wub.gif dabar echo lauksim - ar pakritimai ką nors reiškia ?  tongue.gif
tiesa, o FF numatomą MM dieną pats parinko pagal O? nes mano ciklas tai nėr toks ilgas  g.gif

lauksim lauksim - manau, kad echo bus paskutine men savaite smile.gif
o kokia mmm diena tau Fertilis parinko?

Gali buti kad parenka pagal O g.gif
Cia gal senbuves pasakys - bet manau nebus tau tu mmm tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės ! Kažin kodėl FF nebrėžia O-linijos, nors jau 4-ta diena kaip temperatūra aukštesnė nei I fazėje ? Ar gali būti to priežastis - kelios nepažymėtos dienos ? BP turiu liniją.
Atsakyti
labukas mergaites, as pas jumis pasalune blush2.gif , dar tik domiuosi ir matuoju savaja BT, bet man kirba tokia mintis, kad pas mane jau galejo virusiukas prikibt, kaip jus manot? g.gif idedu savo grafikeli... siaip KT sokineja nuo 36.7 -37.1, nors maniske tempa visuomet budavo mazesne...bb
nepykit kad teip isiverziau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugee: 14 kovo 2011 - 16:23
QUOTE(draugee @ 2011 03 14, 17:22)
labukas mergaites, as pas jumis pasalune  blush2.gif , dar tik domiuosi ir matuoju savaja BT, bet man kirba tokia mintis, kad pas mane jau galejo virusiukas prikibt, kaip jus manot? g.gif  idedu savo grafikeli... siaip KT sokineja nuo 36.7 -37.1, nors maniske tempa visuomet budavo mazesne...bb

visada prasom smile.gif
mano akim, kol kas dar sunku ka nors spresti ax.gif
siaip graziai kyli, o tai jau puse darbo thumbup.gif

pasirodyk pas mus ir kitomis dienomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 14, 11:45)
greitai ...jau greitai...  hihihi.gif

Greit turesim geru naujienu? bigsmile.gif

QUOTE(Gule @ 2011 03 14, 14:04)
Sveikutės ! Kažin kodėl FF nebrėžia O-linijos, nors jau 4-ta diena kaip temperatūra aukštesnė nei I fazėje ? Ar gali būti to priežastis - kelios nepažymėtos dienos ? BP turiu liniją.

O kur FF grafikelis?

QUOTE(draugee @ 2011 03 14, 15:22)
labukas mergaites

Kolkas sauniai judi,tad kasdien pas mus uzsuk biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif pasistengsim...
Atsakyti
Sveikos,
As kylu, tikiuosi, kad laikysis visalaik taip ax.gif Buvau teisi, ivedus siandien dienos temperatura FF persigalvojo ir nubreze linija ten kur reikia ax.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 14, 09:03)
labas rytukas  4u.gif  VALIUSIUKE aciu uz virusiukaa  4u.gif  4u.gif  4u.gif
aciu uz naujus namukus,pasirodau  doh.gif  lipu i kalnus as
http://www.babyplan.ru/profile/102249

Oi, kaip grazu bigsmile.gif laikau kumstukus, kad butu gera zadantis wub.gif

QUOTE(Miledi @ 2011 03 14, 09:59)
savijauta labai gera - apart pilvo pamaudenimu (kurie man kelia didziausia nerima).
Ir siandien dar pakritusi BT, reikia mesti man ja matuoti, nes paskui prisigalvoji nebutu dalyku  blush2.gif

Tai jau tikrai, mesk ta BT ir ramiai sau lauk wub.gif Tik jau nedink, kai apsilankysi pas gydytoja, pranesk naujienas ar dvigubai reikia sveikinti wub.gif

QUOTE(draugee @ 2011 03 14, 15:22)
labukas mergaites, as pas jumis pasalune  blush2.gif , dar tik domiuosi ir matuoju savaja BT, bet man kirba tokia mintis, kad pas mane jau galejo virusiukas prikibt, kaip jus manot? g.gif  idedu savo grafikeli... siaip KT sokineja nuo 36.7 -37.1, nors maniske tempa visuomet budavo mazesne...bb

Sveika prisijungusi, truputi per mazai duomenu, kad butu galima tiksliai nustatyti, bet man atrodo, kad O buvo 19CD g.gif Sunku spresti kazka...

Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 14, 15:20)
o kokia mmm diena tau Fertilis parinko?
Gali buti kad parenka pagal O g.gif

ko gero pagal O, nes gi ciklo trukmę buvau kitą įvedus, o man jį prailgino g.gif

QUOTE(Gule @ 2011 03 14, 16:04)
Sveikutės ! Kažin kodėl FF nebrėžia O-linijos

norim pamatyt grafiką ir panagrinėt cool.gif
QUOTE(draugee @ 2011 03 14, 17:22)
labukas mergaites, as pas jumis pasalune  :

laba, tai dabar kantrybės ...ir laukiam...kaip ir visos... biggrin.gif

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 03 14, 18:37)
Greit turesim geru naujienu? bigsmile.gif

oj, bus matyt rolleyes.gif
QUOTE(the best @ 2011 03 14, 19:07)
Sveikos,
As kylu, tikiuosi, kad laikysis visalaik taip ax.gif Buvau teisi, ivedus siandien dienos temperatura FF persigalvojo

nu va, vadinas ir FF reik pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Atsakyti
[quote=the best,2011 03 14, 19:07]
Sveikos,
As kylu, tikiuosi, kad laikysis visalaik taip ax.gif Buvau teisi, ivedus siandien dienos temperatura FF persigalvojo ir nubreze linija ten kur reikia ax.gif
Oi, kaip grazu bigsmile.gif laikau kumstukus, kad butu gera zadantis wub.gif
ir tu graziai kyli i kalna, 4u.gif 4u.gif cia kad nenusileistum galetume visos jau begti i kita skyreli wub.gif
Atsakyti