Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

jei kam reikia matininko taskams nuimt,turiu numeri,manes nenuskriaude...rasykit az
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 03 24, 16:45)
Tai vat ir man pasirode daugoka. Pamatai, na gal dar galiu suprasti, bet zemes darbams 7000lt tikrai neplanavau isleisti...    schmoll.gif  Darbo uzmokestis pagal samata visiems darbams paskaiciuotas 6000lt.  O gal pasiieskoti kokios brigatos, pigiau kainuotu?  g.gif

Kiek zinau vieni meistrai daro 40 litu metras uz darba.
Atsakyti
labas katik gryzau is zidinistu,nuspredem imsim jotule smile.gif tai dabar man patarkit kuris zidinio modelis graziau ar lenku stiklu, ar imti tiesiu g.gif cia parodyta kampinis,bet butu paprastas tiesus
,luser posted image
user posted image
Atsakyti
Graženis kampuotas, įdėk nekampinius, bus geriau matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 25, 14:00)
Graženis kampuotas, įdėk nekampinius, bus geriau matyti  4u.gif

na butu tokspat kaip tas kampinis,tik lygia siena uzsibaigtu ,matai as noriu kad butu tas perejimas ant kamino,tipo palange,nebutu lygiai iki lubu smile.gif nezinau ar supratamai aiskinu

dar toks g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 25 kovo 2011 - 13:12
Surask nete nuotraukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 25, 14:11)
Surask nete nuotraukų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

neberandu biggrin.gif renkuosi is tu triju ax.gif
tas kur idejau paskutini mb labiausiai patinka,cia gali buti lenktas ar tiesus stiklas ,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 25 kovo 2011 - 13:21
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 24, 15:41)
Seima,ar jus nuomavotes betonvezi su slanga? Kiek kainavo?

Betonvezis 200lt uz valanda, mums apie 2 val uztruko. Betono kubas 180lt, mums apie 25 reikejo... Ir jie atvaziave patys ispyle vyras tik biski pasake ten papilkit, ten papilkit... blush2.gif

Zidinys man 2 ir 3 graziausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 25 kovo 2011 - 13:40
QUOTE(seima is 5 @ 2011 03 25, 14:19)
Zidinys man 2 ir 3 graziausi

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 03 25, 15:24)

aciu merginos uz nuomones 4u.gif kazkokie sendiena visi pasyvus biggrin.gif ,laukiu komentaru dar ax.gif jau vakare turim pasakyti kokia kapsule uzsakyti tiese ar lenkta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 03 25, 15:43)
kazkokie sendiena visi pasyvus biggrin.gif

kampiniai atrodo kitaip, dėl grožio aš susilaikau, nes nematau, bet dėl praktiškumo galiu parašyti: jeigu reikės keisti stiklą, o jie yra pakankamai brangūs, tiesūs kainoja apie 200-300 Lt. Tai manyčiau, kad suvargtum kol nusipirktum lenktą stiklą.
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 24, 11:51)
Labas rytas mergaitės  4u.gif Aš parsiradau  biggrin.gif Buvo MB gimtadienis, dar pareigose paaukštino, tai užsiverčiau visokiais rūpesčiais  doh.gif Dėl statybų. mastome ar nenukelt į sekančią vasarą. nes krize pagal viską niekur nedings, ir kitą vasarą gali medžiagos būti pigesnės nei šią  g.gif

nemanau, kad kainos kris schmoll.gif pagal viska tik kils 4u.gif

QUOTE(kreizzy @ 2011 03 25, 15:43)
aciu merginos uz nuomones 4u.gif  kazkokie sendiena visi pasyvus biggrin.gif ,laukiu komentaru dar ax.gif jau vakare turim pasakyti kokia kapsule uzsakyti tiese ar lenkta doh.gif

man 2pvz thumbup.gif
kazkam matininko reikejo blush2.gif ax.gif nebuciau vaiko auginimo atostogose, pasisiulyciau lotuliukas.gif
ispudziai po parodos g.gif unsure.gif jokie..nieko gero zodziu....
Atsakyti