QUOTE(masajugi @ 2011 03 31, 19:53)
Esu siandien labai pikta ant laiptininko, buvom is anksciau susitare, kad padarys uzdarus laiptus uz 8500Lt ir projektui buvom dave 500lt, siandien pareiske, kad pabrango uosis ir nori 10.500lt. Nu bliamba sakiau, kad atiduotu pinigus ir reiks ieskotis kitu pigesniu. dabar mastau apie betoninius su medziu, kazin kiek kainuotu islieti betoninius 18 pakopu. Gal kas turit kontaktu kurie gerai lieja.
As turiu gera laiptininka kuris daro medinius. Ir fokusu su kainomis nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 04 01, 13:15)
Na joa..pokstas neblogas sakyciau...
O kas ka nors geresnio del valymo irenginiu galit pasiulyti vietoj augusto?

Nusipirkom pagaliau siferi, mes pasiemem eternito baltijos banga ruda, o uosviai izopol

dbr lyginsim po 5m pas kuriuos geriau issilaikys...Usisakem gipsus, profilius ir t.t. od, judam i prieki

Katila ziurejom, nuo pirmadienio brangsta jie, bet nusprendem nepirkti siandien, nes draugas pazadejo 30% nuolaida, tai iseis tas pats, o dbr pinigu yra ir taip kur kisti
Retas svecias bepasidariau, ligos manes nepaleidzia,
rupuze gauruota, antra karta per menesi angina.
O del laiptu mediniu...as panevezyje zinau vienus meistrus, labai kokybiskai dirba (pas mus namie dvejos durys yra idetos ju

) o ir pazystamas dirba, blyn net nzn firmos pvadinimo, tik kontaktus turiu.

bet tikrai laaabai geri. Jei kam reikia, galiu pasidometi kokios kainos butu ir t.t.
Kodel isskyrus August?
Tai yra Traidenis, Feliksnavis dar kokie su nusodinimo backom

Labai bragus irengimai yra Prancuzisjki kazkokie juos atrodo pardavije e-santechnika
30% nuolaida nuo katilo mano laikais ir man buvo normali nuolaida

, bet ne stebuklas. Aisku priklauso ir nuo katilo, jei ji ten iveza kokia vieniteliai ir nepakartojami atstovai tai gali buti uzsispaude priklausomai nuo situacijos ir derybiniu sugebejimu
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2011 04 01, 19:07)
kokį katilą nusipirkot?
beje, dar dėl augusto, kokios talpos imate? turi draugė 4 asmenų šeimai sakė per mažas, dabar žada išsikasti ir didesnį dėti, na jie dėjosi prieš kelis metus kažkur
Pas man kaip i rasiua AT-8. Cia manau pamoka, kad nereikia sau buti skupiam
Papildyta:
Gal kam
marmurinio suoliuko reikia. Maciau ten daug yra