Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(Tuzinas @ 2011 04 01, 15:16)
Iki tvoros reikalu man dar kaip iki Bagdado, bet kiek zinau tvorai jokiu leidimu ir projektu nereikia, jei tvora neaukstene nei 1,8m. Taip kad man rodos Jums teks vyrui statyt alaus  drinks_cheers.gif

jei tvoros pamato asis (centras) bus ant sklypo ribos tada reikes kaimyno sutikimo. Jei pamatas tavo sklypo viduj tada kaimynu sutikimo nereikia,plius pagal pasaulio salis tvoros tankumas procentais.. Ant kuriu visiem nusispjaut.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 04 01, 14:39)
aš irgi pasimetusi tarp tų įrenginių, po mėnesio skambinsiu į augustą ką siūlo, na už kiek  g.gif  g.gif

Atsiliepimai apie traideni, tai schmoll.gif Jauciu baigsis tas pasirinkimas ties augustu g.gif
Na va, grizo mano brangenybe pareiske, kad katila papirko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 04 01, 18:38)
Atsiliepimai apie traideni, tai  schmoll.gif Jauciu baigsis tas pasirinkimas ties augustu  g.gif
Na va, grizo mano brangenybe pareiske, kad katila papirko  g.gif

kokį katilą nusipirkot?
beje, dar dėl augusto, kokios talpos imate? turi draugė 4 asmenų šeimai sakė per mažas, dabar žada išsikasti ir didesnį dėti, na jie dėjosi prieš kelis metus kažkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 03 31, 19:53)
Esu siandien labai pikta ant laiptininko, buvom is anksciau susitare, kad padarys uzdarus laiptus uz 8500Lt  ir projektui buvom dave 500lt, siandien pareiske, kad pabrango uosis ir nori 10.500lt. Nu bliamba sakiau, kad atiduotu pinigus ir reiks ieskotis kitu pigesniu. dabar mastau apie betoninius su medziu, kazin kiek kainuotu islieti betoninius 18 pakopu. Gal kas turit kontaktu kurie gerai lieja.

As turiu gera laiptininka kuris daro medinius. Ir fokusu su kainomis nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 04 01, 13:15)
Na joa..pokstas neblogas sakyciau...  g.gif  biggrin.gif
O kas ka nors geresnio del valymo irenginiu galit pasiulyti vietoj augusto?  g.gif Nusipirkom pagaliau siferi, mes pasiemem eternito baltijos banga ruda, o uosviai izopol  g.gif dbr lyginsim po 5m pas kuriuos geriau issilaikys...Usisakem gipsus, profilius ir t.t. od, judam i prieki  bigsmile.gif Katila ziurejom, nuo pirmadienio brangsta jie, bet nusprendem nepirkti siandien, nes draugas pazadejo 30% nuolaida, tai iseis tas pats, o dbr pinigu yra ir taip kur kisti  doh.gif
Retas svecias bepasidariau, ligos manes nepaleidzia, rupuze gauruota, antra karta per menesi angina.
O del laiptu mediniu...as panevezyje zinau vienus meistrus, labai kokybiskai dirba (pas mus namie dvejos durys yra idetos ju  thumbup.gif ) o ir pazystamas dirba, blyn net nzn firmos pvadinimo, tik kontaktus turiu.  g.gif bet tikrai laaabai geri. Jei kam reikia, galiu pasidometi kokios kainos butu ir t.t.

Kodel isskyrus August?

Tai yra Traidenis, Feliksnavis dar kokie su nusodinimo backom doh.gif Labai bragus irengimai yra Prancuzisjki kazkokie juos atrodo pardavije e-santechnika

30% nuolaida nuo katilo mano laikais ir man buvo normali nuolaida mirksiukas.gif , bet ne stebuklas. Aisku priklauso ir nuo katilo, jei ji ten iveza kokia vieniteliai ir nepakartojami atstovai tai gali buti uzsispaude priklausomai nuo situacijos ir derybiniu sugebejimu

Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2011 04 01, 19:07)
kokį katilą nusipirkot?
beje, dar dėl augusto, kokios talpos imate? turi draugė 4 asmenų šeimai sakė per mažas, dabar žada išsikasti ir didesnį dėti, na jie dėjosi prieš kelis metus kažkur  g.gif

Pas man kaip i rasiua AT-8. Cia manau pamoka, kad nereikia sau buti skupiam mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal kam marmurinio suoliuko reikia. Maciau ten daug yra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 02 balandžio 2011 - 19:50
sveiki,
gal zinote kur butu galima ekskavatoriu issinuomoti zvyrui sukrauti.
aciuuuu
Atsakyti

Zojux, gerai butu kontaktu laiptininku gauti. gali ir i as. Aciu
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 04 02, 22:00)
As turiu gera laiptininka kuris daro medinius. Ir fokusu su kainomis nebuvo.
Papildyta:
Kodel isskyrus August?

Tai yra Traidenis, Feliksnavis dar kokie su nusodinimo backom  doh.gif Labai bragus irengimai yra Prancuzisjki kazkokie juos atrodo pardavije e-santechnika

30% nuolaida nuo katilo mano laikais ir man buvo normali nuolaida  mirksiukas.gif , bet ne stebuklas. Aisku priklauso ir nuo katilo, jei ji ten iveza kokia vieniteliai ir nepakartojami atstovai tai gali buti uzsispaude priklausomai nuo situacijos ir derybiniu sugebejimu

Papildyta:
Pas man kaip i rasiua AT-8. Cia manau pamoka, kad nereikia sau buti skupiam  mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal kam marmurinio suoliuko reikia. Maciau ten daug yra
user posted image

Cia kur tokie suoleliai metosi? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 04 03, 17:24)
Cia kur tokie suoleliai metosi? thumbup.gif

Na cia pajuokavau, nors ir nebe balandzio 1.
Siaip tai ju pilna aplink Akropoli (tikraji, ne lietuviska lotuliukas.gif )
Atsakyti

Zojux,aciu uz telefono nr. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Siaulietes 4u.gif

noreciau Jusu pasiteirauti ir pagalbos paprasyti ax.gif gal pazistate, turite kontaktus, architekto ar vidaus projektuotojo, gal rekomenduoti ka galetumete, reiktu nebaigto statyti namo vidaus sienas suprojektuoti, kai ka pakeisti 4u.gif galetu buti ir studentas, ar pradedantis dirbti sioje srityje, primanyma turintis mirksiukas.gif

Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija ar kontaktus 4u.gif galima ir i AZ
Atsakyti
Mūsų rajoniuke žada vesti dujas,tai nuėjau prašymą parašyt,pagalvojom,kad neatsisakysim.

Ieškau grindų betonuotojų ,pradžioj kad bent nurodytų kaip pasiruošt,kiek nulygint,ir t.t. kelis turėjau nr,tai tik užpila.neruošia ploto.

neapsisprendžiu su juodgrindėm ar be doh.gif Vieni daro ,kiti ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 04 04, 22:35)
Mūsų rajoniuke žada vesti dujas,tai nuėjau prašymą parašyt,pagalvojom,kad neatsisakysim.

mes irgi gavom iš dujų laišką su paiulymu, bet kol kas nesvarstėm jo unsure.gif
Atsakyti